WANTED


Det är roligt att höra era åsikter i ämnet Girlie i inlägget längre ner i bloggen.

Jag måste bara få dementera en sak jag skrev igår....
" Mina grabbar skulle inte bry sig om den, inte se åt den..."..något sådant skrev jag...ellerhur?
Det var inte rikigt sant...Sen Lilla-E såg den på bloggen har han badly velat ha en...
Han säger att den "ser ut som en glass-klubba"..en jätte god glass-klubba!
Så var det med det...om inte ens killarna uppfattar den som tjejig så är det kanske inte så mycket att gnälla
om....hi hi :P Det var väl de som var diskriminerade? ;)

Tyvärr har vi inte fått tag i någon än för den var slut på både Konsum och 7-11!
9 kommentarer
alex

Fast det jag tycker ät lite skumt att de har valt att skriva att glittret är till för att sminka sig med, och det är också det jag tycker är lite negativt. Glassen är ju uppenbarligen riktad till flickor, men varför inte skriva att glittret är till för att pyssla med? Känns fel att säga att småflickor "ska" sminka sig, visserligen gillar ju de flesta barn att sminka sig och klä ut isg och så, men du förstår nog vad jag menar. :)

hannahsthlm

alex: Ja ha..har de skrivit det?Att glittret är till för att sminka sig? ja de kanske de har..glittersmink..just det ;)
Joo..glassen är ju riktad till tjejer men det säger ju inte att små grabbar kan tycka att stjärnan och silvret är coolt? ;)
Jag förstår absolut hur du resonerar..
Visst är det "fel" att småtjejer ska förväntas vara intresserade av smink, men...jaaa...det är ju lite som att säga att det är fel att Byggare Bob är intresserd av att bygga.. och att bygga är killigt och då blir Byggare Bob diskriminerande mot tjejer? Sen finns det ju såklart undantag bland tjejer som också gillar hammare och blåställ:P
Jaaa.. Neeej..jag tror man får se på dessa leksaker, glassar och godisar som kommer mede "blida" ögon..de kan aldrig tilltala ALLA..ellerhur?!=)

Noelia

Min lilla tjej fick den glassen här om dagen, hon tyckte den var äcklig, sen smakade jag på den och nej den var inge vidare.

Miss E !

Riktigt läcker glass, den ska jag testa i sommar :)

Zetareh

Barn är formbara och inte lika dömande som vi vuxna. Det är vi som får för oss saker och ting, kategoriserar, rätt och fel, rosa och blått. Därför tycker jag att det är tråkigt att det blivit sån het debatt kring glassen. Så länge barnen tycker att den är god, så ska de givetvis fortsätta äta den.

Jossi

Girlie är inte så speciellt god, inget jag kan rekomendera

Amanda

Den är så söt. Jag tkr den är supergod. Ännu godare just för att den är så fin!

Karoline

Liknande gnäll kommer från människor som inte har något bättre för sig. En rosa stjärnglass kan väl inte diskriminera? En rosa glass behövs! Simpsonglassen känns ju inte så "girlie" med en grabben på en skateboard. Så det står 1-1 där kanske. Undrar hur lång tid det tar innan gnället om GB-glassen gubben dyker upp; han är ju man.

Mischa ;))

i vår skol kaffeteria är det bara killar som köper den ^^ haha :D