URSPÅRAT....

Jag kanske  kanske kommer att godkänna alla kommentarer innan de publiceras om jag inte får någon rätsida på spammandet...Trist...men nu har jag fått över 300 kommentarer från  Analbleching   på ca 3 minuter...Han/hon/det har dock skickat från minst 5 olika ip-adresser..det känns inte kul! ?)
Vi får se..känns som det har urartat sedan jag började skriva om det här....kanske har någon galen spamläsare?:/

Sov så gott hur som haver alla söta! (icke analbleching)

/Hannah♥
16 kommentarer
Lakritsshots

Vilket roligt liv "Analbleching" måste ha :)

emmy

god natt!!

vlina

Gah, vad jobbigt!

Mia

Näe vad trist, det måste ju gå att stoppa på något vis?

sofia

Men gud, jag blir tokig på all spam. Det komiska är att jag tycker det blivit sjukt mycket mer sen blogg.se sa at dom hade skaffat nån spamkontrollgrej. Suck...

Therezz

Jag vet exakt hur du har det! Jag får också HUUUUR mycket spam som helst! Jag har försökt att blockera ip-nummren men de blir ju bara nya hela tiden. SUCK! Förstår inte hur folk orkar!

Tess

Jag har oxå varit med om det innan. Men jag mailade direkt till blogg.se och sen fixade dom det men hjälp av namnen dom skriver sig som. Så gör det.
kram.

sura tanten

Jobbigt! Hoppas det går att lösa.

Fröken Isakson

Himla jobbigt. Det är så trist med spamkommentarer :(. Kan folk inte roa sig med bättre grejer? Hoppas du får rätsida på det :)

hannahsthlm

Tack alla:...skönt att höra att man inte är ensam..eller vad man ska säga..såklart trist för alla som är drabbade..fårse om jag kan få någon rätsida på det efter kontakt med blogg.se! Kram!

sanna

ursh så irriterande. speciellt jobbigt när det inte fungerar att blockera ip-adresserna eftersom de kommer med nya hela tiden. men om han/hon/det skriver samma sak kan du ju testa att blockera den meningen i det här "lista med ord som inte får förekomma". så gjorde jag med en, och det fungerade. vet dock inte om det var för att de gav upp eller för att det verkligen funkade.

Fredrik

Hej där! Det är nog en robot/ett skript som är Analbleching. Vissa bloggar har ju en kontroll med en bild som innehåller lite suddiga bokstäve som måste verifieras innan inlägget publiceras.. och det är just för att spamrobotarna inte kan läsa dess bokstäver/siffror och med andra ord inte posta kommentarer.. har inte blogg.se en sån funktion?

hannahsthlm

Till alla: Tack för era tips allihopa:)!

Tagelovise

Hi! Your site appeared very useful to me. Excellent work, thanks.

Dan

Till alla: Tack för era tips allihopa:)!

Tory Burch



Do not superstitious high heels you, take a look at how Hollywood actress in their interpretation of flat shoes! From "Sex and the City" and to the red carpet like the darling of women, have regarded high-heeled shoes for the woman holding the myth of sacred objects are being broken, more and more of the actress chose the comfortable flat shoes, and flat shoes are Type O can be useful,

Tory Burch go see it!