WANTED

image2403
Jag vill ha ett par jeans   som sitter  sådär  , som på bilden! Precis  ska de sitta.
De ska inte   fladdra ut för mycket därnere och de måste    sitta åt om låren och gumpen.

Asos har denna variant:image2404Men något säger mig att det inte riktigt är vad jag söker...hmm..vad tror ni?De verkar så fladdriga redan ovanför knäna,iallafall tycker jag det ser så ut.
Någon som har ett bättre förslag att få ta i mina "dröm-jeans"?
15 kommentarer
nollattan

hm....jag har H&Ms loyal och måste säga att jag är helnöjd med passformen- de är lite lätt flared men inte så här mkt förstås...

cecilia

jag har ett par jättesnygga mörkblå jeans från topshop som ser ut så där. sitter grymt bra men är lite låga i midjan tycker jag. men jag älskar dem ändå! =)

hannahsthlm

nollattan: Va kul:-)!

Cecilia: Låter toppen:-)!

Linnea

dina dröm jeans är helt klart True Religion Joey, har dem själv and i löööööööv them!

lameilleuse

De jeans som sitter snyggast på alla har normal/något låg midja och bootcut, möjligen något flared. Har länge varit sugen på att testa True Religion, men jag blir som regel besviken på märkesjeans. Nu har jag H&M star och de sitter som ett smäck!

hannahsthlm

Linnea: Håller med om att Joey är super fina:-)!

lameilleuse: Ja..det känns som man måste hitta de perfekta jeansen för att lägga ut 2-3000 kr...annars blir de inte en sådan bra investering=/!H&M har över lag bra passform och väldigt billiga jeans, bra kombo:-)!

Sara

lameilleuse: Jag också, har ett par oanvända Yanük och ett par Rock & Republic som har tappat passformen och 2 par Earnest Sewn som aldrig används. Aldrig mer jeans över 1500 kr.

Lotta

Tipsar också om TR Joey, har ett par som liknar dem på din bild. Mvh Lotta

hannahsthlm

Lotta: Ok=)!

sandra

Jag har ett par diesel. Nu vet jag inte vad modellen heter. Men de ser exakt ut som de på bilden. Mörka är dom oxå. Har ett par i stl 26 (stretchiga) som du kan få köpa om det är intressant maila mig.

sandra

Alltså jag måste bara kommentera mig själv här ovan. Dom är i stl 25 men dom är stora i storleken. Dom är aldrig använda eftersom dom är för stora. Tappat kvittot så jag fick köpa ett par nya.
Så alltså dom är i princip bara testade en gång.

Lotta

Hej igen Hannah, fick ett paket från La Redoute idag. Hade beställt jeans som jag tror du kanske skulle gilla, ser annorlunda ut i verkligheten mot i katalog. Jeansen heter Tipster och kostar 399! Jag fick dessutom 25% rabatt... Du hittar dem under Dam/ jeans/ bootcut. Värt att kolla iaf. Kram

hannahsthlm

Sandra: Ok..ska tänka på saken:-)

Lotta: Ska kika in..tack för tipset:-)!Kram!

mli

nja lite för utsvängda va?

hannahsthlm

mli : Tycker du ? ;)