Då och nu....

52049-2053




52049-2051

Dagens sanning mina kära läsare...
.ALLAhar vi en mer eller mindre uttalad  liten/stor  rädsla  för att åldras, gå upp i vikt, för att bli "tråkig" . Ellerhuuuur? ;)

Här ovan kan ni se ett litet collage på mig från min "obefintliga" modellkarriär och ett collage från idag på mig och Lilla-E på väg ut i pulkabacken..i våra Svea-mössor! Okey..jag har ingen Sveamössa utan lånade Söta W:s ..men ändå : P!

Sanningen är   den att jag  ÄR  mycket    ,  otroligt  mycket  lyckligare idag..än jag var för 5 eller 10 år sedan!
Jag kanske är "gammal", jag kanske är "tjock"...(observera nu  att dessa saker är skrivna inom situationstecken..så ingen tar illa upp ;)! 
Det är dock ingen som sagt eller skrivit något sådant till  mig , utan det är mer en outtalad  "känsla i samhället " jag bär innom mig!

Ofta fär jag höra....åhhh..men du som ser så ung ut..är du  verkligen såå gammal    ? Que?=)  Har du barn  ...det är inte såå vanligt...är man inte väldigt    bunden då? Whaaat?=)

Sanningen är den att man lär känna sig själv mycket bättre för varje år som går...visst kan jag önska   att jag var lika smal som på bilderna ovan..ibland..men... det var  faktiskt inte särskilt   kul.. om jag ska vara helt ärlig!
 var jag inte ens  anorektisk..utan detta är taget lånt senare..japp..=/

Visst kan jag önska att jag blivit tillsammans med någon annan..meeen....fakta kvarstår...
Mina barn ÄR    i  särklass  det BÄSTA   som någonsin hänt   mig! :-)
I ärlighetens namn..man upptäcker det inte på en gång...men med tiden..vilka underbara tvillingsjälar  man får ;)
Att jag fick barn som nittonåring har bara berikat mig i livet....och jag vill därför uppmana alla att inte tänka så omständigt  hela tiden utan mer gå på känsla  för att skapa sitt liv harmoniskt  .!

Jag vet inte på spiken  var jag ville komma med detta inlägg..egentligen.. mer än   att   du sätter ALLTID  dina egna ramar för lycka      ...och..   om man aldrig  vågar chansa VET man aldrig vad man får ;)!  !

TREVLIG  FREDAGKVÄLL önskar Hannah♥
29 kommentarer
t.j.e.

Du är söt på alla bilderna Hanna. Jag hoppas alla kan förstå att det inte är det yttre som gör det, inte i det långa loppet iaf. Trevlig helg.

Anna

Jag håller med, du är söt på samtliga bilder.
Trevlig helg på dej o kidsen/Anna

Lene

hej hej igen. håller med ovanstående:)
hoppas att ni hade roligt i snön! jag är verkligen jätteavis på ert pulkaåkande..
ska ut på shoppingtur imorrn och tänkte om du kunde tipsa om ett transparent löspuder som passar blandhy! du är ju bra på sånt där=)
ha det toppenfin

Hanna

du har så rätt

Moa

Underbart, du ser så frisk och hälsosam ut, dessutom är du smart som tusan! :)

Malin

Din unge är gudomligt söt, undrar vem han bros på ? =)

Mia

Största lyckan är att kunna uppskatta det man har, å det tror jag efter att ha läst din blogg länge att du gör... Självklart har man up and downs i livet...
Tusen kramar till dig och trevlig helg...

Amelie

Hej Hannah! jag har länge läst din blogg men jag är en sådan som sällan kommenterar.Jag är också mamma till två pojkar och jag känner verkligen igen mig i vad du skriver.Du vet vad det är som är viktigt här i livet och det du skriver känns så uppriktigt och ärligt. Jag känner ju inte dig men genom det du berättar om dig och ditt liv får mig att önska att jag hade en vän som dig.Kramar till dig!

Käthe

Dina ögon lyser mycker mer på de senaste bilderna så de är mina favoriter. :)
Det är det som är fördelen med att bli 30 och mer - man kommer till insikt om vad som är viktigt på riktigt.

nollåttan

jag tycker mig oxå vara bara lugnare och mer nöjd med mig själv med åren! för fem år sedan kunde jag knappt äta utan att oroa mig för låren, nu orkar jag (och vill) ALDRIG vara hungrig! Vågar inte bry mig! Så härligt! (det enda som INTE är kul är smårynkorna som börjar komma...och rycka grå hår med pincett!)

Lotta

Hej Hannah, tycker också att du är jättesöt på allabilderna!
Fick själv barn när jag var 19 år, han är 18 år nu...Känns konstigt ibland, alla kompisar (de flesta iallafall) har ju barn som är små! Men han är det absolut bästa som hänt mig!
Att jag fortfarande är tillsammans med (OCH störtförälskad i) hans pappa känns som ett stort plus. Tänk vad alla olyckskorpar kraxade hest och elakt när jag blev gravid...// Trevlig helg.

hannahsthlm

t.j.e : Tack snälla söta :)! Neej...det yttre är ju ege. inte det viktiga i det långa loppet! Trevlig helg på dig med =)!

Anna: Tack ska du ha :-)! Trevlig weekend till dig med :)!

Lene: Hej!

Hoppas du inte hunnit ge dig ut på shopping än..

Dior Loose powder..det ÄR det bästa..jag har nyansen 601. TROR den nyansen skulle passad dig perfekt för det är ljust och trensparent!! Lycka till=)!

hannahsthlm

Hanna: =)

Moa: Tack söta! Du är också smart ..men det vet du redan;)!

Malin: ha ha..tack söta du =)!

Mia: ja..att leva i nuet är en konst..fasktiskt !
Trevlig helg på dig med vännen! Kram!=)

Amelie: Hej!

Tack för din kommentar! jag blev verkligen super glad när jag läste den igår!:)
ha en underbar helg med dina små killar! Kram!

Käthe: Tack raring :) Jaaa..jag tycker jag har blivit väääldigt klok sen jag fyllde 30..ha ha :)!
Kram & trevlig helg!!

Tess

Du var både vacker då som nu =) Tummen upp.

hannahsthlm

nollåttan: Ha ha...rycka grå hår med pincett har jag inte kommit till...du är ju för söt ;)!
Håller med..jag har ett lugn nu som jag aldrig kunnat drömma om att jag skulle ha..det ÄR härligt!=) Kram!!

Lotta: Jaa..visst är det lite undreligt när man har kompisar som inte fått barn än eller som har små barn och man själv har ett stort barn...men det är fantastiskt givande!=)
Vad härligt att du är tillsammans med pappan..vilken solskenssaga :)! ha en underbar helg! Kram!

Tess: tack söta=)!!

Lene

jag hade tyvärr hunnit ge mej ut men eftersom jag inte fått tipset från dej så struntade jag i att köpa löspuder idag. köpte dock rengöring och fuktkräme från lancome. alla har skrämt bort mej från nivea (mineraloljorna) inte konstigt att min hud bara blir värre och värre.hmm! tur du och alla andra duktiga finns och kan hjälpa mej!
ha en fortsatt trevlig helg

Li

Enligt mig ser du varken äldre eller "fetare" ut än på modellbilderna. Däremot ser du mycket gladare ut nu :)

Sessan

Äsch, de där egoåren med mycket partyn och ytlighet är kul ett tag, men jag håller med om att det är de små liven som räknas i slutändan. Sedan behöver inte allt party försvinna för att man får familj, man kan vara fortsatt snygg och så, men det vet du ju :-)

Tragikomiskt är det väl också att vi alla vill leva länge, men inte bli gamla ;-)

Sofia

Puss på dig och dina fina barn! Looooove din blogg!!

sura tanten

Helt rätt Hannah! Bra skrivet! Värsta perioden i mitt liv var nog mellan 13 och 24 Efter 24 kändes det som jag mognade till lite och blev lite mer ödmjuk inför livet. Började inse att jag dög som jag var.

irmeli

fick min lille plutt samma sommar jag fyllde 20, och det är det bästa som hänt mig. Ålder spelar ingen roll, det är vad man är på insidan. Vissa är redo för barn tidigt andra senare.

Paulina

Du ser inte en dag äldre ut än på de övre bilderna :)

Christine

Livet blir vad man gör det till. Och du verkar ha gjort det bra iafl. Två fina barn och en gullig och trevlig personlighet. Så ser jag dig iafl. :-) Var bara tvungen att skiva det... vet inte varför egentligen, haha!

hannahsthlm

Till alla:Tack tack söta snälla för era kommentarer!
:-)!!

Chissra

Jag fick barn när jag var 20 och har heller aldrig ångrat mig. Mina barn är det bästa som hänt mig. Barn är underbara gåvor.

Helena

du ser sååå mycket bättre ut nu :)

hannahsthlm

Chrissa: Jaaaa:)!

helena: Tack söta :)!

Anonym

Håller med om att du ser bättre och gladare ut nu. Sedan det där att bli tråkig, livet och världen blir vad man gör det till.

Roger

Håller med om att du ser bättre och gladare ut nu. Sedan det där att bli tråkig, livet och världen blir vad man gör det till.