BONUS TIME

image2386

Bonusgåvan  från Clinique innehåller:
Facial cleansing massage brush, Liquid facial soap mild 50 ml, Mini colour surge bare brilliant lipstick, Lift firming night cream  7 ml, Mini blush Blushing powder blush, High definition minimascara.

Tom. den 16/5 får man med denna trevliga  Bonusgåva  från Clinique  om man handlar två eller fler produkter från märket på Kicks.
Jag måste erkänna att jag är svag för  bonusgåvor   .
Så himla  roligt att pröva nya tuber och annat intressant som man kanske aldrig skulle pröva annars.
Ansikts-massage borsten i denna gift  verkar intressant och sen  är jag helt  hokked på  minimascara  och som ni ser följer en sådan med i denna bonus;)! Kan det bli bättre?

Frågan är då bara ...Vad ska jag köpa?
Har kommit på att jag nog behöver en ny mascara och eftersom   High Impact från Clinique är  braaa så kan jag ju passa på att köpa den..men vad mer?? Är lite sugen på en  ny foundation   .
Någon läsare  som kan rek. någon från Clinique? Tipsa mig gärna!

Hannah♥
31 kommentarer
Louise

Clinique's produkter är riktigt grymma. Deras läppglans är så härliga och deras ansiktsvatten är de bästa ansiktsvatten på marknaden.

Sandra

Deras body scrub är bra! High impact är min favvo!

hannahsthlm

Louise: Jaa..lipglossen älskar jag!=) Kanske kan bli ett sådant om jag inte hittar ngn foundation!

hannahsthlm

Sandra: åhh..body scruben har jag inte prövat..kanske kan vara något?:) High Impact är bara såå bra!

sofiemadelene

Hahaha jag har borstat tänderna med en sån borste när jag var liten. Fatta svårt det var att få in den i munnen, mami var ju inte lycklig..

hannahsthlm

sofiemadelene: ha ha...där ser man;)!

Linda

jag tyckte inte high impact va nå vidare :) dock köpte jag ögon make remover i cremeform från clinique o den är jätttebra :)använt den 2 ggr iofs :)

Kerstin

Tack för tipset snäckan :)

Annie

Åh - bonuspaket är alltid nice. Bra sätt att testa nya grejor...

Katarina

De har ju kommit med ett nytt gloss med plumping-effekt, kanske kan det var något? Jag älskar deras sköna ansiktstvätt som löddrar och som finns i tub. Kan även varmt rekommendera deras fasta puder. Ja, visst är det härligt med bonusgåvor!!!

Alice

clinique 3step rengöring är inget att rekomendera..

däremot en foundation därifrån som du nu letade efter. alltså jag vet en sjukt grym som jag har, jag vet att andra håller med mig, den är äckligt bra. hyn blir alldeles jämn, underbar och får lyster, den täcker över allt som är lite ojämnt och rödflammigt etc. och sedan är det så sjukt dryg min har räckt JÄTTElänge nu, och då är den också fortfarande fräsh! ett hett tips, den heter "superbalanced makeup".
den ger ingen kaka eller så, helt perfekt!

Britta

Madeleine tipsade om denna på sin sida: Clinique´s "Sparkle skin body exfoliator". Hon sa att det var en jättebra skrubb. Har inte provat den själv, men ska nog göra det efter hennes lovord. :)

Marie

Jag tycker att deras penna; Quick Liner for Eyes, är väldigt bra. Sen är deras concealer också suverän!

Mia

Jag gillar deras läppstift...men jag måste nog prova High Impact:)

Lina

Beroende på hudtyp kan du ju alltid testa deras soft finish makeup (foundation). Personligen tycker jag dock inte om cliniques foundations men deras puderrouge är otroligt bra och som sagt high impact! Annars är deras ögonkräm med fukt en riktig pärla, helt underbar! All about eyes rich formula!

mia dh

Flytande tvålen gillar jag...

Jennie

Håller med body-scruben är toppen! :D

Amanda

Clinique, super base eller något sånt, lite osäker på vad den heter exakt, Men en sådan i glasflaska utan pump. Den är superbra! :) Blir aldrig fläckig, och ger lagom lyster.

Kram Amanda

Cassie

Jag ääälskar sånna erbjudanden :D Nyligen var det ett Diorerbjudande på Åhléns när man fick en hel neccesär med godbitar om man köpte två sminkprodukter (; Självklart hängde man på :P

Estelle

Mim mamma går alltid på bonusgåvorna haha! Och jag snort alltid minimascaran har säkert 4 st nu! Superbra ock smidiga att ha med sig :)

Johanna

Lockar ju verkligen! Min kompis har en foundation från Clinique, superbalanced makeup. För kombinerad hud som är väldigt bra säger hon. =)

fashionholic

Bonus är ALLTID supertrevligt tycker jag!!! hihi

Ebba

Läste precis om det i Kicks magasin :)
Deras nya lipgloss verkar bra, tycker jag!

Sara

Deras löspuder är kanon!

Linnea

Foundationen, superbalanced makeup, är skitbra! Likaså läppstiften (tror du kommer älska det du får med som bonus) och concealern. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan Clinique!

delinda

åh är också svag för bonusgåvor =) foundation superbalanced är riktigt bra. spana in solpudret Shimmering tones, tror d kommit ut.

Natalie

kul :)

Ia

Jag gillar foundationen smooth skin. Löspudret tycker jag är ok, men inte mer. Concealerpennan är bra. Läppstiften tyckte jag gav mesig färg - men har inte testat mer än ett. ögonskuggorna sitter väldigt bra men pigmenten är inte så starka och jag hittar inga roliga färger.

7 day scrub gillar jag. Pore minimizer nåt thermal active-nåt är spännande..

Fast i det hela taget misstänker jag att det finns prylar där ute som är bra mycket bättre än clinique som är helt ok..

Pegah

Jag tycker deras concealer all about eayes e jätte bra o även deras stay matte puder

Lina

la: thermal active ngt tillhör Bioterm :)

hannahsthlm

Till alla: Tack söta rara för alla tips:)! Får se vad det nu blir..kram!