Dior Airflash saved my day....

image2932
Oroa er inte..jag ska nu snabb-tabort-måla om mina naglar..och adda lite Clear-eyes;)

(Blev lite stressigt på nagel-fronten imorse....bäst me  hurry up nu!)

Jag använder ikväll:
Dior Airflash nr 200 ,
H R Lash Queen Mascara
Isadora Shiny Lip  Lacquer  nr 18 Glamorous Red
Lite Dior Loosepowder


Är grymt stressad.Har ni hör den förr? :)

 Fick gå tidigare från kursen, vilket var snällt,  för jag var/är  tvungen och mellanlanda hemma och hämta min camera innan Bodhi eventet ikväll.
 Ang. ekonomikursen så tror jag nog allvarligt jag kommer ju bli värsta snillet på alla regler i företagsdjungeln sedan...Har typ kanske 100 sidor att läsa igenom till nästa kurs som är om en vecka ..ha ha...kanske tom. kan bli intressantare än Vogue ....:P

Måste bara tipsa er alla om  Dior Airflash     .
Jag har alltid   varit skeptisk, till den, men vilken räddning den blev för mig idag....när jag är sjuk.
Perfektare foundation får man leta länge efter..men spraya den inte  direkt i ansiktet, utan spraya på handryggen och applicera den därifrån, annars kan jag inte garantera ett fint och jämt resultat.

Ses!♥
11 kommentarer
Anonym

Vad fin! Är nyfiken på vilken nattcreme du använder, skulle vilja prova en riktigt bra. Helst vill jag se ut som en nyponros i ansiktet när jag vaknar, men vem vill inte det.... Skulle verkligen behöva ett tips på en bra ögoncreme också, en som motverkar svullna ögon.

Olga

Svar: jo, deras lack är svinbra! Kommer ALDRIG att köpa nåt annat än Chanel!

mikaela

såg att du kommenterat i min blogg angående min röda hud. har du några specifika produkter som du kan rekommendera?

peter

Ska du måla på samma färg eller någon ny färg på nailsen o fotsen?

Jen

Jag måste säga att du är mycket vacker. Natti natti

donnasandra

Fint resultat! Hoppas det blir fler chanser till bloggdrinkar, hade varit trevligt! Nu är det hårdplugg som gäller :-( Kram och godnatt!

hannahsthlm

anonym:Hejsan! jag använder faktiskt ingen nattcreme alls...jag föredrar att låta huden vila och "andas" på natten. Däremot rek. jag en vitaminspray på kvällen och morgonen, gärna någon från Håkansson, och sen så brukar freeze 24/7 ögoncreme rädda de flesta situationer. den är dyr, man dryg och fungerar! Den använder jag bara just nu iaf. Annars är Biotherm Line peel yeux bra, men Freeze passar mig bättre...tar bort svullnader super snabbt! Du kanske kan få tt prov på den från någon webbshop om du mejlar snällt och frågar?:-)
Tex. accessora.se
Olga : Ja chanel lacken toppen och så snygga att ha i badrumsskåpet oxå .-)!
Mikaela: Vitaminspray Orangeblossom från Håkansson, Model Co primer, Dior Airflash foundation...YSL concealer..de är nog mina bästa tips :-)!
Peter: Just nu är jag insnöad på Winter Red jag, men..i helgen kanske det blir rosa och nästa vecka kör jag nog på svart lack, iaf någon dag..snyggt på hösten!:-)
Jen: Tack söta :-)!
donnasandra: :-)Jaaa det är klart,plugga måste man ju oxå, hoppas vi ses på ngt annat event framöver
:-)! Kram!

Anette

Jag undrar hur täckande foundationen är :-)
Trevlig helg!

hannahsthlm

Anette: Lagom tycker jag. Gå till Åhlens ellr Kicks och spraya på handryggen så ser du vad du tycker om konsistensen :-)! Trevlig Helg!

Kirsi

åh va kul med en liten recension på dior flashen har undrat om den verkligen är nåt att ha...är det lyster i den..? har en förkärlek till det mesta som glittrar...*blink*

hannahsthlm

Kirsti: nopp..mer matt än lyster, men ett perfekt resultat :-)! Du kan ju alltid adda med lite lyster sedan ;)!