Hannah definerar Stalker! Vad är egentligen en stalker?:-)

Jag hoppas inte ni som läser min blogg tar så allvarligt på det här med att jag kallar folk "stalker".
Hi hi...det är flera som mejlat eller lagt till mig på facebook och msn som hoppas att jag inte tar det som stalkigt.
 Självklart gör jag inte DET !
 Det är ju det mejlen och facebook är till för. Att adda varandra.
En stalker  , ja det  är något annat  det !
Stalkers gör sig" bäst" (dvs. värst) på telefon eller på gatan utanför ens port när man minst anar. Det är scary!

Sedan skriver jag ju ofta"stalkigt" fast jag kanske inte exakt menar det ....sååå!
Jag är bra på "missbruka"ordet stalker, med andra ord.
Att höra av sig till någon är ju egentligen inte stalkigt alls! Det kan ju vara .......trevligt! :-)
Hur skulle man annars kommunisera? ;)Undrar man något är det klart man ska fråga!
Jag sms.ar och mejlar tex. mycket själv...men sen finns det ju de som föredrar att ringa istället.
Det behöver ju inte vara stalkigt för att man ringer. Tom. jag ringer..ibland.
Ha ha..Klart jag ringer mina vänner ;)!
Dock har jag börjat sms:a dagis  för att jag känner mig "stalkig" om jag måste ringa och störa dem i morgonstressen med alla barnen om E är sjuk...but that is me then :P
En del av mina vänner" orkar inte" när jag sätter igång med mitt "stalker-resonemang", de tänker nämligen inte i de banorna.
Det beror förmodligen på att
1. Jag tänker för mycket
2. Jag har upplevt stalking på nära håll.

I natt senast. Det här är inte klokt. 
Ni som följt min blogg ett tag vet att jag sommaren 2005 fick en galen stalker efter mig som jag sedan råkande springa på sommaren 2006 på Centralen efter ett bröllop.
En helt otrolig historia faktiskt då människan inte ens bor i den här stan. Jag har aldrig svarat i telefonen, eller hört av mig tillbaka, sedan sommaren 2005. Sedan förra hösten har det väl varit relativt lugnt ändå på människan och det är ju inte direkt så att man har sett detta som ett problem längre.Man har ju liksom en hel del annat att tänka på. Förrens i natt. Kl 3. Då ringer han fem gånger på raken  .Och väcker både mig och Lilla-E.
En Tisdagnatt i Oktober. Det  kallar jag stalking   .
Vilka är oddsen att man skulle vilja plocka upp luren just då ? När jag inte gjort det på 2 år? Det var ju inte ens helg...(hade kunnat vara en förmildrande omständighet.)
En Stalker är helt enkelt någon som förlorat omdömesförmågan . Inte bara en gång, utan upprepade gånger.Som förstör för sin omgivning och inte vill inse...att han är en stalker!
Var noga med vilka ni lämnar ut era telefonnummer till tycker jag men angående facebook och mejl så är det väl bara otroligt kul att ha ett stort kontaktnät där du själv väljer när du vill bli nådd! :-)


Vad tycker ni ?♥
11 kommentarer
Anna Rosendahl

Jättebra blogg!

Fröken SötSur

Jag håller med dig. Vilken läskig kille. Jag skulle bli galet tokig om någon ringde mig mitt i natten bara sådär....agh!

DMH/Samuel

Ha, ha, ha: gissa om jag satte morgonkaffet i vrångstrupen - trodde du menade en viss Darth...!

Givetvis håller jag med dig i det du skriver och vad det gäller den där killen så verkar han något creepy - nästa gång kan du hälsa honom att du känner Darth Vader!

hannahsthlm

Anna: Tack, vad kul att du tycker det :-)!

Fröken SötSur: Ja..han är creepy,man ringer bara inte folk mitt i natten med barn, år efter år..Han ringer ju inte bara på natten men jag svarar aldrig, har inte gjort på 2 år,lämnar 20 min långa meddelanden ,det är då jag tycker man har passerat gränsen och borde förstå bättre...=(
Ha en skön Onsdag!

Samuel: hi hi...stackare..klart jag inte menade dig :-)! Jaa..den här killen jag skrev om är scary, jag vill inte prata med honom men om jag någongång känner mig tvungen att svara ska jag absolut hälsa från Darth om han inte ger sig;)!
Ha en fin dag ! :-)

Marte

Stalking? I like to call it "selective walking" :-D
marte77.blogg.no

Alexandra

Gud det måste ha varit läskigt! Bra inlägg, förövrigt.
Har ett ex som helt plötsligt kan skriva helt galna (läs: läskiga/elaka/ja...sjuka) saker ibland. Han tog kontakt nu (förutom vissa sms för nåt år sen) efter nästan 4 år och typ skrev att han fortfarande vill ha mig, att han behandlar sin nya tjej som skit oxå. Han behandlade mig nämligen inte alls bra. Hur som helst, så anser jag sånt va lite stalking oxå. -När folk man bett aldrig mer höra av sig, hör av sig och skriver sånt efter år. (jag har nu censurerat den här versionen, den hela historian är mer komplicerad.)

hannahsthlm

marthe: Oki..jag får lära mig av mina läxor här i livet :P!

Alexandra: Ja..det är inte kul, inte på något vis.
Obehagligt, onödigt och framförallt förstår man inte hur prsonen i fråga fungrerar..
Jag kan inte vara för personlig här i bloggen men jag förstår dig i det du skriver också och jag hoppas verkligen för din skull att det löser sig och att personen går vidare med sitt eget liv. Har man bett någon att aldrig mer höra av sig så har man alltid en bra anledning om man menar det!
Ta hand om dig :-)!

Marte

Din stalker høres inte normal ut. Håppas du aldrig ser han igjen

Milla

Jag förstår dig. Du borde inte behöva förklara dig som du gör, folk borde inte ifrågasätta dig. Är man rädd så är man. Speciellt om man varit med om det.

hannahsthlm

Marte: Ja... DET hoppas verkligen jag med!

Milla: Nej, jag vill bara inte att folk ska misstolka, det var därför jag kände mig lite skyldig att förklara vad jag eg menade!

Odinana

Very Grateful for your effort helping our industry in times when induviduals need to stay up with larger competitors. Thank You!!