BABYDOLL Princess

52049-2043
Den här babydoll klänningen föll mig i smaken!
Coleen Long Sleeve Knitted Babydoll Dress  heter den och kommer såklart från Asos   .  338.60   kr
Tyvärr är den i 100 % vicose..vilket jag inte är toppen förjust i..bomull ska det  ju vara ;)!

Vi fick en kö-nummerbricka till doktorn imorde iallafall....tjohooo..;)..jaaa..så slipper vi göra om den tidiga morgonproceduren med "väckning och ut i kyla" imorogn iallafall...då kan de små sjukligarna få sussa hur länge de vill.
Söta W har fått pencillin mot halsfluss och lilla-E vägrade öppna munnen..så han har inte kunnat ta något halsprov:P! Vi fick träffa en såå snäll AT-läkare..ibland är det nästan bättre att få komma till en sådan för de är så himla noga för att inte göra något fel!

Jag har inte så mycket tiiiid just nu att svara på mejl och kommentarer...men ni vet ju anledningen...Jag pysslar om mina hesa smurfar ;)!
Ska försöka  blogga lite innan jag blir för trött ikväll dock...Hoppas ni haft en  toppen  Tisdag!=)

Har ni inte fått senaste VR i brevlådan idag så köp den när den kommer ut.
Super kul att läsa om roliga  bloggande Sophie    och hennes garderob ;)

Uppdatering 20:39
Ändrade rubriken efersom jag såg att fler bloggare skrivit om samma klänning med samma rubrik..ahh..hatar sådant..när man surfar runt och ser "sitt inlägg" någonannanstans..
Nu menar jag inte kopierat, utan bara att någon tänkt samma tanke som en själv..men men..lätt hänt i bloggvärlden där man håller sig uppdaterad på samma nätshoppar;)!
15 kommentarer
sura tanten

Jag ska garanterat köpa VR, vill ju se vad som gömmer sig i Sophies garderob;) Vi sitter i samma båt just nu. Jag är också hemma med mina två sjuklingar, ögoninflammation och hosta, smaka på den! Ja, bara man själv lyckas hålla sig frisk, det finns ju grader i helvetet...ha ha:))

Klänningen är superfin!

Surfade lite på Blush idag och såg Smashbox vattenfasta eyeliner och blev sugen, har du testat den eller hört något om den?

Kram.

Jenny

Den klänningen är precis vad jag letat efter länge! Snygg som attan!

Diana

Åååh, hoppas de blir av med tokförkylningen snart!

Anna - TopLook

Vad spännande, ska nog springa ner o köpa den! Anna

hannahsthlm

sura tanten: åhh..stackare..och dina små tjejer..hoppas de kryar på sig snabbt!
Det är inte så lite körigt när de är sjuka..men..bara man klarar sig själv från alla baciller ,som du skriver ,så man kan ta hand om dem ordentligt så funkar det ju faktiskt..trotsallt :)!

Jag har inte testat den..eyelinern..tyvärr..har inte hört någon som tetat den heller..så jag kan nog inte vara till så mkt hjälp i den frågan :S
Dock är ju en vattenfast eyeliner det ultimata och inte det lättaste att hitta..sååå.. nu blev ju JAG sugen att pröva den också..ha ha..Du får berätta vad du tkr om du slår till:-)!

Kram och Trevlig kväll!(jaa..så gott det nu går med alla sjuklingar;)


Jenny: ja visst ÄR den:)!

hannahsthlm

Diana: Tack för omtanken!ja..med pencillin ska det väl (förhoppningsvis) ge med sig snaaart!

Anna: =)

Sessan

Hmm, jag tycker den klänningen verkligen var jättefin och skön är den säkert också. Viscose kan ju vara väldigt mjukt material och ge fint fall tycker jag, men dte är klart, kvalitén är inte alltid den bästa...men det är ju samma med bomull :-)

hannahsthlm

Sessan: Ja..jag vet..viscose kan var fint men..just en sådan där klänning i bomull är jag ute efter just nu..ha ha..det var väl därför jag blev lite besviken när jag såg materialet ;) Sen är ju bomull mkt lättare att tvätta & hålla snyggt...men självklart varierar kvaliteten från märke till märke även där!
Ha en underbar afton!=)

Johanna

Jag läste om Sophie idag! Det var kul att läsa!
Och klänningen var fin, asos är snabba med att få in nytt!

hannahsthlm

Johanna: ja..härlig artikel i VR :)!
Asos får in såå mkt nytt hela tiden...varje gång man kikar in där..typ;)!

nollåttan

nä, fy för viscose, det har du såååå rätt i. det blir bara tungt och konstigt i tvätten. jag accepterar på sin höjd toppar i viscose. Veckorevyn, ähum, får man handla den om man fyller 29 och inte 14?? hihi!

hannahsthlm

nollåttan: ha ha..ALLA kan köpa VR..den är alltid lite kulig att bläddra igenom tycker jag även om man inte läser allt...och även om man inte är 14 ;) Sen Ebba tog över har den fått ett uppsving och blivit mer modeinriktad..såå..köp=)!

Moa

Gud så söt klänningen va! :)

hannahsthlm

Moa: Jaaa=)!

A

Alltså viskos ä r bomull. Båda är naturmaterial, skillnaden är marginell.