OTROLIGT OMOGET

  Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig för jag tycker det hela är mycket jobbigt....det här är egentligen inget jag vill ta upp MEN eftersom det säkerligen kommer stå långa historier om mig när jag slår på datorn imoron bitti så tänkte jag att jag kunde skriva några egna rader ...eller för er som undrat vad som försigått ....

Jag vet att det är många som läser min blogg och jag hoppas att ni känner mig vid det här laget så bra som man kan känna någon genom webben som skriver en blogg om smink och mode!
Ni vet ju som bekant att jag har två söööta  barn..Söta W och LillaE som jag tar hand om själv och som jag avgudar!

 Dessa barn har ju även en pappa dock ...och just nu bombarderar han denna blogg med inlägg om hur jag lever mitt liv, att jag inte städar, tvättar eller lagar mat...att jag inte jobbar , att jag festar och att jag är en hemsk människa överlag!
(vi kan dra en paralell..jag sitter fortfarande och väntar på en tvättmaskin;)

men..jag är van, detta är inget nytt, påhopp har funnit i fleeera år...kanske alltid kommer finnas!
Riktigt intressant att någon man knappt sett skymten av på fem år "vet" allt om hur jag lever mitt liv...där ser man! :P

Ni får tro vad ni vill..men jag vet iallafall hur sanningen ligger till!:-)

Jag tänker inte sätta lösen på min blogg pga. detta...jag har faktiskt  inget att dölja...Jag stänger inte ner bloggen och jag kommer inte att byta blogg..jag bloggar som jag alltid har gjort !=)

Det är sorgligt att människor kan gå över grränsen och göra det utan det minsta uns av samvete..men men..alla är vi olika!
Det är iallafall såå otroligt pinsamt hur man kan sjunka såå lågt..gahhhh....:-/
För barnen skull hoppas jag det slutar..egentligen bryr jag mig inte så mycket för egen del.

Nog om mitt privatliv...(som förövrigt är väldigt trevligt;)
Detta är något jag förhoppningsvis slipper skriva om i framtiden..säker kan man dock inte vara...=(


Ha en fin kväll!/hannah♥
34 kommentarer
Cecilia

Män alltså... vissa är verkligen från en helt annan planet. Tråkigt att han beter sig illa, speciellt när det är barn (oerhört söta barn) med i bilden!
Stå på dig Hannah!
Kramar!

hannahsthlm

Cecilia: Tack söta! jag ska försöka!:)
aaa...en del män...man förstår inte!=/

nollåttan

tråkigt. nåväl, kommer inläggen så får vi ignorera dem. kan inte ni komma överens om hur ni ska göra för barnens skull? de lider mest av att ena föräldern talar illa om den andra. :(

Tess

Stå på dig tjejen! Och det vet jag att du gör..m har följt din blogg i ca 2 mån nu och du verkar ju inte va den man knäcker i första taget ;) har inte läst hans inlägg, men det verkar ju rätt uppenbart att ditt ex inte fixar att släppa taget om dig.. Så om skitkillen läser det här.. Skaffa en bra teraput att att gå till eller ett fritidsintresse för du verkar ju inte ha så mycket för dig.. du kan ju alltid ta fram damsugaren å städa lite..frästen jag såg att centarlen söker en ny stadare.. kanske vore nått för dig som verkar gilla städning! Och tack för en bra blogg Hannah, du har till och med inspererat mig till att göra en egen!! Den är ännu under konstruktion... men den kommer va så säker! Varma kramar Tess

Sandra

Jobbigt... men jag är helt övertygad om att dina trogna läsare förstår att det han skriver inte är något att ta på allvar! :)

Hanna

förresten heter jag Hanna också med inte ett h på slutet, bara så du into tror jag trodde jag skriva ditt namn där. Usch vad omoget av honom, men det är bra att du inte tar åt dig. Hatar människor som tror det vet hur man lever ens liv.. Han verkar lite frustrerad över hans egna liv och föröker ta ut det över dig. Låt han inte lyckas! Men du verkar redan ha fattat allt detta;)

Alixandra

Men vad trist!! SKÖNT att du står på dig och INTE lösen skyddar din blogg. Det känns som styrka från din sida. Synd att ditt X inte har nått liv, avundsjuk för att du har ett?? Skall bli kul att träffas på lördag iallafall. :) *sänder styrkekramar*

Johanna

Usch vad jobbigt att sånt ska komma upp, och här på bloggen dessutom! Bra att du står på dig! Kram!

Therés

Ja du Hannah, visst är det så tråkigt när sådant här händer. Känner med dig och hoppas/tror att du alltid kommer att sätta barnen i första hand. Om en person beter sig på det viset så säger det väl mer om den personen. Jag menar, om du nu anklagas för att vara en "dålig" mamma så är det väl knappast den rätta vägen att stötta barnen att sprida rykten på nätet - patetiskt! Det faktum att du står på dig tycker jag bara stärker din trovärdighet. Sköt om dig!

anina

Vad trist med sånt! Stå på dig, du är ju världens goaste mamma. Kram.

Johanna

Usch va jobbigt. Allt jag har läst om dig så verkar du vara en jätte bra "tuff" och rolig mamma som tar hand om allt. Du verkar faktiskt vara underbar mot dina söta kidz. Kram på dig!

Anonym

Du är cool! Hittade din blogg för inte så länge sen och blev fast! Jag gillar den! Jag tycker att vi ignorerar mannen i fråga helt enkelt. Han är inte värd din uppmärksamhet. Dessutom tycker jag du är stark som gör ett inlägg om detta och inte stänger bloggen/inför lösenord. Heja! Och du, förresten, tack för feedback ang krämrouge - det blir en trip till Sthlm snart för att kolla in Becca och smashbox! Och kankse lite andra grejer också! :)

Lene

bara försök ignorera honom, du har ju ett LIV, något han inte verkar ha som vill förtöra för sina barns mamma!

Catarina

Glömde namnet! Det är alltså jag här ovanför!

Lotta

Hej Hannah, ta inte åt dej av vad bittra personer skriver. Kom ihåg att det är antagligen han som mår dåligt, kanske till och med pga att du verkar må så bra...?
Tyvärr är det ju tråkigt när man skaffar barn med fel person men det händer ju ofta. Huvudsaken är ju att barnen är underbara och mår bra!
Och innerst inne så vet man ju själv bäst vad som är sant eller hur?
Fortsätt med bloggen, (love it...) och stå på dej! Kram

Linda

jag känner att jag är smart nog att förstå att detta bara är en del av ditt liv o att det finns massa mer du gör som vi inte har en aning om...Det skulle väl inte va så kul att hela tiden läsa om de vardagliga sakerna som vi alla människor gör. Keep up the good work :)

Felicia

Keep going! Din blogg är helbra! Kram :)

emelie

Han är väl fortfarande bitter över vilken förlust han har gjort ;)

Fatima

Vilka sorgliga människor det finns där ute. Och det säger sig ju självt, att skulle det ligga någonting i hans påhopp skulle inte kommentarer på din blogg vara det bästa sättet att gå till väga. Det framstår som ganska självklart i mina ögon att han bara är bitter och är ute efter att smutskasta dig framför andra.

Men där får han chi för vi som läser har sett att du är en underbar mamma! Stå på dig Hannah!

Katarina

Jag tycker det verkar som om du är med dina barn hela tiden och att ni har det kanonfint ihop! Minns bara hur du kämpade för att få biljetter till det där discot för sonen! Synd att pappan inte fattar sånt. Vad gör han för att göra livet roligare för barnen? Jag hejjar på dig!
:-) Katarina m tvillingkillarna

MICAELA&EBBA

män alltså.. så sjukt omogna.
stå på dig! :) du kan det du håller på med. det vet vi

miggs

Stå på dej gumman!
Jag har med två små killar och inte alltid haft det lätt med deras pappa, tyvärr. Trodde vi alltid skulle vara i luven på varandra, såg inget ljus, inget hopp om att vi någonsin skulle kunna kommunicera normalt. Men, idag fungerar det (efter ca 4 år av helvete), och det känns så skönt. Så, det finns hopp... Tro mej!
Skickar ljus o styrkekramar!!!

Milla

Skärp dig! (pappan). Vad omoget och tragiskt att hålla på sådär. Jag vet detta efterssom jag själv upplevt det: barnen far illa av att en förälder trakasserar den andra. De märker den spänning som finns mellan dem. De kanske inte visar det nu, men de kommer att ta avstånd från den trakasserande föräldern när de blir större. Jag gjorde samma sak, så jag vet.

Fröken Isakson

Hej Hannah,
skönt att du står på dig och inte lösenordskyddar din blogg. Synd att X-et måste hålla på så. Har han inget eget liv att bry sig om?!
Stå på dig tjejen, din blogg är suverän :), love it!

Kram

Anna

finns inget värre när folk ska trampa på en, särskilt när man aldrig brytt sig innan, då har man fan inget att komma med. ta inte skit!

Yohanna

Kan inte annat än att hålla med alla andra som tycker att du inte ska lägga ner för mkt tid och energi på denna Kalle. Alla som läser hans kommentarer kan ju se vem utav er som har problem, och vem som inte har det... Om man dessutom kollar in hans blogg, som förövrigt ser ut som en blogg tillhörande en pubertal 16åring, så blir allt lixom glasklart. Förstår att det måste va jobbigt att hakarlskrället i ditt liv (genom kidsen), men försök håll huvudet kallt och låt han hållas. Vi vet ju alla att du vinner den här fighten!

hannahsthlm

Till alla: TACK för era snälla och kloka kommentarer!! Stor Kram!

cizzi

Ja, i slutändan så är det ju mest pinsamt för honom som uppfattas som omogen.

Anonym

Åh vad jobbig situation!!! Stödkramar.

Cicci

Åh usch vad tråkigt för dig men framförallt för dina barn! Jag vet att du är en supertrevlig tjej och är säker på att du är en superbra mamma också! Låt honom hålla på med sina barnsliga fasoner, för jag är ganska säker på att du vet vilken fantastisk mamma du är :)!! Bara genom att skriva massa kommentarer på din blogg visar ju hans nivå...! Stå på dig och hoppas att han inte behöver ta plats i ditt liv än nödvädigt :)!! KRAM och trevlig kväll!!

Katarina

Jag har läst din blogg ganska länge, och jag kan inte förstå hur du skulle vara en dålig mor?
Det man "sett" av dig så verkar du vara en toppen-mamma som sätter dina barn allra först av allt!
Att du blir kritiserad genom bloggen, det är bara så otroligt fjantigt, ursäkta men är han i samma ålder som dagisbarn eller? Omogen, någon?
Usch.

Jag håller på dig :)

Tess

Jag tycker du verkar vara en grymt bra mamma till dina barn. Allt vissa inte kan ta hand om sitt eget liv utan måste trycka ner någon annan. Stå på dig tjejen. För du är en bra mamma.

Maria

Herregud, hoppas karln växer upp och lägger av.

You go girl! =)

Roger

Fortsätt du med din blogg som tidigare. Det är det bästa svaret på idiotiska påhopp