Vilken gillar du bäst?

52049-2138
Vilken  primer   gillar du bäst? Den" primerälskande befolkningen" verkar vara uppdelad i "två läger"  . Antingen älskar men Model Co:s primer eller  Smashbox Photo Finish Foundation Primer!
(Själv gillar jag båda...=)
Kanske har du någon  annan  favorit.. det finns ju faktiskt fler..berätta gärna!

Hannah

Passa på! Bara några minuter kvar på Smashbox auktionen HÄR
20 kommentarer
Jen

Har inte testat Model Co:s men fullständigt älskar Smashbox primern. En liten fråga: har du nå't tips på bra produkt för att minska smårynkor vid ögonen? Helst inte bara fylla ut "för stunden" utan nå't som jobbar bort dem. I need magic.... :D
Kram på dig! Och hoppas du mår bättre idag ;)

annika

inte provat model co:s primer och INTE överdrivet förtjust i smashbox... använder just nu Clarins beauty flash balm som primer, men inte överdrivet nöjd med den heller... hjälp!

Beatrice

Jag gillar Smashbox Photo finish primer bäst! :)

Jennie

Smashbox photo finish primer, och speciellt whitening formula, är den bästa!!!

Fröken SötSur

Jag älskar Smashboxprimer. Jag har varit sugen på att testa Model co:s, men har varit så nöjd med Smashboxprimern:)

Martina

Smashboxen är suuuper! har inte testat model co´s..ännu;)

Z.

Jag är helt inne på MACS Prep + Prime, den tillför fukt, ger en snygg lyster samt jämnar ut och ger en superbra grund att jobba vidare på till priset av 240 kr! Testa!

Maria

Jag har provat både Smashbox och ModelCo, och jag tycker att Smashbox trots minus för högre pris är betydligt bättre.

ModelCo är lite för tjock i konsistensen och smälter inte in lika bra!

hannahsthlm

Jen: åhh..det där med ögon och kråksparkar är svårt...om man vill ha något som jobbar och inte bara täcker eller fyller ut för några timmar!
jag tycker Freeze crmen är bra..den som är lite billigare, fuktvarianten alltså, den både gör att linjer slätas ut och ger fukt! Fukt är det viktigaste nämligen! är inte såå förtjust i den gröna dyrare Freeze som fryser huden för stunden.. och inte Freexe ögon crememen det där är ju olika vad man tycker!
Annnars re. jag dig att äta Imeeden hudvårdstabletter som FAKTISKT hjälper mot rynkor på sikt, allt med C och E vitamin håller huden spänstig. Det finns en Imeeden tablett som heter PRIME REVIVAL eller något sådant som ska vara för äldre..men jag äter den och tycker den funkar utmärkt atthålla "ung" hy levande och rynkfri!
Så fukt samt att äta vitaminer är egetligen det man måste satsa på i det långa loppet för att undvika rynkor, finns nog intte någon mirakelcreme mot det som funkar utan de andra komponenterna!
Såå..em fet ögoncreme som ändå absorberas är också att rek..då vill inte den tunna huden runt ögonen strama på samma sätt och man håller rynkorna borta, jag vet dock inte om det redan hjälper på de man har..
Lycka till! Fråga gärna om du undrar något mer=)!
Jag har många tips på saker som funkar för stunden..=)

hannahsthlm

Jen: Skulle stå Freeze ögoncreme..inte freexe..ha ha..jag är alltid FÖR snabb på tangenterna..alltid!!

Jen

Tack snälla för tipsen. Anv redan en halvfet ögonkräm men ska prova att komplettera med vitaminerna. Tipsa gärna om prylar som funkar för stunden också. Love new products! :)
Och snabb på tangenterna är bra... betyder mer nätshopping/minut... ;)

MakeUpYourMind

Jag gillar Laura Merciers.

Sandra

Jag använder den från Lumene, den är riktigt bra! Har aldrig testat från Modelco eller Smashbox, men Lumenes gör det den ska! Hunden blir matt och jämn och speciellt bra resultat med en lite täckande foundation utanpå!:)

Sandra

"Hunden"...åh varför skriver jag så? Huden ska det förstås stå :D !!!

nollåttan

lumene och kanebo har jag prövat förut och de är OK men torra. nu har jag modelco och jag är nöjd med den men vill gärna testa smashbox. attans, jag missade auktionen.

hannahsthlm

Till alla: Trevligt med lite tips som alla kan ha nytta av!=) Tack!

Sofia Style

mm jag gillar smashbox jag :-)

Sublim

MAC´s är mest prisvärd, tycker jag.:)

Mia

Jag gillar Laura Mercier's foundation primer! Ska prova Mac's hade jag tänkt också.

sara

Idealist skin refinisher från Estee Lauder är kanon! ger en helt perfekt yta, t o m så en kompis idag kommenterade det, alltid kul :)