Gäsp och Speedy

Nu tror jag absolut att jag ska gå och lägga mig eftersom jag ska upp kl 7 imorgon.
Gosh! Vissa kvällar blir verkligen inte riktigt som man planerat...

"Success is not the key to happiness-happiness is the key to success"
Albert Schweitzer



Är jag galen förresten om jag köper en LV Speedy 35?
På ett sätt känns LV så uttjatat men på ett annat sätt kan det ju aldrig bli det  ,LV är ju klassiskt.
Jag får sova några nätter på saken tror jag bestämt :-)!


Gonatt!♥
18 kommentarer
Anonym

hur mycket kostar denna väska i butik ?

sanna

Jag ringde till LV förra veckan och beställde en damier speedy 30. Hoppas att de skickar den till mig någon gång...den är onekligen den populäraste väskan i bloggvärlden och det är bra bättre att köpa en enda dyr sak än en massa småsaker. Köper inte jag väskan så går ändå pengarna åt till tusen möjliga saker, onödiga saker. En väska är grundstenen i en bra basgarderob (min ursäkt:-)). mvh Sanna

Andrea

Hanna jag undrar om du eller någon av dina läsare är intresserade av min LV Speedy Monogram stl 25 (med tillhörande bottenplatta). Jag köpte den i sommras i LV butiken sthlm, och har endast använt den några gånger under hösten. Jag har naturligtvis kar originalkvittot samt dustbag och originalpåse. Snälla ta inte bort detta inlägg, jag behöver hjälp att hitta en seriös köpare. Tack på förhand :)

Lottisin

Kööööp! :) Jag vill också ha den! Valde mellan den och en Monogram mini lin speedy 30 när jag köpte en LV i fjol. Valde min för att den var ovanligare, samt med en baktanke om att jag ska köpa monogram speedy 35 någon annan gång när jag har råd... ;)

Fashion by a petite

Själv har jag tröttnat en aning på monogrammet men ska inte sticka under stolen med att jag själv har ett par med mongram. Min senaste LV är en speedy 30 i damier, gillar den verkligen. Som du säger är LV klassiskt och även om du tröttnar lite ett tag är jag säker på att det är en väska som kommer och går men alltid består i garderoben.

Sanna

Andrea: OM du vill sälja och hitta en seriös köpare föreslår jag att du lämnar in din väska till Lauritz.com Den finns bl.a. i Sthlm. De tar 10% i provision, dock minst 250 kr. Jag har lämnat in mina Mulberry till dem och fått dem sålda till bra priser. Lycka till! mvh Sanna

hannahsthlm

anonym: Inte så farligt dyr, ca 4200 kr tror jag i LV-butiken på B.Jarlsgtan om jag inte minns fel!
(iallafall låg priset på LV Speedy35 på det i våras när jag kikade, nu har jag inte kollat på ett tag ;)

Sanna:Hi hi..håller med dig;)! Bätre att köpa en väska för pengarna än massa småsaker!
Hoppas du får din Damier snart då! En sådan kan jag tänka mig oxå ;)!

Andrea: Jag vill personligen ha en större än 25, men det borde väl inte var ngt problem att bli av med den? Det tror jag kommer bli rätt lätt för dig
:-)!
Sannas tips kan ju vara värt att kolla upp om Lauritz.com för dig, klart att du vill ha en seriös köpare.
Att annonsera på ebay lr tradera kan ju vara lite missledande i sammanhanget då det iof. säljs äkta väskor även där men blandat med mycket fake..
Bättre isådanafall att annonsera i SVD eller DN eller kolla upp secondhandbutiker inriktade på märkesvaror etc. Lycka till!

Lottisin:Hmm.. jag får allt se;) Måste fundera lite så jag inte gör något överilat :P
Har velat ha den lääänge så eg. är det väl inget impulsköp men frågan är om jag vill ha just den ,JUST NU..aja..vi får se ;)! Kram!

Fashion by a petite:Joo..så känner jag också..har ju en version av Alma med monogram..men...samtidigt är ju monogramt en LV klassisker. Väskan kommer ju alltid vara en klassiker och ingen "hype",precis som du skriver så kan man ju plocka fram den om några år om man tröttnar..bra att ha i en bas-garderob om inte annat .-)!
Sen är det ju trist med alla kopior som florerar men man ser ju på långt håll om det är en äkta LV Speedy eller inte om man har lite koll så det oroar jag mig inte för :P!

Johanna

Absolut inte galen ;) Klassisk väska som du säger!

hannahsthlm

Johanna: OkI;)! Ja den är ju faktiskt "en klassiker ",mer eller mindre :-)!

Nina

Väskan är jättefin! Jag skulle köpa den på en gång.

Pixie

Älska Speedy.

hannahsthlm

Nina: Jaaa..jag ÄR så ssugen, men jag måste fundera och prioritera just nu. Är ju massa soff/ säng och inrednings-inköp som väntar också framöver..tillnya lägnheten, men vi får se..kanske blir det en Speedy ändå :-)!

Pixie: Ja, kan man göra annat? ;).

vickan

Absolut inte väskan är ju så snygg.

hannahsthlm

vickan : Ja, den ÄR fin:-)!

Hanna

Jättefin enligt mig, kommer aldrig gå ur tiden. Jag har precis investerat (visst känns det bättre om man säger så hihi..) i en bayswater, annars hade mitt val fallit på en speedy 35, absolut!

hannahsthlm

Hanna: Jaa..både Bays och speedy känns som klassiker, bra "investeringar"..hi hi ;)!

Rouaa

Hanna jag har en speedy 30. Älskar den! köp köp köp ;)
måste köpa en bays sen när jag kan. sen svart jävel!

Natha

Jag älskar att läsa olika citat! :)