Tandfen?

 

Elliott har ju blivit superstor och tappat hela två tänder.
Det är ju så kuligt med tandfen så nu vill han tappa alla tänder och bli rik !
Vi pratade här om dagen ( inte så han hörde..såklart;) HUR gammal man egentligen ÄR när man inser att tandfen faktiskt inte finns?!

Hur gammal var du? (om du inte still beliving..;)
18 kommentarer
Anonym

"KUND" ger 10%

Niklas Eriksson

Minns inte när jag skippade tandfen. Men jag blev ju inte rik heller förståss. Förstod att det var nåt jag missat :)



Trevlig fortsättning på Tisdagskvällen.



/Mvh Niklas

delinda

naaaw så söt =) kommer faktiskt inte ihåg när jag gav upp haha

shoebox

Oj, det minns jag inte....men man kanske är runt 9-10? Men det beror kanske på hur länge föräldrarna orkar hålla masken uppe :)

Karin

tror jag var 6 år när jag tappade första tanden:) haha tandfen.. hum 7 kanske:p

melissa

haha jag vet inte hur gammal jagvar, inte så gammal ;D

Rebecca

Hmm, vet inte om jag någonsin trott på tandfen. Men det måste jag ju ha gjort. Fast jag minns att jag fattade att det var mamma som la pengen i glaset.. men jag var glad ändå. Pengar är ju aldrig fel :p Haha.

Sessan



jag tror mina barn har förstått (5&6 år)Jag är ju en så jäkla urkass tandfé :-( För ett tag sedan då dottern tappade en tand hörde jag ett illvrål på morgonen. Det visade sig nämligen då att tanden var borta ifrån glaset, men att ingen peng hade anlänt....jäkla korkskalle till tandfé spm glömmer det viktigaste!!! Mina barn har inte brytt sig om tandfén sedan dess, troligtvis något väldans traumatiskt det där med pengen som uteblev...

Wysteriia

Vet inte om jag trodde på tandfen..kommer inte ihåg :) visste ju att det var mamma eller pappa liksom ;)

Erika

nja 6 lax är lite väl mycket för ett par pumps =) då spricker min budget iaf! Måste fråga dig vilket program du använder när du gör "kollage" aktiga bilder i inläggen?

Mariah N

Runt 6 år,la tanden i ett glas vatten som hokuspokus

skulle förvandlas till en femma.

Erika

Tusen tack för tipset! Har kollat efter photoshop, men det kostar ju skjortan! och eftersom jag inte kommer använda det proffisionellt så har jag inte lust att lägga dom pengarna på det.

Lenita

Haha minns faktiskt inte när jag slutade tro på tandfen :)

Rebecka

åh vad söt han är :)

Cecilia Julin

Jag tappade min första tand jätte sent! Helt ärligt har jag en mjölktand kvar (är 17 år) men den ska jag dra ut :) Den var varit lös i sådär 4 år...men alltid ploppat ur!

Jennie

Son nr 2 som är 9 år tror på tandfen, men inte 11 åringen

mini

åå söta lilla, som blivit STOR! min villiam tappade sina två i våras, nu är två till lösa. många besök av tandfén blir det...:) mini

helena

Tanja tappade sin första tand igår,kom skuttande ut från skolbussen och bara skrek JAG HAR TAPPAT EN TAND? la den i vattenglas och mamma helena glömde bort i går kväll...vad säger man?jo..tandfen hade mycket att göra..vi väntar tills i morgon kväll..