LINDEX NEWS KLÄNNINGAR

image2251
Bild från lindex.se

Det har inte undgått någon kan jag tro, klänningen och tunikan   är vårens absoluta modefavorit i alla tänkbara modeller och material.

Lindex får hela tiden in nya spännande saker i sortimentet och i vårens och sommarens klänning-kollektion är insperationen hämtad från 50, 60 och 70-talen.
I klänningsutbudet finns 60-tals insperation i form av fodralklänningar    och i en A-linje   siluett med mer vidd    .
50-tals stuk lyser igenom  i modeller som är nätta upptill och med mer vidd i kjolen.

Den klassiska skjortblus-klänningen    finns med i sortimentet och midjan markeras med skärp, antingen smala eller breda.
En annan mycket aktuell modell i både klänningar och tunikor är den kvinnliga empireskärningen    med kroppsnära siluett upptill och mera vidd från strax under bysten och nedåt.

Längden   på klänningen   varierar.
Nedanför knät eller en bra bit ovanför knät? Ägarinnan bestämmer själv. Ibland är det svårt att avgöra om ett plagg är en tunika eller en klänning.

Leggings  och  tights är självklara favoriter till men även stuprör eller smala byxor  kan bäras med fördel innan    "barbent" säsongen hinner ikapp oss.

Missa inte heller alla söta  skor   som dyker upp på  Lindex     i vår.
Ballerinor, sandaler och espadrieller dominerar.

Hannah
12 kommentarer
Frida & Fabulous

Lindex är fantastiskt just nu!

hannahsthlm

Frida: Ja=)!

anina

empireskärning e så fint!

hannahsthlm

Anina: Japp..min favoritmodell, tror jag:)

Ivana

Lindex har verkligen fått in fina saker, är förvånad för jag brukar aldrig annars handla där. Skönt, för nu får man ännu fler affärer att välja mellan :)

hannahsthlm

Ivana: absolut=)!

Katarina

Såg i Amelia att även Kapp Ahl ska börja med skor. I Amelias vårmodebilaga fanns massor av fina modeller. Där hittar ni även en rabattkupong på 50% på valfri accessoar (skor,smycken,scarves,väskor mm). Det innebär att man kan fynda ett par fina ballerinor el dyl för under hundralappen! Jag tittade i på Kapp Ahl på Avenyn igår men de hade inte fått in skorna ännu, ska definitivt försöka igen snart!

hannahsthlm

Katarina: Tack för tipset!=) Lycka till med skoköpet!

Käthe

Tack för tipset! :)

Johanna

Lindex har verkligen fått in mycket fint!!

hannahsthlm

Käthe: Var så lite så;)!

Johanna: Jaaaa:)

Madde

Lindex har blivit en riktig guldgruva :)