Flera...

52049-191452049-1920Klicka för större bild av H&M tröjan...Kookaii toppen bredvid är såld!

Sååå..nu finns lite nya auktioner äntligen HÄR!
 Kika gärna in!
:)

Ciao!♥

Är något "försvunnet" så är det sålt...
9 kommentarer
Lene

hejsan!
har en fråga som jag hoppas att du kan svara på. jag har letat efter en foundation som kan tänkas funka på min problemhy (finnar). har blivit tipsad om i.d bare minerals men denna är lite för dyr för min studentekonomi. har du något bra tips på en billigare?
tack på förhand!

Marianna

Vart får du de där vita ramarna ifrån? Är det nåt bildprogram?? vill ha hjälp, snälla. :)

kraam

hannahsthlm

Lene:I.d passar inte alla..inte mig...så jag vet inte om jag rek. dig att lägga pengar på den! Dock vet jag MÅNGA (bla. min syster) som LOVPRISSAR den..det är ju så med smink..man gillar olika saker;)!

Jag tycker eg. att foundation bara är ETT STEG i en vällags makeup.
Concealer,primer,fuktcreme osv. spelar alla stor roll. Du behöver nog en fuktcreme som är matt samt primer..sedan kan du i prinsip ha vilken foundation(bra) som helst som är oljefri. Dior Eclat satin eller Dior Pure Light kanske skulle funka..man kan bli lite blank av pure Light om man inte har primer..och glöm ej att ha ett finmalet lös puder ÖVER..Dior och clinique har BRA, det ska vara helt trensparent!
Det finns även en bra foundation från MAX FACTOR som har både primer & foundation i samma tub..smart...du får båda för priset av en;)!
Den foundationen heter FLAWLESS PERFECTION, jag har nyansen CREAMY IVORY..det får bli mitt budgettips:) Lycka till!

hannahsthlm

Marianna: sök på google efter Picasa..det är bara att ladda ner=)!

Frida & Fabulous

åh, spännande! skall kika in

Askungen

Utmanar dig med en beskrivning på dina kvinnor som förebilder, beskriv varför är det de du diggar som dina förebilder, på vilka sätt och hur kom det sig till att de blivit dina förebilder, och definiera och beskriv i en jämförelse till de kvinnorna du tycker om och de sämsta kvinnorna du tycker om och varför?

hannahsthlm

Frida: ;) Gör det!

Askungen: det ska jag ta tag i under helgen när jag har en stund över..Vilken BRA utmaning;) Kram!

Lene

tack så hemskt mycket för tipsen! det är guld värt ska du veta! ska prova maxfactors o funkar inte det får det bli nån av de från min favorit dior, men det svider i plånboken=)
ha det toppen och tack igen för att du tog dej tid!

hannahsthlm

Lene: Åhh..var så lite så:) Hoppas den passar dig nu då! Primern är faktiskt BRA och foundationen oxå..brukar inte fastna för budget annars..men denna är ett undantag;)!