Svarta Listan

image2509

Som ni vet  sökte jag efterskönhets- produkter ni ville svartlista  för några veckor sedan.
Jag tänkte snart sammanställa listan och kanske har någon något mer att lägga till?
Har  du  prövat något riktigt  dåligt  på senaste tiden? Som du vill varna andra från att köpa?
Lägg till det på   Svarta Listan   !
(Lämna  en kommentar med den enligt dig  dåliga produkten samt en kort motivering)

(Listan kommer sammanställas i slutet av veckan och som alltid får man ta listan som en riktlinje och inte en regel eftersom alla individer är ...olika ;)

Idag har jag och Lilla-E varit iväg på lite grejer..stressigt..men han är så snäll att ta med...nu ska vi äta plättar!

Ciao!♥
8 kommentarer
Fröken SötSur

Jag måste verkligen varna för Philosophys kiss me red.
Doften av citrus är helt okej, man får förhoppningar om ett fräscht och fruktigt läppbalsam när man känner den. När du sedan har applicerat läppbalsamet och råkar smaka på det, vilket inte går att undvika, så får du en bitter smak av kemikalier i munnen. Riktigt läskig smak på det här läppbalsamet. Jag kan bara inte fatta att det här läppbalsamet säljer så bra.
Du borde köpa det om:
-du gillar att kasta pengarna i sjön
-du gillar kemikaliesmak och känslan av att du är nära en förgiftning
-du vill ha ett svårapplicerat läppbalsam som blir till klumpar på läpparna om man tar för mycket
-du vill ha en produkt med ett trevligt och roligt namn

Fröken SötSur

Och Biotherm hydra detox ögoncreme som hjälper sämre mot svullnaden och mörka ringar än vad vatten gör. Den verkar inte ens tillföra fukt. Det enda positiva med gelen är att den inte gjorde hyn värre och att den är parfymfri. Köp inte kejsarens nya kläder, biotherms detox eye gel, det går lika bra att kasta pengarna i sjön eller använda luft.

Anna

Jag vill varna för
IsaDoras Bronzing Powder, helt bortkanstade pengar! Hur lite man än tar så blir det jätteskimrande och onaturligt. Inte hjälper det att försöka tona eller sudda heller...
Om du inte vill ha en överväldigande smak av silikon och förgiftning i munnen bör du inte köpa Rimmel Sweet Jelly Lipgloss. Den försvinner efter två minuter, så det är absolut inget på festen! Det enda den passar till är om man ska plåtas i en minut, då hinner den inte försvinna.

nollåttan

oj....jag har inga vettiga bottennapp. lite besviken är jag på att ID är lite odrygt för sitt pris. men det är bra grejer....

annika

Jag tycker inte att Jelly pong pongs Flush Cheek Stain (tror min färg heter nåt med Melon, men är knsllröd) är mycket att ha. Trögapplicerad och grynig med ett slutresultat som ser frostskadat ut.

hannahsthlm

Till alla: Tack för era tips! Superbra:-)!

Lene

jag vill nominera niveas ögonmakeup-remover för vattenfast smink. den är så dålig att den inte ens tar bort vanlig (icke-vattenfast) mascara och man blir alldeles kletig runt om och t o m i ögonen! blääää

Lene

vill även passa på att nominera lypsyl sensitive som gör att jag får utslag i halva ansiktet. mycket konstig reaktion på något som ska vara sensitive... kanske är min hy ultrasensitive?? men det ska inte bli så enligt mej iaf!!!