Midsommarfägring

image2597

..nåja...något i den stilen kanske jag kan få till nu när även Eleven paketet  har kommit på plats.
Höll nästan på att få ett breakdown när det inte var på mitt "vanliga" utlämningsställe trots avi från Posten.
Men sen sökte vi lite på datorn och kom fram till att det var på ett utlämningsställe dit min post slutade komma för ca 1-2 år sedan...hel skumt..men eftersom det bara är en liten bit bort så gick det smidigt att hämta tillslut..ändå.

Jag måste verkligen gå och sova nu så jag kan få  pröva   det "lyftande vattnet". Får återkomma med egenskaperna efter midsommar.
Naked Glow Eau de Lift   heter det och jag fick som jag skrev tidigare  Naked Glow the Lift med på köpet.
Är en fuktcreme som används på ren hy innan makeup..måste prövas imorgon!
Allt låg fint inslaget i en rosa påse..såg ut som en söt Goodiebag..ungefär.
Joey New York Correct A -Line   var också med samt en liten nostalgisk flaska.. doftar precis som Hubba bubba...Library of Fragrance PickMeUp Spray Bubblegum   .
Några små prover fick jag såklart  också i de beryktade "eleven-påsarna", dem gillar man  verkligen ;)!

Nu ska jag packa det sista....får se om jag hinner önska er en Glad Midsommar imorgon..
annars gör jag det nu!


Kram Hannah
4 kommentarer
sparky

hur doftade bubblegum? är supernyfiken!

Emma Journalen

Fick du också mario badescus (eller hur det stavas) krämen i provpåsen? Det visade sig ju vara en riktig fuktbomb, blev len som en babyrumpa. :) Men tyvärr gjorde jag idag missen att smörja in den i ansiktet precis innan dagens makeup lades på, det blev lite för mycket kan man säga.. haha.

hannahsthlm

sparky: Lite skumt i början men sedan verkligen som klassiska hubbabubba..den röda du vet..kanske ? ;) Älskar den nu men tyvärr släpper doften rätt fort..tycker jag!
Emma: Nopp..fick dock en hel del annat..lät ju bra den där cremen iallafall även om man kanske borde ha en primer över innan dagens make up om den är
riktigt potent ;)!

Anna

hej!
jag är lite nyfiken på vitaminsprayen från håkansson som du skrev om någonstans:) är den bra som ansiktsvatten? jag har blandhy, som är ganska torr på vissa ställen, vilken vitaminspray skulle du rekomendera? Sen måste jag säga att du har helt fantastisk hy, har du några hemligheter att dela med dig av?:) och juste ja, pick me up sprayerna, jag har hört att doften bara sitter i i typ en halvtimme, stämmer det? är lite nyfiken på Wet garden :) ruskigt mysig blogg, och söt liten son du har! ha det underbart! kram Anna