jahaja

Nej men guud..vad gööör  man?!
Tack för tipset att ta bort kommentator funktionen..ska jag absolut testa...Det är  bara det att   mina gamla inlägg blir bombarderade av spam och jag  inte vill radera alla gamla  kommentarer...De sänder från olika ip hela tiden så spärrning funkar nog inte heller...Vad  gör man?!???
Får man en spam kommenter då & då är det väl inget att hetsa upp sig över..men nu hade jag ca 30 stycken när jag loggade in..de 30 har kommit sedan igårkväll...helt sjukt! =-(

Lilla-E har precis" råkat " tvättat badrumsgolvet med Lineless  toner från Dr Brantd..det blev fint men rätt dyr rengöring  ;)!

Lineless toner 390 kr på accessora

Ciao!♥
9 kommentarer
Blondie

hahaha, ojdå! ;) Vilken liten filur! =)men usch vad jobbigt med det där spammandet! :O

Becccan

ojoj, lyxstädning ;)

Anonym

va?:S vadå för spam?

Peter

Har du något modegnäll att bidra med?

Fiorella

sånt är så jäkla irriterande. Fick också det innan när jag använde mig av blogg.se . Skaffa en riktig hemsida så slipper du det :)

Katarina

Haha, när jag var liten så skulle min morfar passa mig en stund. Han såg precis ut som morfadern i Kalles klätterträd. Han tog av sig tröjan och satte sig på altanen och solade. Under tiden hade jag och min kompis tagit mammas sminkväska och kladdat ner hela badrummet med nagellack och läppstift mm... hihi, det hände på en kvart!

Sessan

Hi,hi, vilken huslig kille ändå :-) min son smetade in hela kroppen med en juicy tube en gång kring åttamånadersstrecket. Något kletig babylotion, men man kan ju inte bli arg på de små liven :-)

Felicia

Har aldrig fått spam, men kan tänka mig att det är jobbigt. Jag tycker man borde kunna spärra särskilda IP-adresser. Kram :)

Mia

Ja dom hittar på dom små, hörde nyss hur det plumsade till i toaletten ("någon" har svårt att lägga på locket) lillingen tyckte det var bra att kasta i sin badanka där.