Vill du vinna en Silver Grace eller Electric Look?


Du kan klicka på bilderna nedan  så ser du lookerna i större format
Easy Look´s säljs på Bodhi för 89 kr

LÄS GÄRNA DETTA INLÄGG INNAN SOM JAG SKREV TIDIGARE IDAG OM EASY LooK´S

Du får då med foundation,concealer,highlighter, rouge och lipgloss och skugga samt en beskrivning på just den looken. Hur du ska applicea sminket för att få till den rätta tuchen.
Skriv vilken look du helst vill vinna, Silver Grace eller Electric,och varför just du behöver/vill ha den!
Den som motiverat bäst vinner den look den önskat.
Jag är jury och mitt beslut baseras på vem jag tycker behöver den mest :-)!

Jag lottar alltså ut en  remsa med tillhörande sminkkort, men du får alltså 
välja  mellan:
 Silver Grace eller Electric ! ( De två lookerna till höger på kort nr 1)

Spännande att höra vad ni läsare tycker om produkten sedan, ni som inte testat den förr,ni får gärna skicka en liten recension till mig.
Lämna din motivering och kommentar under detta inlägg för att vara med och tävla.
Vinnaren presenteras  här på Fredag den 30/11.

Good Luck!
14 kommentarer
pyrah

Under julens kommande festligheter kommer jag satsa på ett metallic-tema med mycket glitter och glamour!
Eletric-sminket skulle därför göra min look komplett från topp till tå! Min budget är lite knaper just nu inför allt julklappsköpande och därför kommer jag tyvärr inte kunna köpa nytt smink >_

Therez

Vad härligt med en tävling. =) Jag skulle vilja vinna Silver grace just för att jag just nu är arbetslös och håller på att bli galen under dagarna. Jag skulle verkligen behöva något uppiggande. =)

Ha en underbar dag!

Cassandra

Hej :)

Jag skulle jättegärna vilja vinna sminket i färgen silver grace.
Jag vill vinna eftersom jag skulle vilja ha sminket i jul, då det passar SUPER bra till min gråa klänning med rosa strumpisar.
Min budget tillåter mig inte att köpa nytt smink som jag kan ha till julen, eftersom det kommer bli en onetime use med silvergrå ögonskugga, foundation och läppglans, som jag aldrig använder annars.
Ska jag vara ärlig har jag knappt råd med julklappar, och nytt smink känns inte då som en prioritering, fast jag gärna skulle vilja ha, så därför tycker jag att jag skulle förtjäna nytt julsmink :)
Har testat detta smink förut en gång, då jag lånade av en kompis, och det är helt underbart!
Det är superenkelt att fixa till, och det enda man behöver lägga till är lite maskara och möjligtvis lite eyeliner eler kajal!

Nu håller jag alla tummar och tår för att jag vinner!

Kram :)

Amanda

Jag fick också en sån där men har inte hunnit testa ännu! =)

Madde

Hej Hannah!

Jag skulle vilja vinna Silver Grace. För tillfället är jag studerande på deltid och övrig tid arbetslös. Snart har jag mitt livs viktigaste arbetsintervju och jag vill verkligen se pigg och fräsch ut då. Varför jag vill ha just Silver Grace är för att det ser både vågat och sofistikerat ut på en och samma gång, precis som jag är som person.

Dessutom fyller snart min älskade syster 30 år och hon ska ha sin stora fest. Då är det viktigt för mig att jag är så fin som möjligt till hennes ära, då vi inte har tid att ses så mycket eftersom vi bor långt ifrån varandra.

Därför borde jag vinna:) Kram på dig!

erre

åh, jag vill gärna vinna Silver grace.. Alla har skrivit så bra motiveringar att jag vet inte riktigt vad jag kan skriva mer än att:

Jag är en studerande ensamstående mamma till en två-årig dotter och måste vända o vrida på varje krona för att få allt att gå runt... Jag älskar smink och kläder men har tyvärr inte råd att unna mig det nu när jag är ensammen med min dotter. Såhär till juletider vore det underbart att få en liten klapp, eftersom jag inte får några julklappar i år. Vi har regler som säger att när man får barn får barnet julklappar, inte föräldern..

Vore så underbart bara..

/Erica

hannahsthlm

Amanda: Vad trevligt! :-)

Sandra

En sliten trebarnmorsa behöver lite Silver grace att piffa upp tillvaron med *ler* Tänkte matcha mina döttrars silverklänningar på nyårsafton!
Kram!

Linda

Hej! jag skulle vilja vinna Electric sminket och här kommer min motevering till varför
Då jag älskar smink men är inge vidare på att få det snygg utan det slutar med att jag har mascara och läppglans därför skulle jag vlja lära mig få till det riktigt snyggt och så blir det en rolig förtidig julklapp till sig själv

avon

Electric, because I'm electrified! :D

Linda R.

Hej! Electric sminket skulle sitta fint, jag älskar att sminka mig men jag kör alltid med densamma "tråkiga" stilen.. Skulle vara trevligt att få chansen att pröva på en ny "look" :)

Emelie

Hej!

Jag skulle vilja vinna Silver Grace. =)

Är en ung mamma till min dotter Hannah. Älskar smink och kläder men efter att ha fått min dotter har jag fastnat i "Mammaträsket".
Så min vardag är en Knut och Mascara .
Har nu bestämt mig att ta mig ur träsket och snygga till mig själv lite. Så nu har jag börjat ta mig tid för mig själv, men har då upptäckt att sminkväskan är halvtom med lite halvgammalt smink.
Och nu behövs det köpas massor av smink och kläder pga viktnedgång.
Så därför vore det kul för mig att vinna =)

Måste få säga att du är ricktigt glammig för att vara Ensamstående mamma. VART får du tiden ifrån??

Trevlig kväll!

Elsa

JAg skulle vilja vinna Silver grace då den skulle vara fint till mina ljusblåa ögon. Använder mest guldskuggor och med detta paket skulle jag kunna variera nu i glitter o glamour-tider (jul o nyår, here I come ;D)

Birgerselina

I like your website. Good job.