Rosebud Tävling!

Nu har du chansen att vinna ett ljuvligt  Rosebud´s  Lip Balm.
Brambleberry Rose  innehåller bla. bär,vanilj och honung.
Värde 89 kr
image3805
För att tävla skriver du en kommentar om vad du vill läsa mer/ läsa mindre av i bloggen!
Alla kan vara me och tävla denna gång. Glöm inte mejl lr bloggadress bara!
Tävlingen avslutas på Fredag den 14/3 kl 24.00

Lycka till!♥
51 kommentarer
Jennie

svar: de samma ! :)

Lotta

Hej Hannah, vill först tacka för att du kör en tävling som passar alla, även oss som inte har någon egen blogg!
Jag har sagt det förut och säger igen att jag tycker det är jätteroligt med dina pojkars outfits! Extra roligt för mig som har egna barn.
Sedan får jag nog säga att jag skulle gärna se mer av din lägenhet/ inredning. Tycker det är jätteroligt när du visar t. ex. ditt påskpynt osv. Dina outfits är en klar favorit liksom dina inköp/ recensioner.
Har ju läst din blogg ett tag och dagboken från förr var uppskattad även om jag förstår att det var tufft att skriva om!
Kram Lotta

Elish

Tycker det är lite lite kläder och mode i bloggen, men gillar ändå det du skriver om :) Tycker som Lotta ovan att lite mer om inredning och din lägenhet vore kul att se.. Håller själv på att flytta hemifrån och se hur andra har det är roligt :)

johanna rasmusson

Som mamma skulle jag tycka det var kul med dagens outfit med dina söta pojkar. Fast det är ju inte säkert de tycker det ;-)

Evelina

Mer smink! Jag älskar att läsa om andra bloggares bra och mindre bra produkter! Evelina

annema

Streetstyle!

Jenny A

Jag vill gärna ser mer av hur du bor, visa oss lite bilder. Lite hur du klär dig och fortsätt visa smink.

[email protected]

Sofie Andersson

Nått inlägg ibland om killkläder som man kan köpa till pojkvännen.

Universalappeal

Det har vart lite dåligt med outfitbilder på sista tiden. Tycker det är rätt skoj att se vad du har på dig.

Hanna

Gärna mer tips på hur man lägger olika sorters make-up! Som till exempel hur man sotar ögonen, hur man bäst lägger en ögonskugga, läppstift, rouge, puder... och så vidare :) Som olika teman varje vecka (eller månad) typ!

Jenny

jag skulle tycka att det var kul om det skulle vara ännu mer mode :)

Rebecca

Hej!
Gillar när du testar saker, oftare man går på saker ni bloggare testar än stora reklampelare, kan aldrig bli förmycket!
Sen är det alltid roligt att se allt du går på.
Ha en bra dag!!!

Rebecka

Jag tycker att allt är bra, men det skulle vara kul att få se mer bilder på inredningen hemma hos dig (om det inte är för personligt). Men jag tycker faktiskt att bloggen är jättebra, bilder är också bra =)

s h o p a h o l i c m a m m a n

Åhh vilken rolig tävling=) Jag skulle vilja läsa mer om vad du köper till dina barn och bilder på sötnosarna=) Kramis Therese

Linda

Jag vill att du ksa skriva mer om hur du bor, inredningen o.s.v:) Mera bilder helt enkelt:) Bra blogg endå:)

Linda

Jag tycker din blogg är toppen med en massa smink mm. Gillar som sagt att läsa din blogg men skulle nog vilja se mer utav personliga saker, vad som händer i ditt liv mm,alltid intressant att läsa om,smink mm är ju egentligen en massa utligheter,inget negativt alltså:)
Inredning vill jag helt klart se mer utav=)

Johanna

Mer outfitbilder :)

Det alltid kul att läsa "recensioner" om smink o så =)

ida

älskar blandningen av allt i din blogg. Jag gillar att du inte bara har mode och sånt som ala andra bloggar, även om det är väldigt härligt att läsa om. Du skulle kunna ha lite mera inredning och gärna tips om böcker, filmer med mera... Då blir din blogg ännu mer pefrfekt. Som en allt i ett tidning på nätet!

Helle

jadu, jag tycker inte att du saknar så mycket i din blogg. Kanske lite mer tips om saker och ting? :)

En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Jag tycker det är kul att läsa om mer om de mingel du är på. Är kul när du visar lite vad killarna har på sig och skriver om lite mer privata saker (förstår om du inte vill vara helt öppen). Sen är tävlingar roligt.

Mickan

Jag skulle vilja ha sminktips. Hur man gör en snygg partylook eller tips på bra hudvårdsprodukter eller hur man tar hand om sin hy på bästa sätt. :)

Li

Jag skulle vilja läsa mer om hudvård och smink, gärna mer recensioner

Sandra H

Jag gillar din blogg väldigt mycket! Du borde nog "marknadsföra" dig mer, så att alla kan få uppleva din blogg! Kanske du borde skriva runt så att alla känner igen din blogg. Engagera dig och skriva till andra.

Du behöver nog inte ändra så mycket på din blogg. Kanske mer outfit bilder. Eller visa oss vad du är bra på och ge oss tips inom det området!! Skulle uppskattas (vad det än är). :)

Hanna

hej!
jag skulle vilja se mer outfitsbilder, du har sjukt snygg stil som inspirerar, så mer foto på dina snygga kläder!!! ciao hanna

Anna

Skulle vilja se mer hembilder, för jag älskar inredning =)

Maddis

Hej Hannah!
Jag tycker din blogg är väldigt bra som den är och är en flitig läsare av den.Om det är något som jag skulle vilja läsa mer om så är det dina otroligt söta killar!Lite mer finurliga små kommentarer och funderingar från Lilla E skulle jag verkligen uppskatta att ta del av,jag misstänker att det kommer en massa roligt där varje dag...Jag blir så glad varje gång jag läst om hans uttalanden!Lite mer från ditt hem hade också vart intressant att läsa om (inredningsintresserad som man är...)Eftersom du verkar ha bra smak så hade vart kul att se lite bilder på hur du inrett!Ha det gott!

Att ha det gott

Jag skulle vilja ha en steg för steg make up kurs

Sara

hej! Jag skulle vilja se litemer tips om smink :)

Lene

Hej på dej! Kul att du bloggar lite oftare numera:)
Jag skulle vilja läsa mer om dina mode-och sminkfavoriter.
Finns nog inget som jag vill läsa mindre om faktiskt, jag läser ju din blogg för att jag gillar sammansättningen!

Jen

hej jag önskade att du kunde visa mer sminktips som du gjorde förut i bloggen. det gjorde du ju ofta förr. sen så skulle jag vilja veta vem hannah egentligen är. har följt din blogg länge.. men inte riktigt sett din inredning hemma hos dig bl.a.. även några hudvårdsprodukter som du tipsar om skulle vara roligt att läsa om.
kram

Sandra

Hej Hannah! :)

Jag skulle vilja veta mer om dig. Fler bilder av dig och familjen skulle uppskattas :) Du får ha det bra! :)

Ha det.

sommarskatt

Jag vill gärna SE mer bilder på dina outfits :) då du har bra smak och snygg kropp! :)inspirera oss!
Mera Hannah! :D

Linnéa

Hej Hannah!

Jag gillar när du lägger ut sminktips och visar dagens make-up. Du kanske kan visa hur din dags-make blir kvälls-make de kvällar du går ut? Typ före-efterbilder där förebilden är hur du såg ut tidigare på dagen.
Vill även se fler dagens outfit.
Sen gillar jag när du visar saker ur ditt hem. Vill gärna se hur slutresultaten blev i era rum,
eftersom vi fick se hur dom såg ut innan du inrett dem.

För övrigt gillar jag din blogg! Har följt den i snart 2 år.

Ha det bra!! /Linnéa

leopardia

tips, så som bäst i test är alltid uppskattat...
vad jag skulle vilja se mindre av kan jag nog inte svara på, haha, det finns nog inget sånt...

Christina C

Hej Hanna!
Tack för en underbar sida först och främst!
Jag hade velat läsa mer om lite olika makeuptips, som till exempel hur man lägger en sotig makeup, hur man fäster lösögonfransar på bästa sätt, och recentioner av de olika produker du köper.
Sedan kanske mat/vin tips? Även tips om snygga kläder till barn! Finns aldeles för få bra bloggar om det, och dina kids är alltid snyggt klädda på de bilder du visar här!
Ha en underbar dag!
Kram, Christina

Sofia Eriksson

jag skulle vilja ha mer recensioner på produkter, kanske lite hårprodukter också :)? skulle även vara kul om du skulle kunna ge lite tips på olika sminkningar, frisyrer m.m. så nu är det bara att hålla tummarna... (Y)

Anonym

gillar din blogg skarp i d stora hela eftersom d förekommer mkt bilder o om d skulle vara ngt att önska mer av så kanske en dagens outfit lite då o då...
ha d fint!

Anna

hmm, vad skulle man villja se mer av... fler makuptips? och fler musiktips! jag är galen i musik och ständigt på jakt efter nya, bra låtar. Det är ju inte alltid så lätt att hitta!

Henny

Inredning tycker jag är roligt att läsa om, så det kanske? =)

Fatma

vill gärna läsa mer om dig själv, din stil o.s.v :)

emma L

Jag vill läsa mer om recensioner av de produkter du provar, Hannah! Du köper så spännande smink och krämer, och jag vill gärna veta om de fungerar :)

Pixie

Saknar när du skrev sidor ur din dagbok (om dina ätstörningar).
Skulle gärna vilja ha fler resencioner av produkterna du köper också :)

Maria

mer bilder :) kul vinst, hoho hoppas jag vinner :)

Sandra

Skulle vilja ha tips på hur du sminkar dig, alltså typ "steg för steg". Eftersom du använder dig av bra märken och bra saker så vore det kul att veta mer:)
Annars har du en toppen blogg som jag läser dagligen!

Marielle

hejhej! tänkte först börja med att tacka om att du bloggar. du skriver så himla bra :) mer inredningstips och modetips tack! =) sen matlagnings tips skulle säkert inte vara fel, fota en del av din lägenhet, want to see! ;) visa lite mer bilder tycker jag, ett inlägg kan bli 3 gånger intressantare med ett fint foto. kan vara vad som helst, ur natur mode världen eller ngt annat =) det är säkert många mammor som läser din blogg, blogga om dina barn och allmänt om familjeliv =) sen måste jag bara påpeka att dina sminkinlägg har varit jättebra höhö kramis!

Marielle

sminktips, outfits & annat sånt vill vi nog också se mer av :}

Sandra

Jag skulle gärna läsa mer om vad du gillar, både om smink och trender. Och så vill jag ha fler recensioner, hehe ^^ Frågot och utmaningar till läsarna vore också jättekul :)

Rebecka

Din blogg är redan underhållande på alla sätt. Varenda inlägg är roligt och intressant att läsa. Men att se bilder på dig själv när du visar kläder och smink är jätteroligt :) Älskar dina shoppingtips också och dina recensioner och omdömen på sminkprodukter. Du ger mig massor av bra shoppingtips och din blogg är Sveriges bästa :) Fortsätt bara skriva om det DU vill skriva om, för då blir det så mycket Hannah som det bara kan bli :)

Jenny

Jag skulle vilja se mer hur det ser ut hemma hos dig.. Det verkar vara så fint!!

Jeanette

Hallå Hanna! Egentligen inget mer om något men mer av det du skriver dvs fler inlägg. Ha en trevlig helg :D

~*~mariah~*~

Din blogg är redan jättebra så jag kommer inte på något som kan göra din blogg bättre :D

snälla snälla snälla jag vill vinna :D

Ha en bra lördag!