Boktips?



En sak som jag är lite avundsjuk på är alla som hinner läsa så himla mycket hela tiden.
Min läsning består i dagsläget mest av DN,bloggar och Vogue.
För något år sedan var jag mycket bättre på att uppdatera mig på skönlitteratur fronten, men jag har helt enkelt ingen tid.
När vi åker utomlands i November ska jag dock ladda upp handbagaget.
"Karriär & Köksbesvär "och "En Shopaholic får en syster"av Sophie Kinsella är jag sugen på att packa med, även "I en annan del av Bromma" av Martina Haag.

Har du något bra boktips att dela med dig av som jag borde passa på att läsa?
16 kommentarer
Petra

Alla böcker med Denise Rudberg är toppen. Men alla i serien borde läsas för att få ut så mycket som möjligt av böckerna.

Sen är biografierna som Neil Strauss har hjälpt till att skriva åt Jenna Jameson- Att älska som en porrstjärna och Mötley crüe- Dirt Toppen!



Hoppas att jag kunde hjälpa till lite iallafall.

nadja

hahaha skrev just ett boktips på min sida =)

Elin Thor

Marina Haags bok, den som du skrev om "I en annan del av Bromma" är helt underbar :) Även Martina Haags andra böcker, "underbar och älskad av alla" är också bra.. Och böcker där hon skriver om sig själv som person och sitt liv, "Hemma hos Martina" & "Martina-koden" Underbara böcker :)

Käthes blogg mode & skönhet hos Amelia

Jag får gärna tips själv. :)

E

Älskar din blogg!

Kika gärna in till mig och min nya blogg! :)

LIFE BY Marielle

borde nog ta och läsa sophie kinsellas böcker :)

Angel

Tack gumman,här kommer mina tips::Inte hanä1,Denise Rudbergs alla böcker är att rekommendera,Där regnbågen slutar,här och nu,Stella & Sebastian,Grevgatan 22.D finns sjukt MÅNGA!

Amanda

Jag gillar Denice Rudbergs böcker, likaså de av Plum Sykes. Senast läste jag Stella & Sebastian av Jenny Leeb, den var också bra! =)

Karin

Alla Sophie Kinsellas böcker är jättebra, rekommenderas! Och precis som i kommentaren ovan, Denise Rudberg är en favorit. Vad härligt det låter och åka utomlands!

sstina

läs magdalena graffs bok, den e hemsk

Lina

Kinsellas böcker är bra. Sen även Kicki Normans Vänninorna & kung karl (chiclit från stureplan). Sen Neil Straus böcker har jag läst men tycker The dirt är mycket bättre än JJ´s, i Dirt händer det mer olika saker än JJ berättar om alla killar, filmer om o om igen. Sen är Jens Lapidus böcker bra. Sen om du gilla Stieg Larssons Milleniumtrilogi ska du läsa Scott Frost Djävulsk risk som är riktigt bra, tempo genom hela boken, detsamma gäller hans tvåa som jag nu glömt namnet. Sen är Helen Turstens böcker om Irene Huss riktigt bra, samt hennes kolleger Åsa Jansson, Mari Jungstedt och Karin Wahlberg. Sen är det ngt speciellt med Maria Ernestams böcker, hon lyckas alltid twista till sluten på hela berättelsen plus att hon har ritkigt fina klänningar på omslagen.



Sen om du gilla Gossip Girl böckerna finns ju även It-girl och nyss kom "förhistorien" till GG om hur allt hände, sen har det kommit en helt ny serie som inte kommit på svenska än som heter The Carlyle, som är om trillingarna som tar över Upper East side efter S & B, finns två delar på engelska som finns att få tag på i sverige..



Sen finns det lite "nya" författare i Sverige som är värda att läsa, ex Theorins skumtimmen.



Sen höstens troliga bok-snackis kommer att bli Hanteraren av Dick Sundvall och Infiltratören av Lassa Wierup (som också skrev Svensk Maffia), två olika författare, två olika förlag, två olika personers liv men samma händelse ur två olika perspektiv. Hanteraren är "chefen", kriminalkommisarie Olle Liljegren, som har sin grupp poliser som ska krossa den svenska maffian på vilket sätt han gör är olagligt men de högsta polischeferna har godkänt det hela och när ett misstags görs och detta blir känt, ja, då drar de tillbaka öronen och detta blir ist en utredning av detta olagliga de hållt på med men som gett polisen bra resultat. Infiltratören är hans underhuggare Maxs berättelse om samma sak fast ändå inte..



Här har du lite tips, hoppas ngt faller i smaken..

Ms. Z

Bridget Jones Dagbok 1 och 2 om du inte har läst dem.

Hanne

Jeg elsker Marian Keyes bøker, pluss P.S I love you, Små citroner gula, Waterwings... Typisk chick-lit:)

CherryCheek



Mitt vågräta liv - Chelsea Handler

Vi som aldrig sa Hora - Ronnie Sandahl

The Secret Dreamworld of a Shopaholic - Sophie Kinsella

bitte

mitt bästa tips är ljudböcker fick testa gratis en månad av buzzador för ett tag sen jag gick runt jämt och bara lyssnade helt underbart

Lovisa

Har hört att Ebba von Sydows bok är bra, har själv tänkt att läsa den. Tycker även om Gardells böcker, om du vill läsa något gripande.

Lycka till!

Kolla gärna in min blogg, älskar också mode!