Wet n Wild tävling!



Jag lovade ju att lotta ut någon av mina goodiebags och eftersom jag har så mycket smink så lottar jag nu ut den från Wet n Wild.
Innehåller en svrat mascara som heter Mega XXL Lash Mascara  och ett Lipgloss .
Skriv en kommentar varför just du vill vinna och glöm inte mejl eller bloggadress.
Vinnaren dras på Onsdagkväll den 26/3 och det går bra att tävla fram till dess kl 20.00.

Lycka till!♥

31 kommentarer
Sara

Jag vill vinna för att jag använder endast mascara och läppglans. Skulle vara kul att testa Wet n Wilds också :)

tiina

Jag vill vinna för att pengabudgeten är hyfsat knapper nu när det är bal, student på gång och min mascara har helt tagigt slut och läppglanset råkade min kusin på 7 år låna och det är hux flux borta.

Nathalie

Jag vill vinna dessa till min kära mamma som alltid stöttar mig, men också av den enkla anledningen att alla i familjen glömde bort att köpa ett påskägg åt henne igår.. hon såg ganska ledsen ut när hon delade ut diverse stora påskägg med kläder och ansiktsvård i utan att få något tillbaka... behöver jag säga att jag har dåligt samvete? Glad påsk!

Nathalie

glömde mailadressen ovan..

Rebecka

Jag vill vinna kitet från Wet and wild för att jag är fullkomligt kär i läpp make-up och tycker att det förgyllar min vardag och gör mig gladare av att få måla mina läppar med något vackert :)Wet and wild har jag alltid velat testat men har inte råd
:( Därför tar jag chansen att få vara med och tävla om detta fina make-up godis :)

stina winie

Jag vill vinna kittet för det första att jag precis har träffat en ny kille som man vill vara snygg inför :P
Och för att mitt läppglans är slut.

Bra blogg! Kramar Stina ;)

En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Jag köper aldrig smink då jag inte kan sminka mig men mascara och lipgloss kan jag ju faktiskt hantera, vore därför superkul att vinna det.

Frida & Fabulous

Åh, jag fick ingen mascara? :)

Wysteriia

Åh va roligt! :) Mega XXL Lash Mascara lät som något för mig då jag har galet kassa ögonfransar ;/ tunna och raka! *grr*

Lene

Mascara och läppglans är ju roligast! Min nuvarande mascara är precis slut och det vore toppen att få prova en ny!

Jenny A

Jag behöver något att pigga upp mig med då jag har tre tentor nästa vecka.
[email protected]

Lina

Skulle passa mig perfekt då jag snyltar på mammas mascara, men spenderar numera mest tid hos nya pojkvännen, tyvärr så äger han ingen mascara som jag kan låna. Läppglans är också något som jag är för snål och fattig för att lägga pengar på :)

Kristin

Åååå, vinner jag behöver jag inte låna min dotters smink
;)

Att ha det gott

Åhh Jag vill vinna det eftersom mitt smink låg i den väska som vart stulen när dottern var på innebandy träning

Mimmi

Hej! Jag skulle behöva en ny mascara, vore kul att vinna en lite exklusivare, som denna, ska man köpa själv så köper man ju bara det gamla vanliga märket som man känner till. Kanske blir detta min nya favorit i framtiden? ;)

Lotta

Hej, skulle vilja ge det som present till min dotter som fyllde 12 år nu i påskveckan. Hon har börjat sminka sig så smått och jag är väldigt mån om att hon skall använda BRA produkter och att hon inte skall behöva frestas att låna av kompisar osv. Glad Påsk Hannah!

Linn

För att min hundvalp tuggade isönder min förr någon vecka sen men eftersom jag inte har råd till att köpa en ny får jag använda min uttorkade.

Mingla ♥

Jag vill vinna det för att jag började ett nytt jobb förra veckan men dom jag jobbar ihop med fryser ut mig så ihelgen har jag varit "sjuk". Att vinna lite nytt smink hade gjort mig glad.

felicia

skulle sitta perfect för min mascara är alldeles strax slut=)

emma L

Jag vill gärna vara med och täla ovh jag vill hemskt gärna vara med och tävla eftersom jag har de mesigaste ögonfransar jag någonsin sett. På allvar alltså. Nästan som kycklingdun. Inte så himla kul...

M i n d i

Åh så skojsigt med tävling! :)
Jag vill hemskt gärna vara med och tävla!

Jag skulle så gärna vilja "våga" mig på att testa något annat än den mascaran som jag ALLTID använder/köper...så detta är en toppen chans. ;)

Stor kram
M I N D I

Hannah

Min gamla mascara tog just slut, skulle verkligen behöva en ny men det får vänta tills nästa studiemedel kommer. Lipgloss kan man aldrig få för många av! Skulle verkligen vara kul att vinna!

KRAM!

Sandra H

Jag vill vinna, för jag hr den oturen att aldrig vinna. :/

Emma

Behöver en ny mascara då jag fortfarande försöker använda min mascara som tog slut för en månad sen. Hopplöst att kunna uppdatera sminkväskan när man är arbetslös!

Mari

Mitt läppglans är slut och mascaran har torkat så jag är i behov av båda två.

Katja

Tjena! Jag önskar att vinna då jag aldrig vinner nåt,och för jag älskar make up,det skulle göra mig så glad!!

Rebecka

Jag vill vinna eftersom jag är helt beroende av lipgloss och jag vill upptäcka och prova nya märken. Mascara är också något som jag brukar lägga mycket pengar på, jag letar fortfarande efter den rätta ;-)

jenny

skulle vilja vinna detta kit eftersom mian ögonfransar verkligen skulle behöva en upppiffning då jag endast ha haft råd med biliga h&m mascaror.
och läppglans ha jag bara typ haft på mig en gång i mitt liv.. dels för att det är för dyrt för mig och dels för att jag inte har hittat rätt färg. var dock och kollade på stan i veckan efter sånt då jag tkr det är hur fint som helst.. och var faktiskt och kollade på en i samma färg som du tävlar ut. så skulle vara urgulligt ifall jag kunde få vinna.
puss o hej..

Camilla

Under mitt snart 18-åriga liv så har jag aldrig vunnit någonting. Det är knappt att jag vinner på såna där "vinst varje gång"-lotterier, och när jag var liten och det var fiskdamm så drog jag alltid upp den "sämsta" påsen.
Jag har helt enkelt en sjuhelvetes otur, och det skulle vara kul att någon gång här i livet få vinna någonting, och dessutom få skriva "vann en tävling i en utav Sveriges bästa bloggar" i meritlistan. Värt ett försök i alla fall :)

Bella

Skulle vilja vinna av den enkla orsaken att den senaste mascaran jag köpte verkligen var skitdålig (trots att den kostade 210 spänn) och skulle behöva ha en ny, dessutom gillar jag namnet, jag menar Mega XXL Lash, det kan ju inte bli dåligt resultat då, eller hur? ;-)

Kjellfride

Hello admin, nice site you have!