IMORGON

Jag har så mycket att skriva om men inte så mycket tid just nu känns det som, det är ju ingen bra kombo men förhoppningsvis hinner jag lite mer imorgon!
Har varit lite dålig att svara på era komentarer samt att läsa mina favoritbloggar , fööölåt,men det hinner jag förhoppningsvis med snart också :-)!

Om jag orkade hålla mig vaken hade jag kollat på  American Idol 22.30     på TV4 ikväll, har verkligen undrat när svensk tv skulle börja sända de avsnitten på "normal tid" och inte klockan 4 på morgonen eller något annat knasigt.....:S

uppdatering: Jag är såååå beyond  förvirrad just nu så jag glömde bort att det redan gått en säsong minst med samma sändningstid redan med Paula och Simon som domare, jag har tom. skrivit om det förr..ha ha..Det glömde jag i en förvirrad sekund helt bort..så trött och dissy är jag just nu :P!

Gonatt!♥
7 kommentarer
Linda

Jag ska också se och skratta år A.I. Vissa kan inte vara på riktigt, hahaha. Sov gott sen, du har säkert nya krafter för bloggen imorgon :) Kram!

Linda

Dessa tangentbord, *suck*. ÅT menar jag ju såklart =)

hannahsthlm

Linda: Tack söta!:) skratta lite åt mig med ;)!

Ivana

Det är nästan hemskt med American Idol. Hur kan vissa stackare gå med på att skämma ut sig sådär? Men jag kan inte låta bli att titta & skratta hihi, vad hemsk jag är egentligen :)

Lalisen

Läste att du hade något eksem under ögat..? Har du provat den nya krämen XM focus från hälsokosten? Verkar vara jättebra, många nöjda kunder :) Bara ett litet tips.. Ha det bäst!

sanna

fyran borde dock sända det tidigare på kvällen. gaah.

Ravnvilja

Great site