BESTÄLLT

image2222image2223
Alla kan vi behöva lite nya roliga och intressanta chic-lit böcker att ögna igenom emellanåt, ellerhur?
Jag tror jag stod på diverse väntelistor  för båda dessa ovanstående titlar men av någon anledning har jag inte köpt dem förrens nu...Ska bli trevligt när de anländer iallafall, från Bokus  .

Någon som läst? Bra eller dåliga?Hmm..dåliga kan de väl inte vara?..Det kan väl egentligen inget som innehåller shopping och NY vara ? ;)

Hannah♥
10 kommentarer
Frida & Fabulous

Gossip-serien är kanonbra tycker jag :)

hannahsthlm

Frida: Ja..de är också underhållande :)!

Cicci

Den första är rätt dålig och tråkigt tyvärr. Men den andra gillar jag skarpt. Men jag gillar ju Shopacholic-serien så :)!

hannahsthlm

Cicci: Aj då..Djävulen bär Prada som var såå bra! Ser iallafall veeerkligen fram emot att läsa En Shopaholic i NY:)! Kram!

karin

Jag tyckte att Alla var där var riktigt bra! Det enda tråkiga var att upplägget liknade Djävulen bär Prada väääldigt mycket.

nollåttan

har inte läst den tv men den th har jag läst flera utav. nackdel: de är så lättlästa att det tar 2 dagar att ta sig igenom en bok. fördel: underbar verklighetsflykt. gillar hjältinnan!

erica

den första är ganska tråkig i börja sen blir den bättre och bättre :)

Sofie

bara en frååga =)
finns boken bara på internet? jag har letat överallt, presbyrån, pocketshop,bokaffärer, vart finns den? hehe :)

hannahsthlm

Sofie: Ingen aning, den finns bara som inbunden bok (båda)än sålänge, alltså ej i pocket än.

Theodoramy

I just visited your site...its abosolutely wonderful... Best of luck to you! You must have some great inspiration in your life. Take care