Essie tävling!

image3644
Fed Up från Essie,värde 110 kr.

Nu har du chansen att tävla om detta populära Essielack här.
Grymt snyggt!
Passar utmärkt nu till våren..jag är själv sugen på ett ;)!
Fed Up heter nyansen och den har setts på stjärnor som Katie Holmes,Jennifer aniston och Sandra Bullock.

Allt du behöver göra för att vara med är att skriva en kommentar under detta inlägg varför just du vill vinna.  
Kort eller lång,det spelar ingen roll.
Jag slumpar fram en vinnare sedan.

Vinnaren presenteras på Måndag den 11/2 och det går bra att tävla tom. Söndagkväll.
Om du vill får du även tipsa andra om tävlingen men det är inget krav.

Lycka till då!
74 kommentarer
Anonym

Jag är nyfiken helt enkelt och vill prova det + att det är en riktigt snygg färg jag saknar, röda naglar hela våren känns inte alltför kul

Therez

Åh vilket sött! Jag skulle gärna vilja vinna det då jag nyligen gjort en nagelförlängning som jag är så nöjd med! Och detta söta rosa skulle piffa till ännu mer. :)

Lotta

Vore kul att prova på Essie då jag bara har Creatives lacker, säljer dom så jag är för snål att lägga pengar på andra märken till fullpris.

cissi

Det skulle vara himla trevligt att få pröva på essie, som jag dreglat efter nu ett bra tag. Min budget håller tyvärr inga lack i den prisklassen för tillfället. Skulle vara underbart att vinna en av vårens fräschaste nyanser!

Anna

Hade gärna velat vinna eftersom jag är en nagellackoholic, man kan aldrig få för många naglellack =) hihi

Jenny W

Jag skulle bli överlycklig över att vinna, eftersom jag inte äger ett enda nagellack men är grymt sugen på att börja använda det och det såg ut att vara en så fin färg! Kram/Jenny

Lina

Skulle vara kul att testa essie. har hört mkt bra om dem men de finns inte i ngn butik i närheten så jag har inte kunnat kolla närmare på dem.. :(

Lene

Jag har fortfarande inte testat Essie trots att jag älskar rosa lack och jag har hört massvis med bra om Essies. Därför vill jag vinna det du lottar ut!

Sofia

Efter att ha varit en nagelbitare hela mitt liv så har jag äntligen lyckats spara ut naglarna :D Helt ärligt så skulle det vara det första nagellacket jag äger förutom "stopp och väx", sad but true :p Så jag skulle gärna vilja ha Essielacket på dem nu till våren ;)

christine

Kul! Jag vill vinna för att jag aldrig vinner någonting och för att jag gilar den färgen. Så enkelt är det, hihi! :-) Men jag kommer säkert inte vinna de här heller... snyft.

Bjooti

Eftersom jag är en nagellacksaddict vilket min budget inte gillar. Saknar en schysst vardagsfärg, vilket jag tror att Fed Up skulle passa perfekt som.

Linnéa

Jag har nyligen börjat måla mina naglar,har märkt att det är ett måste för att dom ska hålla och bli långa. Så jag är ganska ny vad gäller nagellack=) Vore kul att få prova innan man köper.

Johanna

Älskar nagellack i stort sett alla färger!

Molly

Jag älskar blekt rosa lack och mitt nuvarande håller just på att ta slut, därför vore det perfekt att vinna detta!

Att ha det gott

Jag tycker att jag skall vinna för att jag skulle bli såå himla glad

Malin

Jag ska på melodifestivalen i Västerås den 16/2 & bara MÅSTE få glamma till det med detta lack!!

LinnRuby&Millan

En riktigt härlig färg som jag skulle använda våren ut!! :)

elsa

Det skulle vara väldigt kul att få testa ett Essie nagellack som alla tycker är så superbra. Det är min motivering =)

elina

Vill gärna vinna det lacket för att jag är så himla duktig och står ut med alla puckon som ringer in till mitt jobb. adjö

Petra

Jag är en hopplös nagelbitare. :( Och vad skulle motivera mig mer att sluta än ett fint vårigt nagellack! Tack för en bra blogg!

Lexie

svar: haha ja den har sin lilla charm :)

min motivering:
jag samlar på nagellack och den färgen har jag faktiskt inte, passar somsagt perfekt nu till våren och skulle passa mig perfekt :)

Linda

Jag vill vinna för att jag vill pigga upp mina naglar:) Skulle vara kul att få chansen att prova detta märke:)

100 kr

För jag har inget Essie nagellack! :D

Mizca Rödebäck

Har inget lack själv, men tänkte börja snygga till mig lite mer, så jag behöver ett att starta med och denna färgen var snygg och lite diskret - passar mig så nu hoppas jag på vinst.

Anonym

Mina naglar skulle behöva en ny snygg färg! Därför vill jag vinna nagellacket!

Trice

Sååå sugen på att prova det nagellacket. Men är man fattig student så måste man lägga pengarna på makaroner istället. Jag passar därför på och tävlar om det här, så kanske jag får både makaroner och snygga naglar denna månaden :) Have a nice day!

Therese Göthe

För jag har hört att Essie's nagellack ska vara riktigt bra, men istället för att betala 110 kronor och bli missnöjd så är det trevligare att prova det efter en vinst, innan man köper på sig ett lager själv
:)

Lindas krypin

Mina naglar har inte sett ett lack på länge:-) Vinner jag så blir de nog jublande glada....

Ilona

Alla pratar så varmt om dessa lack och jag vill helt enkelt också prova och se om dom är så fantastiska som alla säger :)

Charlotta

Jag vill vinnar för att jag behöver förnya mitt lager av nagellack!:)

Elsa

Har inte testat Essie än. Vill vinna för att jag har precis börjat min "resa" mot längre naglar. Har börjat med "växa snabbare-gele" och imorgon ska jag in till NK o fråga lite om råd vad jag ska göra. För att hålla mig motiverad vore det väl något att ha ett snyggt lack på min älsklingsaccessoar? Perfekt färg också så mina fingrar slipper se så bleka o tråkiga ut..

Ida

Jag vill vara med! Jag skulle behöva ett nytt nagellack, då de flesta jag har är gammla och med glitter i.. Haha!

Linda

Jag gillar nagellack i alla nyanser och har massor med färglada men ingen neutral så denna skulle passa bra :D

Anna

Vill vinna för att jag behöver en ny färg till mina naglar :) Är kul med lite ljusare färg nu till våren så man blir lite piggare efter allt mörker :D

Mie

mina naglar är katastrof för tillfället, detta kanske kan få de att se snyggare ut? :D

Queen Sara

Jag är väldigt intresserad av att prova Essies nagellack efter allt jag hört om dem :) Skulle verkligen behöva bli bättre på att ta hand om mina naglar och med detta lack som en morot skulle det nog gå som en dans! :)

Lina

För att jag är sjuk och tycker synd om mig själv..

Emma

för att mina naglar ser ut som fan just nu då dom inte håller för min vardag. skulle vara perfekt med det lacket så jag kan känna mig lite fräsch iaf!

anina

Det hade vart en bra alla hjärtans dag present till mig!

Ha en härlig dag. Kram.

Lina

Fy så fint de va ! VILL HA :D

Dilan´s

åhh jag vill vara med och tävla om den för att den är perfekt färg nu till våren =)

Johanna

Åh vilken rolig tävling, klart man är med och tävlar! :)
Jag har långa naglar som jag sköter, filar, smörjer med mera. Och jag måste alltid ha nagellack på. Men det börjar bli väldigt tråkigt nu att alltid ha samma färger. Jag har för det mesta alltid rött eller fransk manikyr så skulle bli överlycklig om jag vann den här otroligt snygga färgen!
Sen skulle det även vara kul att testa Essie, har hört så mycket bra om de, men har inte hittat det nånstans så har inte kunnat köpa nåt tyvärr..

Och nu är det snart vår så det skulle passa perfekt! :)
Men jag får hoppas att jag har turen på min sida att vinna detta! :)

Isabelle

Åhh vad fin färg! skulle verkligen älska att ha detta på mina naglar. Jag har varit på jakt efter ett perfekt ljusrosa nagellack länge nu, och denna färgen ser underbar ut. Sen har det ju pratas så mycket om att man ska prova deras.

Anni

Jag älskar Essie och rosa, därför ska jag vinna =)

Charlene

Mina naglar skriker efter lite vård och en glad färg nu till våren, men min fattige student plånbok vägrar låta mig köpa nytt. Snälla hjälp mig :) :) hihi

Mickan

Jag har aldrig testat Essie förut och ett härligt rosa lack skulle göra mina tråkiga naglar gott såhär till våren.

Linda

Behöver ett lack inför våren i en härlig färg så jag kan börja rensa bland min andra tråkiga naglack =)

My

jag skulle vilja vinna för jag aldrig har provat Essie förut och älskar rosa :) skulle sitta fint på mina naglar! Är nagellacks tokig!

Norna

Är nyfiken på det här nagellacket! Förövrigt älskar jag allt som har med naglar att göra =)

Elina

Mina naglar & jag behöver lite omväxling!

S A R A

jag skulle vilja vinna för att jag ÄLSKAR nagellack har inte gått ngnstans utan nagellack i över ett halvår :P Och just ett sånt i den färgen skulle verkligen vara fint till våren ^^

Matilda

Jag har aldrig ägt ett Essielack men jag har hört att de är bra och skulle gärna prova :)

Nathalie

Skulle gärna vilja ha ett nytt nagelack. Mina gamla kan lika gärna åka i soporna, de är förstörda. Så det skulle vara toppen att vinna ett nytt fint rosa nagellack. =)

Petra

Jag vill gärna vinna ett nytt nagellack. Det är jag värt!

Kicki

Ett läckert Essielack - ja tack? :-)

Lena

skulle väldigt gärna prova detta fina lack, är student och har knappt råd att köpa något nagellack för 10 kr. så det hade varit hur toppen som helst att vinna ett.

ida

Mina naglar e alltid så otroligt genomskinliga...Har försökt med fransk manikyr och nagelpennor och allt möjligt..Det tar så lång tid, då skulle det vara bättre att bara täck naglarna i nån snygg färg...

ejmis

Använder nagellack 365 dagar per år och det är alltid kul med nya färger =)

Linnea

Jag är med! Hoppas jag vinner;)
[email protected]

Estefany

Jag vill vinna den eftersom jag har hört att lacket är jätte bra men oturligt nog har jag inte råd med att lägga ut så mkt pengar på nagellack :P

Helena

Dags att börja måla naglarna igen efter ett lååångt uppehåll (småbarn och arbete med livsmedel) Men alla nagellacken är halvtorra...

Vill ha ett nytt!
(Hoppas jag vinner)
Mvh Helena.

Pinttu

Jag skulle vilja vinna detta därför att jag jobbar inom vården där vi inte får ha nagelleck - men detta lacket skulle jag kunna ha för det ser bara ljust och fräscht ut. Lite naturligt bara. Jag vill oxå ha fiiiiiinaaaaaa naglaaaaaaar !!!!!! Hi, hi....

Lotta

Fed up? Jo. Jag har mens.

emma

jag vill vinna det för jag vill prova någiot nytt ,vill ha turen någon gång och kanske vinna ett super sött nagellack som säkert skulla passa mina naglar. ;)

Maria

Jag vill vinna för att jag har varit nyfiken på märkes så himla länge, dock tycker jag det är lite väl dyrt för att vara ett nagellack, men skulle jag få möjlighet att prova ett gratis först så jag kan avgöra om den verkligen är bättre än alla budgetlack så kanske jag kommer köpa flera i framtiden :)

Johanna

jag älskar essies lack och min favorit sommaren 2007 var den rosa färgen, tror den heter kalypso?

Denna färgen skulle vara jätte roligt att prova och speciellt nu när jag är sjuk =(

host, host..

kramar på dig Hannah

Jozzan

Jag bör vinna för att jag aldrig har testat deras nagellack. Skulle gärna vilja prova och se om det är så bra som folk säger. Jag håller tummarna för att jag vinner! Take care!

Clara

åh så fint!:P passar mig perfekt!;)

Maria

Jag skulle vilja vinna det för att färgen är underbat och jag behöver ett nytt nagellack men har inte hittat ngn snygg färg och inte heller haft speciellt mkt tid till att leta, men detta var toppen :) så nu håller jag tummarna, ha en trevlig dag!

leopardia

var ju tvungen att tävla eftersom färgen hade sånt coolt namn. och ja, varför jag skulle vinna? för att jag normalt inte använder nagellack, och därav inte äger något, så då skulle ju alla fråga mig om mina fina naglar helt plötsligt och då skulle jag vara som en extra reklamkick där... oh well, ha det gott!

Jossan

jag vill vinna för att jag har alltid velat prova essie men aldrig gjort det :) plus att det skulle va en härlig sak att lysa upp ryskvädret med :)

Jeanette

Jag behöver lite uppmuntran just nu helt enkelt. Fyller 20 år på onsdag, och den dagen kommer tillbringas på sjukhus eftersom jag skall operera mig på måndag! :/

Johanna

Jag skulle vilja prova Essie.. har hört mycket om det men aldrig provat.

Scaphocephaly

Thank you for producing such a down to earth site.