Foundation Tävling!

Du har nu chansen att vinna en 10 ml stor Teint Idole Ultra Foundation  från Lancome     .
Nyansen är nr 03 Beige Diaphane, och den är självklart helt ny!
Perfekt size  att ha i lilla partybagen  eller ta med när man är på resande fot!


Tävlingsuppgift!
Tipsa om ditt bästa foundationtips genom att lämna en kommentar.
Det kan gälla en foundation du rek, hur du får din foundation att sitta hela dagen osv.
Glöm inte att ange mejl eller bloggadress.
Sista tävlingsdag är fredag den 19/10.
Vinnaren meddelas här på bloggen Lördag den 20/10.

Lycka till!

20 kommentarer
Maria

Den bästa foundationen jag testat hittills är Maybellines Dream Matte Mousse, den är mycket lättapplicerad och ger ett naturligt resultat på mig :) Passar i princip alla hudtyper, men de med torr hy bör undvika den, eftersom pudrig makeup inte är så passande på sådan hy.

Lotta

Hej Hannah, kul med en tävling till!
Jag använder i.d. bare Minerals foundation.
Lätt att använda och ger ett naturligt utseende på mig som är sportig & vistas mycket utomhus. Innehåller dessutom SPF 15, vilket är ett stort +.
Kram Lotta

katrina

jaa skit kul är det.. satt uppe hela kvällen och typ garvade ihjäl mig! :P

tyvärr har jag inget tips eftersom jag inte använder det... Hoppas den bästa vinner ;D

kimJ

Hej Hannah skulel gärna vilja vara med i din tävling, min favorit foundation är just den du har med i tävlingen, Lancome.. KrAM

Lina

Jag använder Cliniques superfit makeup. Är oljefri och passar bra när man jobbar på ett snabbmatställe som mig då man måste vistas i en "fet" miljö bland matos och frityrolja. Man slipper bli "oljig" som man kan bli med andra foundations. Sitter som berget! Jag menar, klart man vill se bra ut även om man jobbar med hamburgare och a la carte? ;)

Tiina

Mitt bästa foundation tips är helt klart att smörja in sig ordentligt innan och sen sätta på foundationen direkt efter så att den går in i huden. (Detta är för torr hy.) Och sen självaste foundationen är MaxFactor Colour Adapt, det är den bästa jag någonson haft, den blir inte så blank utan lite mer mattare så om man inte vill så behövs inte något puder.

donnasandra

Den enda foundation jag verkligen älskar är I.D Bare Escentuals. Andra foundations kan ge snyggt resultat, men lägger sig i vecken bredvid munnen (kallas de skrattrynkor?) och färgar av sig på fingrar och på personer man kramar. I.D:s mineralfoundation ser naturligt ut, och det är lätt att få det resultat man vill. Vill man inte ha det för täckande väljer man mängd puder efter det, och tvärt om. Sitter hela dagen gör det absolut!

Lisa

En foundation som jag absolut vill ha just nu är den från märket Mary kay, det bästa med den förutom att den sitter väldigt bra är att den inte innehåller talc som täpper igen porerna.
Den säljs inte heller i vanliga butiker utan man kan istället boka ett möte då en kunnig person berättar vilka produkter som passar ens hy!
Det var genom en kompis som jag fick nys om märket och bokade direkt en visning! och nog satt det hela dagen alltid, och mer därtill eftersom jag somnade med min på :P inte bra det i sig, men det kändes ju bra att kunna kliva upp och bara; wow! det satt verkligen kvar!

Anna

Helt klart I.d´s mineralfoundation. För mig som har superkänslig och ofta torr hy är den helt fantastisk. Inga allergiska reaktioner och den lägger sig bra.. aningen dyr men för mig är den värd varenda krona :)

Lene

jag tycker att foundationen "fastnar" bäst om man väntar några minuter efter man smörjt in sig med fuktkrämen. annars far foundationen bara runt i ansiktet eftersom den glider på krämen. väntar man lite så får den mer fäste i huden och det är dessutom lättare att få den jämn. Lite fuktsprej över foundationen gör susen om huden tenderar att bli lite fnasig under dagen. För den med oljig hy kan lite löspuder göra susen!

mikaela

Jag har väldigt rödflammig hy så jag måste i princip använda foundation varje dag! Denna har jag velat prova, men vet inte om den är rätt för mig, så att vinna en sån här liten först skulle ju vara perfekt! Mitt foundation tips är annars max factors color adapt. Den är bra, täcker bra, passar de flesta hudtyperna och framförallt - den är BILLIG! sen är det självklart bäst att ha en bra ansiktskräm under. Just för min röda hy tipsar jag om denna som jag ska prova nu under ett tag: http://kela.blogg.se/1191243842_dagcrme_mot_rodnader.html

Anonym

Jag tycker att Kanebos "Total Finish" är det absolut bästa underlaget man kan ha!Lägg på "Source Therapi"från Biotherm under och du får ett kanonresultat!Snabbt och enkelt är det också,bara att stryka ut med den medföljande svampen så är man fin för många timmar framåt!Kan även slå ett slag för Diors nya foundation "Forever",en riktigt bra flytande foundation (som alltid när det gäller Diors sortiment),finns även som puderfoundation som jag faktiskt provade så sent som idag.Riktigt bra!Men mitt bästa tips är en rejält rengjord och återfuktad hy med en primer mellan dagkräm och foundation.Testa primern från Clarins,grymt bra!Budgettipset när det gäller primer är Lumene som finns på Kicks och Åhléns,den spelar i samma liga som Clarins och Estée Lauder men kostar bara en bråkdel jämfört med dom,runt 100-lappen!

Maddis

Vill även passa på att göra ett tillägg här till ovanstående inlägg (vilket jag oxå glömde mitt namn på...)Såg ett tidigare inlägg om bra läppvård inför vintern,jag säger bara kolla in Biotherms "Nutrisource"-serie,dom har sen några veckor tillbaka ute på disk ett helt otroigt läppbalsam på burk.Suveränt bra!Kostar 210:- men värt varenda slant!

Clemente

Åh, jag vill verligen vara med i tävlingen! MEN, jag använder ingen foundation. Så därför har jag en motivation till att vinna den istället! HAHA :)

Clemente

Åh, visste att det var nåt fel. Motivation(?)
MOTIVERING menar jag ju såklart! Haha

Anna

Mitt tips är att använde en riktigt bra primer eller fuktcreme under foundationen. Ett tips är primern från Lume som skimrar lite!

madeleine

Den bästa foundation som jag vet är Helena Rubensteins, de är krämiga, fastnar bra på huden och håller hela dagen/kvällen. Riiiiktigt bra produkt.

Miss J

En bra foundation är ett MÅSTE för mig med problemhy (jag har mest fet hy, men periodvis även ganska känslig hy som tenderar dra åt det röda hållet). Jag börjar alltid med en primer för att ha en bra grund att arbeta utifrån och för att min foundation ska kunna sitta så länge som möjligt. Därefter använder jag en fuktad svamp för att applicera min foundation, undviker helst att applicera den med fingrarna eftersom det finnas massor av bakterier där... givetvis kan dessa samlas i svampen också, men jag byter ofta ut dem och tvättar svampen med tvål och vatten efter varje användningstillfälle. Just nu använder jag en oljefri foundation från Laura Mercier som har en ganska gul färg vilket döljer det röda i ansiktet. Den är också super eftersom man stegvis bygger upp resultatet och därmed kan man täcka ett tunt lager med den eller få ett betydligt mer täckande resultat genom att applicera flera lager där det behövs. Slutresultatet blir i alla fall jättesnyggt och naturligt, man ser nästan osminkad ut men fortfarande har man en jämn och fin bas som sitter som berget!

malin

Den bästa är faktiskt min älskade studio foundation från FACE Stockholm. Heltäckande och perfekt för kvällen och party. Till vardags använder jag den på de partier jag vill täcka extra (runt ögonen och kinderna) sedan blandar jag ut med min hudkräm och använder på resten av ansiktet. PERFEKT!!!

sandra

mitt bösta foundationstips är faktiskt i mineralform. lumierecosmetics köper man den från. det är den bästa jag någonsin haft. den blir helt perfekt. man ser inte ens sminkad ut.