Tävling



Vad vinner du ?
Du kan vinna en helt ny   Clinique  Clarifying Lotion 2    , 60 ml flaska (perfekt att ha med på resan ).
Vad går tävlingen ut på?
Skriv en kommentar om   Vad du gillar med bloggen  /vill läsa mer om         samt     Vad du tycker är sämre med bloggen        .

Jag   lottar    fram en vinnare så jag hoppas alla skriver precis som de tycker   .
Det är bra med kritik, både positiv och negativ, för att utvecklas.
Glöm inte att skriva bloggadress eller mejl så jag vet vem jag ska kontakta vid ev. vinst!
Det går bra att tävla tom. Söndagkväll kl 24.00.  (ett dygn from nu alltså )

Tack om du vill ta en minut och vara med :-)!

17 kommentarer
Mikaela

Väldigt bra, lagom mycket privatliv, så kallade "outfit-bilder", tips, uppdatering mm. Förstår att det kan vara svårt att hinna med men det där du skrev om när du hade anorexia var väldigt intressant eller rörande eller hur man ska uttrycka sig. Och någon slags forts på foundationspecialen vore kul (typ "mascaraspecial"). Jättebra nu när du har börjat mer med tävlingar, det är superroligt!!
kram!

Tiina

Negativt: Jag vet inte men jag inte redigt gillat när du har så mycket understrycket/fetstil/kursivt och när det är mellanrum mellan meningarna (så
här
menar jag).
Positivt: Jag måste säga att du har ett helt otroligt sätt att skriva, det liksom fänglsar mig (förutom det jag skrev på negativt), jag vill bara läsa mer, mer och mer hela tiden. Sen varierar du dig, du skriver lite privat, lite skönhet, lite allmänt och det blir en bra blandning så att jag vill komma tillbaka, om du bara hade skrivit om skönhet tror jag inte att din blogg hade varit lika intressant, men när du tar den där personliga känslan i så blir det helt amazing.
Vill läsa mer av: Jag vill ha smink råd, hur man lägger en bra sminkning, vad börjar man med, vad kommer sen? Helt urkass på sånt nämligen. Sen så en top tio i månaden, vad tycker du har varit bäst denna månaden (detta kan gälla både smink, samt fest, you name it.
Varma kramar

Emmy

Jag gillar blandningen av smink, kläder och tips! Vill gärna läsa mer om smink & skönhet som jag vet att du kan mycket om! Lite mindre bra är att texten ibland känns slarvigt skriven, blir lite jobbigt att läsa då...

Lene

vad roligt med tävlingar!
jag tycker att det är bra att du blandar budget med lyx, privat med allmänt osv. det blir spännande att läsa när det handlar om blandade ämnen.
jag vill läsa mer recensioner, för de tycker jag är superbra!
negativt då.. hmm det var betydligt svårare. antar att det enda negativa är att det kan kännas väldigt slarvigt skrivet ibland. förstår dock att du antagligen ofta har bråttom och sen det faktum att du ofta skriver sent på kvällen eller natten t o m spelar in där.
sammantaget: en skitbra blogg med många olika ämnen!

Elsa

jag tycker din blogg är väldigt bra men skulle gärna läsa dessa "dagboksinlägg" som du lade ut ett tag. (Självklart förstår jag om du inte vill lägga ut sådana personliga saker). Men annars tycker jag hela bloggen är urbra :)). Lagom med smink (de som bara skriver om smink nonstop orkar man inte läsa allt om), och älskar dina egna små "krönikor" som den om antidepressiva osv.
Sen undrar jag bara ; hur pass insatta är dina barn i bloggen ;)? Vet de om den och vad tycker de om den;)?

Ebba

Jag gillar hur du blandar smink och mode och hur du skriver om det! Och alla gulliga bilder på Lilla E och Söta W såklart :)
Det som är lite negativt är att ibland kan du skriva
tre nästan likadana inlägg. T ex ett fint linne från H&M, snygga jeans från Sass&Bide och en cool väska från Juicy Couture. Nu var väl det längesedan det hände sist men ändå..Variation tack :)
Jag skulle gärna läsa mer "Dagens makeup", alltid kul att se vilka produkter du använder! Plus att jag saknar dina krönikor, synd att du verkar ha slutat med dem..
Tack för en superblogg!
Kramar Ebba.

caroline.

Jag gillar att du skriver om allt i bloggen, mode, smink och dig själv och barnen! Jag tkr om att du lägger upp så mkt bilder och att du skriver så interessant!.
Det som fick mig att fortsätta kolla i bloggen var nog att den var så intressant, samt att jag såg alla bilder (särskilt på de urgulliga barnen :) )måste säga att jag älskar bilden när han 'smygätit' chokladbollar. Men en till sak som jag fastnade för var alla dina helt underbarra små 'tips'.
Det som är sämre med bloggen.. hrm. ja, vad kan det vara!?
Jo, jag gillar inte när bilderna är så små.. så man inte kan se dom. Men annars- tack för en underbart fin och trevlig blogg :) kramar caroline.

Sussi :D

Hej! Först vill jag säga att din blogg är riktigt bra, jag brukar kika in här rätt ofta och läsa, mycket underhållande :) Tycker dock att det hade varit roligt med lite fler bilder, både på dig och din omgivning, men även på produkter (t.ex kläder och skönhetsprylar) Men egentligen tycker jag inte att det finns så mycket mer negativt med din blogg, den är riktigt härlig, helt enkelt!
Ps! Din header är supersnygg :P
Kram / Sussi

Nathalie

jag är faktiskt en ny besökare, men trivdes så fort jag klickade mig in här :) du verkar ha en skön blandning av allt möjligt, du verkar skriva om saker som berör dig och inte bara om sånt som folk i regel vill läsa om (det är så en blogg ska vara ju! ens egna :) ). Jag kommer bli en återkommande läsare, that's 4 sure :) Tycker dessutom att det är kul med en mamma som bloggar, mer sånt! =)
kramis

Anna - TopLook

Vad jag gillar med bloggen, vill läsa mer om: Jag tycker det är roligt att få ta del av din familj, din shopping, helt enkelt din vardag! Gillar att du blandar olika ämnen i bloggen allt från smink, shopping till allvarligare saker.
Vad jag tycker är sämre med bloggen: Jag skulle gärna se mer outfit samt mer tips men förstår om du inta har tid!
Kram på dig, Anna

anina

Jag gillar dina sminktips och skulle gärna se mer outfitsbilder! Gillar att du blandar budget & lyx. Sämre? att du inte lägger ut fler auktioner på tradera =)
Ha de gott Hanna. Kram.

Cassandra

Jag älskar dina mode/smink tips och dina söta outfiter, som det tyvärr är lite för några av :(. Det är lagom med vardag, och sen har du underbara barn också! Verkligen toksöta. Jag älskar din blandning av dyrt och budget, och har en rolig design på bloggen. Och mottot "den som sa att pengar inte kunde köpa lycka visste inte vart man skulle shoppa" är galet bra! :D Jag skulle önska att du la in lite fler outfit bilder och kanske lite mer "städade" och inte så slarvigt skrivna inlägg, men jag förstår att man har bråttom, och jag skriver faktiskt också väldigt slarvigt!
Annars är bloggen jätte msyig att läsa!
Kram

elsa

Jag gillar att läsa bloggar där det är mycket bilder på kläder och smink osv. Outfitbilder är jätteroligt att se, då man kan få tips på hur man kan kombinera olika kläder. Och när det gäller smink och klädbilder så gillar jag att höra vad bloggaren tycker är bra med produkten/kläderna och vad som är dåligt.

Felicia

Vill ha mer recensioner på smink och skönhetsprodukter för det är du kalasbra på! Sämre är kanske att det ibland blir långt mellan uppdateringarna. Men så är det för ju för alla ibland. Kram på dig :)

lollo

Positivt:
Dina inköp av smink, krämer osv och att du relativt snabbt också recenserar dem, säger din mening om dem. Man blir altid sugen att handla något nytt i sminkväg efter att man varit in på din blogg och fått inspiration, tips och ideér.
Skulle gärna vilja ha lite mer konkrata tips på din makeup, ögonskuggor osv. Närbilder på "dagens makeup" kanske skulle kunna vara något?
negativt:Kommer inte direkt på något negativt, tycker att du har en bra "blandblogg", dig själv, barnen, smink, kläder osv. Keep up the good work girl....... Jag kollar in minst en gång om dagen...

caroline.

var det här man skulle skriva in ett nummer? mitt nummer får bli 12.

Narsraines

I really enjoyed my visit. A great site