AND THE WINNER...

..är ...Anna   med bloggen  Dressingroom    ... STORT GRATTIS!

Snart kommer Dove Summer  Glow hem till dig!
(Produkten för ansiktet)
Glöm inte att skriva på din blogg vad du   tycker om den sen!
Mejla mig din adress så skickar jag din vinst!
[email protected]

(Vinnaren är som alltid slumpmässigt utvald )

Hoppas ni har en fab dag för övrigt.
Jag lyssnar just nu på Money  med Elin Lanto...behöver jag skriva att det inte är   frivilligt  ? Japp..den lilla snoriga smurfen (lilla-E) är hemma idag igen.
Vi har just varit ute med hockeytrunk och två gigantiska klubbor i en vagn som vi skulle lämna till storebror i skolan, ha ha...vilken syn...Opppss..Nu ska han byta till Cara Mia... måste leta på den svarta CD:n...igen...:)
Funderar starkt på att köpa  hörlurar   till honom som Johanna skrev igår...det här är ....beyond olidligt snart...:0

Hannah♥
8 kommentarer
eva

Så du har alltså en tävling om vad man vill läsa mer om i bloggen, som leder till en liten förändring i bloggen??? Sedan väljer du slumpmässigt ut vem som vinner? då finns det väl ingen mening med att skriva vad man vill läsa om när du ändå inte tar till dig det? brukar ju vara så att när man ytlyser en sådan tävling ska Du, som utlyser tävlingen, välja det bidrag som är bäst och sedan visa mer av det i bloggen, som personen önskat?? hallå eller?

hannahsthlm

eva: Jaa..Hallå Hallå...om jag har en tävling är det väl ändå jag som bestämmer reglerna..tycker jag!=)
Jag har fått många roliga och nytänkande förslag denna gång och självklart tar jag åt mig av dem eller ska försöka i mån av tid att genomföra vissa av dem här.
För det så betyder ju inte det per automatik att det förslaget som var ev. bäst vinner..Jag har ju fått jätte många bra svar och kan inte välja något som är "bäst".
Kanske har jag en sådan tävling någon gång längre fram, men då kommer jag tydligt skriva att den med BÄSTA MOTIVERINGEN vinner, isådanafall.
Jag är lessen om du blivit upprörd över detta..men..har du deltagit?

MVH Hannah

Red Head

Halloj Hannah! Har du skrivit någonstans vad vinnaren Annas bloggönskemål var eller har jag missat det? Blev väldans nyfiken..:)

Linn

grattis till henne :)!

hannahsthlm

Red Head: Ska leta på det och skriva det sedan. I kväll om jag hinner.Som jag svarade i inlägget ovan så har hennes svar egentligen inget med vinsten att göra. Alla som DELTOG hade lika stor chans att vinna , den här gången=)!

Linn: =)

Anna

Oj vad förvånad jag blev att jag hjade vunnit=) Ska skriva sen vad jag tycker om produkten.

hannahsthlm

Anna: åhh..va kul!=) Snart är den hemma hos dig!

Hannah

WOHOO!