PAX JOLIE

image2253
Här är då den lilla treårige klimpen från     Vietnam     som   Angelina Jolie   just adopterat till sin lilla barnaskara.
Han ska heta Pax    och storebror Maddox   var med och hämtade upp sin nya bror på barnhemmet.

De kommer nog få kul ihop..de två små grabbarna ;)!

Hannah
15 kommentarer
MakeUpYourMind

Vilken sötnos!

Lina

Jag ska till utlandet (thailand) om två veckor och undrar om du har något förslag på solskydd för håret så att det inte blir så torrt i solen? Kram/ Lina

Mini

naaw ;) hon adopterar och adopterar..

Mini

naaw ;) hon adopterar och adopterar..

nollåttan

lucky kid. från barnhem till hollywood, kan inte brangelina adoptera mig också?!?

Moa

Vilken söt unge! :) Tycker det är väldigt starkt av henne att adoptera så pass många barn så dom får ett bättre liv! :)

Antonia

Söt :)

Anna - TopLook

Vilken sötis! Då blir det en stor syskonskara :) Anna

Fröken SötSur

Vad söt han är!

Malin

Han är så sööt!

hannahsthlm

Visst ÄR han bedårande, och visst är det bra att hon adopterar! Jag skulle ha så himla svårt att VÄLJA ETT barn bara...men men...man skulle förmodligen vilja ta med sig alla!

Sessan


Bara jag som tycker hela grejen börjar bli sjuk, särskilt som det väl ryktas om att hon själv ska ha ha en biologisk bebis till, uppgiften är väl iofs dock obekräftad, bara magen som putat lite och det skulle ju kunna vara ngt annat med den perfekta kroppen ;-)

Jag menar, ett barn behöver TID med sina föräldrar också, inte bara kastas in i en barnaskara. Särskilt inte lite större adopterade barn som säkert får en perhörd omställning ifrån rena fattigdoms helvetet till en rik kändisfamilj i USA. Man kan invända att de säkert får det bättre, men jag är tveksam till hur det hanteras och varför.

Barn ska inte adopteras av välgörenhet och väljas ut som om de vore söta hundvalpar.

Mi

Söt liten kille :) Maddox är för övrigt helt bedårande, tycker jag

nea

söt :)
men jag tycker det verkar som att angelina riskerar att gå lite överstyr, det var ju inte alls länge sedan hon adopterade zahara.
eller så ÄR hon en sådär god människa på riktigt och är jättekärleksfull mot alla ungarna, och så lever de lyckliga i alla sina dagar...?

Gjermundfanny

I found this site very useful while surfing Google.Interesting page containing serveral helpful information and nice pictures. Greetings