LILA GRACE-FRAMTIDENS MODE-DIVA?

image2231
Bild lånad från www. msn.se

Läs gärna artikeln  och kommentarerna  HÄR om Kate Moss dotter  Lila och hennes klädintresse.

Jag tror faktiskt  de flesta som har barn känner igen sig lite i Lila:s beteende .
Tycker inte det är så mycket att förfasa sig över. Egentligen.
Barn lär känna sig själv genom kläder och valet av kläder. Även om man inte vill inse det så har de tidigt en egen stak vilja även i att välja vad de ska ha på sig eller inte ha på sig.

Jag har vuxit upp med att ha ett barn som jag fått styla och fixa med precis hur jag velat och som uppskattat det, sen har jag nu ett barn (Lilla-E ) i Lila.s ålder som vill bestämma själv   .Ord och inga visor där inte.

Jag tror det hänger mycket på barnets personlighet, även om självklart miljön också kan påverka!

Vad tror/tycker du?

Hannah♥
9 kommentarer
Angel

Tror du har helt rätt och ju större dom blir klart dom vill fixa till sig själva fast jag skulle inte ha nåt emot att få bestämma då skulle d ju bli massa gulligt hehehe...Det får man se den dagen man skaffar en bebis...Men jag hoppas ju helt klart på liten som lär sig gilla mode =)

Ivana

Jag tror barn precis som vi vuxna tycker kläder är hur roligt som helst. Och precis som det finns vuxna som är helt ointresserade så finns det även barn som är det :)

Sessan


Nepp, min dotter håller på precis likadant och jag har aldrig pushat henne till det ens. Snarare tvärtom, hon fick gå i storebrors arvegods tills hon var 1.5 ungefär då ryade hon ifrån och jag fick köpa henne det hon själv ville ha, nästan bara rosa och fluffituff :o)
Den där Lila Grace är dokc hur söt som helst, inte på just den bilden dock tycker jag, men hon är ju en riktigt liten Mini-Kate så nog kan hon säkert bli catwalkmodell i framtiden om_hon_vill! Bara hon inte tar efter ehrmmm Kates syn på droger är jag nöjd :-/

Pauline

Det är kul med småbarn som är klädintresserade tycker jag. Speciellt om mamman är intresserad också!

mia

Lite fånigt (artikeln) beror ju helt på de vuxna och hur de beter sig samt vad som erbjuds och vilket utrymme ett barn får att utveckla specialintressen. Lovar att Kate själv tycker det är gulligt att dottern har samma intresse som henne själv och det är väl inget fel i det... Alla får göra som de vill tycker jag.
Krami till dig i alla fall å har du börjat mysa än?

Anonym

jag tror det hänger mest på individen själv tanke på att jag och mina syskon har samma föräldrar men är som natt och dag.

Linn

Kul :) Jag tror det är mest personligheten :)

Hanna

åh! jag läste den artkeln med. hon är verkligen så söt! hon viftar bak sitt hår och säjer är det här en bra look mamma? så gulligt! jag tror att små barn tycker det är precis lika kul med kläder som sina mammor! ;)

Alexandermiriam

Great site