De utvalda

image2399image2400
                                                                                                 

Tack för alla  superbra tips  jag fick på clinique-produkter    i ett inlägg längre ner på bloggen.
Om   jag kommer kunnna närma mig en Kicks  innan  den 16 Maj     då bonuskampanjen är slut, vilket jag verkligen hoppas  att jag kan,  så har jag valt ut dessa  två produkter för köp (och så min bonusgift off course..om den inte tagit slut..skulle vara lite typiskt moi;)

Ni som tipsade mig om denna foundation  Superbalanced Makeup  .
Vilken nyans   brukar ni använda? Jag vill ha en ljus nyans, har ni något  tips   på en sådan?
Har verkligen inte använt eller jobbat med just Cliniques foundations mycket...så jag vet nästan inget om dem!

Tipsa migmer än  gärna!:-)

IIIIIhh  ..nu har jag ju skrivit massor fast jag borde sooova..måste vara alla treo och c-brus..hmmm...
Gonatt!♥
17 kommentarer
Käthe

Älskar Cliniques foundations. Kan ge bra tips på färger för andra av deras krämer, men inte just denna tyvärr.

hannahsthlm

Käthe: Ok..tack ändå:)! Kul att höra att de är bra ialláfall! Har du någon favorit?:)

e

jag använder just den där i nyans 4.. har gjort det i flera år och har INGA planer på att byta;)

Lina

Hmm, tänk bara på att hälften av färgerna är med gul underton och hälften är med rosa underton men fråga ngn på kicks för det är omöjligt för ngn som inte kan kolla irl att veta vilken färg som passar dig! =)

Diana

Jag använder 01 Petal. Perfa på mig! :D

Jana

Tycker inte du borde köpa cliniques superbalanced..perfect real är mycket bättre. Inte lika oljig och är i plast tub flaska, mer praktiskt. Clinique har även jätte bra puder som jag tycker du ska kika på.

Sweetheart

Hoppas att bonusgåvan finns kvar, sånna är ju så trevliga att få :) Dock har de en förmåga att försvinna fort de gånger jag har tänkt få med mig en hem...

CiiLiiA

Jag älskar Mascaran High Impact. Det är ett kanonbra köp verkligen :)

milla

Jag har provat Cliniques produkter och är verkligen inget fan. Foundation var värdelös. Kastade den efter ett tag. Sedan ska Clinique var så himla allergivänligt men det är många som inte tål dom. Dom gör så myckte reklam därför tror man att det är ett stort och bra märke men dom har inte många procent att marknaden.
Fast i slutändan är ju allt individuellt och kanske du älskar Clinique!!! Lycka till :)

Fröken SötSur

Ååååh...superbalanced makeup är skitbra! Jag använder den nu och är verkligen inte besviken;) Har prövat andra foundations från Clinique som varit skit. Jag använde nyans 03 ivory och den är perfekt för mig.

CliniqueMolly

Hej
Gud vad du får förslag och vad folk gnäller. Alla e olika med olika hud. Milla du måste ju vara helt av banan. Hur vet du hur stort Clinique är?
Hannah om du hade kommit till mig hade jag rekomenderat dig superfit. Den e lätt och ändå täckande. Perfekt när det börjar bli lite varmare ute och man egentligen inte vill ha en foundation. Tänk på ekonomin också;-)

CliniqueMolly

Hej igen

Jennie

Hej!
jag vet inget om cliniques foundations, däremot har jag en fråga som någon här kanske kan hjälpa mig med :) jag är lite sugen på smashbox anti-shine, är det någon som har testat den?? tacksam för svar!

Susanna

Jag använder cliniques foundation "superfit". Den är underbar. Är i plast tub flaska och passar om man har blandhy. Sitter perfekt hela dagen. Jag använder en jätteljus med gul underton, nummer 17. Blandar ut den med en mörkare på sommaren. Rekommenderas! Be någon försäljare ta fram rätt färg, jag går alltid till Clinique-disken på Åhlens så tar de ut rätt färg, sen kan du ju välja att handla på Kicks istället så du får din gåva :-)

delinda

de har så fina nyanser =) jag har 9,14 och 15 som jag blandar efter årstid =)

milla

CliniqueMolly: Nä, jag är inte av banan..att jag vet kan ju vara att jag är insatt eller hur?! Du säljer väl Clinique förmodar jag eftersom du säger så. Mitt var inget gnäll..visst har alla olika hud NATURLIGTVIS, jag har inte sagt annat, jag vet!
Clinique har t ex bara 6% av marknaden i USA! De liksom Lancome satsar väldigt mycket på reklam därför tror man att det är större än vad det är. Läste du inte hela mitt inlägg!?!?

Hoppas du blir nöjd i alla fall Hannah!

Anna

JAg håller med Milla. sen så är det ju så att alla har olika hudtyper m.m.
När jag var i USA för ett litet tag sen blev jag rätt så förvånad:jättemånga hudterapeuter avrådde från Clinique eftersom deras produkter är väldigt starka och uttorkande.