ETT MÅSTE I VINTERKYLAN

52049-2066
..ÄR verkligen   Dior:s   underbara fuktcreme Hydra Action   .

Jag var ett stort  fan av den förr men har som jag skrev i ett inlägg från helgen säkert inte använt den på ett år nu. Hmm..man glömmer lätt...varför slutade jag använda den? Den är ju helt  perfekt .:0

Dock så  är  det smart   att variera creme för ansiktet precis som man varierar shampoo så att huden/håret inte vänjer sig vid något utan reagerar lika "bra" varje gång!
Denna gång valde jag inte  den mer feta/cremiga  varianten  (som jag tror jag använde förr) då jag upptäckt att min hy inte absorberar allt det fuktgivande, så det blev   Dior Hydra Action Creme Sorbet Ultra Hydrante  .
Den är väldigt lagom för "normal" hy.
Pris för "mirakelburken" på bla. Åhlens ,495   kr. 
 Mycket välinvesterade pengar     :-)!

/Hannah♥

Du kan även beställa Dior Hydra Action från Strawberrynet ..men jag tror inte det blir billigare med frakt etc.!
(om man inte beställer massa annat på samma gång, tex. tillsammans med någon  smink-intresserad kompis,  så det kompenserar upp frakt och ev. tull..)
9 kommentarer
Catarina

Den finns på Strawberrynet för 348kr. Det tillkommer ingen frakt och om du ev måste betala tull så får du tillbaka de pengarna från Strawberrynet! Funkar superbra!Jag har beställt flera gånger därifrån och alltid fått tullpengar tillbaka! Ett bra tips till nästa gång!

Jag har en annan fråga, du som verkar ha sån koll på makeup! :) Jag är ute efter ett bra krämrouge el en tint (som man kan använda både till läppar och kinder). Har du några bra tips? En snygg rosa nyans så att man bara ser så där fräsch rosig ut. Smashbox? Becca? Eller något ännu bättre? ;)

hannahsthlm

Jaha..okey..där ser man;)!Tack för tipset ! Själv är jag inte så mkt för internationell shopping ,det är så svårt att veta från utlänska siter hur det ska gå från gång till gång!Men det är klart..får man tilbaka tullpengarna så tjänar man ju ca 150 kr på det !!

Angående cremerouge: Smashbox tint kan du ha på både läppar och kinder, Becca cremerouge har du på bara kinderna. Beccas är hållbarare än smashbox.
Håkansson har multicolours som jag älskar konstistensen på. Billiga på bla.fafang.se just nu.
Bor du i sthlm är det bästa att ta dig till c/o sthlm och pröva lite märken..ligger på Götgatsbacken!
Annars..slå till på ett Becca rouge..finns på Mrsh.se..du kan ju ha det på läpparna ifall du vill egentligen och ta lite gloss på;)!
MVH hannah

Catarina

Tack för ditt snabba svar! Ja, 150:- som man kan lägga på annat roligt är ju inte så dumt! :)

Bor inte i Sthlm, så det som återstår för mig är internetshopping. Fast det är rätt svårt ibland när man inte kan testa färger IRL. Såg precis nu att du även har testat Too faced, hur är det i jämförelse med de andra?

Sorry att jag tjatar om detta... men jag är så sugen på att köpa! Hahaha! Och du verkar ha testat en hel del ser jag nu när jag kollar dina gamla inlägg!

hannahsthlm

Carina: Too faced var super..det där med två färger! Lite svårt att applicera dock..och..det är inte så bra på läpparna, det är inte precis Becca eg. heller eftersom det ÄR rouge..men..som sagt de flesta rouge funkar i nödfall med lite gloss över!=)
Slå till på en Smashbox skin and lip tint då..finns ju på bla. blush.se. De funkar ju allround och är bra kvalitet på..även om de inte kanske sitter hela dagen!
jag har testat en hel del..fråga på du bra !=)

nollåttan

har faktiskt aldrig testat diorcremerna....däremot är jag "hopelessly addicted" till ett serum av Clinique som kom i fjol....milt exfolierande och ger verkligen resultat, fullkomligt livsfarlig för denna hudvård kostar 300/mån! den heter så mycket som "turnaround concentrate" visible skin renewer.

Har du alternativa lösningar på detta lyxproblem så jag känner mig mer ekonomisk??? ;)

Rouge

Har känt på diors hydractionkrämer flera gånger, och de verkar riktigt bra faktiskt! ;) Definitivt en kräm jag skulle vilja prova någongång, men än har det inte blivit av! ;)

Johanna

Jag har själv aldrig fastnat för Diors hudvård (har provat det mesta då jag varit i kosmetik branschen i många år).Just nu är jag inne på Chanel, men jag växlar ständigt då det är så kul att prova olika produkter.Har delar av mitt badrumsskåp öppet på min blogg om någon är nyfiken....

Emilia

Då kommer du säkert gilla att serien Dior Hydra Action kommer utökas till våren. Det kommer en Bodylotion och en handkräm också :)

Charlotte

Åh, jag som verkligen behöver en bra fuktcreme. Diors låter som något man borde testa!