TOO FACED FLUSHED BLUSH STICK

 
Too Faced Flushed Blush Stick  240 kr


Nu har äntligen   mitt efterlängtade Too Faced  cremerouge från  Blush  kommit hem till mitt badrumsskåp.
Jag valde nyansena "Who`s your daddy?" som består av en mellanrosa färg med aningens skimmer i och en mörkrosa färg som är matt. Det är delat på mitten som ni ser på bilden ovan.
Det är smart! Då har man alltid  två färger med om man inte kan välja ;)! 
Jag  tror nog  dock att jag mest kommer  använda den matta  delen  eftersom jag älskar matta rouge med lite mörkare rosa nyans.
 Den ljusa  nyansen med skimmer kan man däremot använda att highlighta  med på kindbenet för att framhäva det om man vill! Dessa två färger passar ju som ni kanske  redan misstänker förträffligt bra tillsammans; )!

Cremerouget  är  förpackad i ett lagom stort svart "stift" som man rullar upp. Praktiskt att ha med sig och hyfsat hygieniskt. Stiftet är stilrent och snyggt med Too Faced logga i rosa.

Jag har ju börjat använda det ikväll  och  därför är det lite svårt att  ha en uppfattning  om hur bra det sitter på plats  under en dag  ....men jag får återkomma till det.
Den mörka/matta nyansen ger iallafall en "pigg och äppelkindad" look när man lägger på det och man behöver ta  väldigt  lite för att få önskat resultat!
Min gissning är att detta rouge kommer räckA i evigheter..om jag inte tappar bort det förståss..:P!

MAN APPLICERAR DET GENOM ATT DUTTA DEN DEL MAN VILL ANVÄNDA PÅ ÖNSKAT OMRÅDE PÅ KINDEN...FÖR ÅPPELKINDAD LOOK SKA MAN LE OCH LÄGGA MITT PÅ "ÄPPLENA" SOM UPPTRÄDER. SEDAN TONAR MAN UT DET LITE I CIRKEL  FÖR ATT JÄMNA TILL DET OCH FÅ DET NATURLIGT.
MAN KAN ÄVEN FRÅN BÖRJAN DUTTA PÅ FINGRET OCH LÄGGA PÅ DET SÅ ISTÄLLET.

Jag har svårt att hitta rouge som jag gillar...ljusrosa rouge funkar inte..endast som highlighter då...och de som drar åt lila funkar absolut inte...Denna rosa/röda färg (som dock ser mer gammelrosa/vinröd ut i stiftet fast  absolut inte blir det vid applicering) förälskade jag mig i direkt. :)jag tyckte på en gång att mitt lilla ansikte såg lite piggare ut..och det är ju det som ett rouge är till för ..att ge en naturlig, uppfriskande glöd till kinderna!

Jag ger detta rouge 4  ♥♥♥♥  (av 5  möjliga ♥)
(eftersom jag inte testat hållbarheten än kan jag inte ge det full pott..)
Jag rek. det verkligen för er som letar efter ett bra prisvärt cremerouge  .

/Hannah♥


9 kommentarer
Anna TopLook

Det låter lovande! Ska nog också ta och klicka hem det:) Anna

hannahsthlm

Anna: Ja...jag tycker det är perfekt än så länge iallafall;)!

Käthe

Kul att läsa. Berätta gärna sen också om det täpper till porerna eller ej.

hannahsthlm

Käthe: Absolut..snart kommer recension på en till kanonprodukt..håll utkik i veckan:)!

Maria

Va fin blush! Funkar det bra??

hannahsthlm

Maria: japp=)!

Johanna

Ja, hållbarheten på mitt var inte så långt. Hade det ikväll. Men det försvann tyckte jag. Kanske provar jag detta rouge!

hannahsthlm

Johanna: Okey..trist med ditt rouge att det inte satt..Jag ska berätta mer om hur Too faced sitter sen när jag har haft det längre! Kram!

Majéla

Jag köpte också ett för lite sen och jag tycker att det är superbra men det kommer mycket färg så man får va lite försiktig vid applicering, valde färgen "lust to love" förresten :)