Viktig Tävling! Vinn lurviga nallen Herman!


Vinn supersöta lurviga nallen Herman!
Pris 150 kr i Barncancerfonden's Shop.


Nu startar jag en ny tävling till förmån för Barncancerfonden.

Hopetävlingen pågår och jag hoppas så många som möjligt passar på att vara med nu tom. Söndag den 5/10!
Ett nytt inlägg om Hope-tävlingen kommer upp i eftermiddag!

Eftersom Hope-tävlingen endast är för dem med bloggar eller hemsidor så ville jag ordna en viktig tävling där alla kan deltaga,med eller utan blogg!

Priset du tävlar om är lurviga söta nallen Herman från Barncancerfonden's Shop.
Jag sponsrar själv priset och 75 kr av Hermans värde går direkt till Barncancerfonden.

Herman kan bli en perfekt present eller julklapp!
Jag har själv just köpt en till Elliott. Han kan inte läsa små bokstäver så det gör inget att jag skriver det här;)!

Tävlings-regler:
Alla kan alltså deltaga i denna Herman-tävling,med eller utan blogg!
För att  tävla om Herman vill jag att du skriver en kommentar vem du skulle vilja ge Herman till och varför!
Kanske är det din mamma, din syter,din lillebror,din dotter eller din morfar?
Någon som betyder något extra för just dig?
Kanske vill du ha honom själv? Berätta!

Glöm inte namn,mejl eller bloggadress!
Tävlingen avslutas Söndag den 12/10 kl 23.59

Lycka till!♥
56 kommentarer
Petra Bloggar

hej!



Jag vill absolut tävla om en Herman till min underbara dotter Lova, som fick en nalle från bukowski när hon föddes, men som strax därefter tappade huvudet...så nu sitter den ogosad på en hylla :S och där gör den ju ingen nytta! Jag kan LOVA att Lova blir en lyckans ost om hon får den söta! :D



KRAM

Linda

Va kul!

Bantarbritta

Jag skulle absolut ge Herman till min dotter som nyligen miste en av sina bästa vänner, sin katt, nyligen. Herman kanske kan hjälpa till att trösta lite.

sanna

måste fundera på den lite

Petra

jag är gärna med i tävlingen. skulle vilja ge nallen till min sambos systerdotter! Bara för att hon är så söt! :P

Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

till min yngsta lillasyster eftersom att jag är så långt borta nu när jag bor i italien. så att hon har något att krama när hon tänker på mig :)

erika

jag skulle ge herman till min kusins bonusbarn. han är 3 år och supersöt. Han pratar inte så mycket än och har det därför lite svårt ibland på dagis. tror han skulle uppskatta en herman att krama på.

Angel

Va gullig,jag skulle vilja vinna den och ge den till min gudson.

tessi

Om jag skulle vinna Herman skulle jag ge den till min sambos systerdotter. Hon ligger just nu på Astrid Lindgrens sjukhus pga en jobbig infektion som spridit sig till njurar vilket gör att hon har väldigt ont och bara kräks m.m.

Så för att pigga upp henne så skulle hon få denna! =)

B R O W N S U G A R

Skoj med tävling :) Vet du någon bra internetsida som man kan beställa hem söta skönhets saker på så får du gärna tipsa mig! Puss!

Clara

Okej :D Kan kolla lite mer när jag kommer hem <3

R y d b e r g

nae Herman, vad gulligt namn :D

stina

tack:) jag skulle vilja vinna herman, och ge till min syster som efter många om och men och jobbiga händelser..precis fått sin andra dotter :) och jag är så glad för hennes skull:)

Johanna

jag vill så gärna ge den till min systerdotter, hon är de sötaste som finns. Hon är den enda barnet i min familj just nu. Kan inte låta bli att titta på henne och hålla henne när jag träffar henne.

Johanna

min mailadress är [email protected]

IZZAH

Hej !

jag har en liten frågestund i min blogg nuh

ta dej en titt åh ställ gärna en fråga ! :D

http://izzah.blogg.se/2008/october/izzahs-quiz-time.html

Amanda

Jag skulle vilja ge Herman till min son. En riktigt liten kämpe som varit sjuk sen han föddes. Han har fått kämpa nåt otroligt men är så glad och tacksam iaf. Han förtjänar verkligen en sån fin nalle. :o)

Anna

Jag skulle ge Herman till min mamma eftersom hon har det jobbigt just nu både privat & på jobbet. Fast den största anledningen till att hon skulle få den är att hon är världens bästa mamma!

fia

jag skulle vilja ge herman till kortis där våran lille man går så att fler av barnen där skulle kunna ha glädje av herman , lillemans kompissar på kortis är riktiga hjältar och kämpar varje dag med sina handi kapp men är sånna otroliga barn , såp jag är med och tävlar så klart .

LIFE BY Marielle

Jag skulle vilja vinna denna nalle till min yngsta systerson, just för att han är i den åldern fortfarande då han älskar nallar och för att han aldrig, aldrig får drabbas av cancer.

maddis

Hej Hannah!

Jag är gärna med i tävlingen=)Jag skulle ge Herman till en av mina bästa vänners lilla dotter.Hon föddes med en mycket allvarlig och stor hjärnskada med en dom som var att hennes liv kunde bestå av allt från några dagar till några år...Nu är hon drygt 1 år och gör framsteg som ingen trott från början och hon tycker om att ligga och titta på saker och få känna på dom med hjälp av någon eftersom hon inte kan greppa något själv.Den lilla tösen är verkligen en kämpe och värd en Herman!Och när dessutom är för barncancerfonden så är det en fin symbolisk grej tycker jag,för även om hon inte lider av just det så är hon ändå väldigt väldigt sjuk!

Alina

Var gärna med på gissa bilden tävlingen i min blogg! :)

Erika

Fint intiativ av dig tycker jag, ska du ha creed för!

Jag är gärna med och tävlar

http://erikachristina.blogg.se/2008/october/tavling.html#comment

marie

Ego som jag är, skulle jag själv vilja vinna den.. Skulle vara skönt att ha något mysigt att krama om när man är rädd och ledsen, och instängd på ett behandlingshem..



Väldigt fint av dig att anordna en sånhär tävling!

Lojs

Jag vill vinna Herman och ge den till min kusin som fyller 4 år nästa fredag! Hon älskar gosedjur! :) Har redan en favorit-Uffe, men han börjar bli lite sliten ;)

Och så tycker jag att hon ska få en finfin present av mig, för jag kan inte vara med på hennes födelsedagskalas! :( Så om Herman kommer i ett paket blir hon nog glad ändå! :)

ELLIOTT

JAG VILL VIA MAAMMA

Sophie

Jag skulle ge nallen till min mamma som alltid har varit så stark sen min storebror gick bort i cancer när han bara var 9år. Jag har alltid beundrat hur stark och positiv hon varit, även under de åren min bror var sjuk och när han gick bort. Önskar att jag hade samma styrka. Hon förtjänar verkligen nallen, hon förtjänar allt!

Therese

Om jag vann Herman skulle det vara till min dotter Saga. Utan henne skulle jag inte ens vara med i tävlingen för ingen skulle kunna kännas så speciell för mig som hon gör.

Jag bestämde mig inte för att skaffa barn för mitt eget självförverkligande utan för att jag ville uppfostra en fin människa med bra värderingar. Denna nallen skulle kunna vara som en symbol, en nalle som sponsrar barncancerfonden, en nalle som hon frågar om och jag berättar vad den egentligen "betyder", att den faktiskt är mer än bara en liten nalle.

Allt har inte blivit som jag tänkt mig eller planerade för men mitt hopp om att få vara med och verka för en ny liten individ är fortfarande mitt mål.

Lina

Om jag vann så skulle jag ge den söta nallen till min bästa vän Marie. Hon finns där alltid när man än behöver prata, lyssnar och förstår. Kommer med bra råd. Hon är den som står mig närmast, ungefär min andra hälft, och utan henne skulle jag gå åt. Marie är bäst och skulle behöva en nalle att kramas med när hennes kille är borta i Norge på jobb :)

Rebecka

Jag har tänkt köpa Herman nu i två veckor men har så mycket räkningar så har inte råd :( Så därför vill jag tävla om den till mig själv eftersom jag älskar nallar och behöver en riktigt kramgo nalle. Så jag hoppas på Herman och tävlingen avslutas den 12 oktober på min födelsedag så det hade varit en underbar födelsedagspresent :) Jättefint Hannah att du gör sånt här för Barncancerfonden. Ja jag ska nog göra ett inlägg till om min insamling men tyvärr så skrev jag till över hundra bloggare om den och ingen annan än Niklas som också brukar kommentera i din blogg... bidrog.

Att ha det gott

Jag vill vara med och tävla om Herman

Vinner jag så får mitt barnbarn som heter Herman honom

mia dh

Jag vill vara med och tävla om sötaste Herman. Min min son som är en kämpe i sig är absolut värd en sådan bjön men dessvärre är han inte lika förtjust i nallar som jag själv så jag vill ge Herman till sonens goa kusin Elicia, som mer än gärna borrar ned sin lilla näsa i gosiga nallar när hon vill mysa.

CherryCheek

Jag skulle ge den söta nallen till min lillasyster, som jag inte kan vara där så ofta för som jag hade velat, eftersom vi bor så många mil ifrån varandra!

leopardia

jag skulle ge Herman till min kusin och tillika nybliven mamma. hon skulle ha fått tvillingar, men det slutade inte riktigt så lyckligt, så till henne vill jag ge en nallebjörn full med kärlek.



antog förresten din utmaning

http://leopardia.webblogg.se/2008/october/dags-att-sluta-upp.html



Anna-Carins hektiska liv

Skulle jag vinna tävlingen skulle jag ge den till min tvillingsyster Emma som verkligen är min bästa vän!!! Vi umgås mkt tillsammans och är superbra vänner. Kram kram

En Mölnbobos Liv

Jag vill vinna nallen till min son, han har ingen riktig nalle och skulle älska den här.

Carola

Jag skulle vilja vinna Herman till min yngsta dotter Amina. Vår stora tös fick mängder med gossedjur...men med Amina har det inte blivit så så hon är värd ett.

Kristin

Jag skulle ge Herman till min mamma, för hon har kämpat igenom många år utan att få jobb, man eller lycka i livet på något vis. Hon säger att det enda som hon verkligen uppskattar i livet är sina två döttrar, så jag skulle gärna vilja stärka de känslorna hos henne =)

Jenny Sellsve

Jag skulle vilja ge den till min pojkvän för att han älskar nallar.:D

JOSEFIN

Om jag vann Herman skulle jag ge honom till min storasyster som blir nere i Uppsala och pluggar där. Hon behöver nåågom som kan ta hans om henne, så hon inte känner sig ensam , Herman är prefekt :)

Anonitota

Åh, den skulle min dotter lilla H få!

Nästa vecka fyller hon sex månader, och det har varit de bästa månaderna i mitt liv!

Hon börjar bli så stor att hon gillar att gosa med saker, och denna nalle skulle passa perfekt! Och med ett gott syfte dessutom...

Caroline Elisabeth

Det finns ingen tvekan om vem jag vill ge denna nallen till. Jag vill faktiskt ha den själv. Jag tycker att nallen står för en sjukdom som just nu vinner över oss människor. Min farmor dog i cancer för ett litet tagsedan. Det har tagit hårt på mig även om jag inte visar det utåt. Vi hade inte en sån bra kontakt. Denna nallen skulle på något sätt vara som en länk mellan oss. Låter kanske jätte löjligt, men det är så jag känner. Nallen står för något som inte går att förklaras med ord. Jag har inget från min farmor, detta kan vara något..

Lisso

Skulle jag vinna denna så skulle jag ge den till min Mamma som har haft det helvetisktjobbigt efter det brutala mordet på min lillasyster tidigare i år. iof så vet jag att en nalle inte kommer att hjälpa henne i sorgen, men kan den trösta lite när det känns som jobbigaste och mest hopplöst.. kanske kan den trösta de få gånger jag inte finns tillgänglig för telefonsamtal..

Linda

Jag skulle vilja ge Herman till min bror som just fått diagnosen diabetes.....

Cecilia

Jag är gärna med :)

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ge den till min mamma som betyder allt för mig. Ställer alltid upp för mig i vått och torrt!!

Poseur

Jag vill gärna vara med och tävla :)

Om jag skulle vinna Herman, då skulle jag ta emot den med öppna armar, och låna ut den till alla mina vänner och min familj, så fort de kan vara lite nere och behöva något att gosa med. Det är den perfekta trösten!

Lisa

Jag vill ge nallen till min lillasyster eftersom hon går igenom en väldigt svår tid. Hennes bästakompis har just varit med om en bilolycka, såklart kan hon prata men oss andra i familjen men ibland behövs inga ord utan bara att få krama någon. En nallebjörn.

Carola L

Denna nalle skulle bli en gåva till min kompis bebis som beräknas komma i början av nästa år.Hennes son blev slutbehandlad för leukemi för två år sedan.

Elin

Hej!



Vilken söt liten tävling.

Skulle gärna vilja vinna Herman till Min dotter Selma som fyller 5 år den 23/10.

När hon var nyfödd så fick hon en björn av min pappa och är fortfarande hennes stora dyrgrip. Men efter alla äventyr och tvättmaskinsturer så börjar han se lite trött och sliten ut :)

Eva

Herman skulle helt klart gå till min kära svärmor, som skulle krama nallen mycket. Hon har drabbats av sjukdom, och jag önska jag kunde hjälpa..

Therese

Jag skulle vilja ge Herman till min 7 månader gammla dotter Svea i julklapp. Jag kan lova att han blir älskad och kramad i massor i så fall :-)

Marie

Jag skulle ge Herman till mitt kära kusinbarn Oliver, han skulle älska den =)

Lene-Therese

jag vill ge honom till min underbara pojkvän som hänger med mig helt upp till sörreisa i nordnorge för att fira jul med mig <3

Monika - Tävlingsblogg.

Hejj.

Jag är gärna med, och Herman skulle jag ge åt min gammelgammel mormor som är 96 år.

Hon är sjuk just nu och hon bor i Polen och jag och familjen ska åka till Polen i Jul. Då har jag chansen att ge henne den. Inte för att hon kommer ihåg mitt namn eller mig..men ja..



Här är länken till min sida.



http://monnes.blogg.se/2008/october/lurviga-nallen-herman.html#comment

Nina

Jag skulle ge Herman åt moffa eftersom han lever med lungcancer som inte går att få bort (endast bromsa p.g.a. hans ålder). Herman blir som en liten maskot åt honom, kanske hjälper honom få ett längre liv :)

Tove

Jag skulle ge Herman till min lilla dotter som lyser upp som en sol så fort man ger henne något mjukt att mysa med. Herman skulle helt klart bli nya favvisen.