UTHÄMTAT

52049-2203
Nu har jag hämtat ut  the Miracle Kit  by   Freeze 24/7 som jag beställde från  Beautyplanet  .
Om jag   orkar ska jag använda mirakel -peelingen senare ikväll ;)!

Den gröna burken  , den som "fryser" partier säljer jag nu HÄR eftersom jag redan har en!
Passa på !

Hannah♥
19 kommentarer
Emilia

Ohh, berätta gärna hur den var sen :)

Maria

Åh härligt med peeling!

Sabor

Åh vad spännade också sugen på att köpa dessa produkter.Nu när man är över 30 viktigt att vara rädd om hon.Man är inte tonåring längre även om jag oftast tror det ; ) kram

Hannah

Du har alltid så snygga grejjer!
Avuuuundsjuka. X)

nollåttan

ja, hur funkar de?!? på nk fick jag erbjudandet att köpa en freezekräm för 500:- istället för 1100:-....sp jag klurar!

Linda

Peelingen fick jag hem som prov en gång när jag beställde från blush. Den var bra den, man kände sig verkligen "ren". Fast lite dyr ändå...jaja en vacker dag råkar jag slinta på tangenterna och vips så är den här ;) Hoppas att du blir nöjd med kitet nu :)

Sandra

Vem är det som sagt "den som sa att pengar inte kan köpa lycka visste inte vart man skulle shoppa"??

Undrar om det kommer från någon tv-serie eller så.

sara

Hmmm har du inte skrivit fel i auktionen??? Du skriver att din burk innehåller 15 ml mot stora på 30 ml. På Blush står det att lilla burken innehåller 10g och den stora 30g. Bara undrar....

Frida & Fabulous

åh så spännande!

hannahsthlm

Till alla:Jo..det är såhär.. Freeze produkterna funkar så att de liksom fryser partier så man inte gör samma mimik..om ni förstår vad jag menar då:)!
Ögonserumet och den gröna Freeze fungerar på det sättet. I ögonseum fallet gäller att lägga fuktcreme innan och sedan serumet..iallafall gör jag så. Me den gröna burken lägger man det först och sedan en fuktcreme.
Peeingen funkar som en "vanlig peel2 och den vita burken är en fuktcreme som innehåller lite av de frysande ingredienserna som den gröna innehåller!
Hänger ni med? ;)

Och jaa..jag sklrev fel i auktionen..jag är alltid såå stressad när jag skriver..förlåt..jag ska ändra det nu! Ciao!

alexandra

trevlig blogg :D

anna wintour

jag brukar gå in på tradera och ta ut det jag tycker är fynd och sätta in på min blogg. Jag har lagt in din freeze också nu. En fråga är den förebyggande på något sätt eller bara för stunden?

anna wintour

den som trodde att pengar inte gick att köpa lycka är en dåre som famlar i mörkret. Pengar är frihet utan dem skulle jag vara tvungen att bo ihop med halva släkten få se hur lyckliga människor skulle vara då?

Sessan

J, pengar är lycka om vi snackar basbehov och kanske tat man kan göra ngt extra. Tycker jag. Annars är man väl fel ute om man känner sig nere och därför shoppar, är ju inget hållbart menar jag

Anna - TopLook

Åh vad spännande, kul med recension! Nyfiken! Anna

hannahsthlm

Anna W: åhh..vad trevligt! det var snällt av dig :)
Den håller upp till 24 timmar, effekten av freeze, det är alltså ingen medicinsk creme utan mer en kosmetisk. Dock mår huden bra av freeze ansiktsvård och använder man alla produktena så tycker jag man ser skillnad även på hudstrukturen långsiktigt!
Och jaaa...pengar kan verkligen köpa lycka...om man tänker på VAD pengar innebär i DAGENS SAMHÄLLE som inser man rätt snabbt att det ÄR så. Sen kan pengar såklart inte bota en om man är deppig etc, inte på ett djupare plan, men man mår allt bättre om man kan shoppa tillräckligt,köpa den bostad man vill ha, åka på semester etc. DET är ju bevisat=)!

Sessan

Jo, visst är det trevligt att kunna resa bort ibland, men samtidigt har jag svårt att tro att de som reser bort oftare än mig skulle vara lyckligare. Och att de är det just därför att de reser jätteofta. Det FINNS ju de som är nöjda med det de har, men visst är boende t ex superviktigt. Jag har ett jättefint boende, men det är absolut inte dyrt. Så där satt det inte heller i pengar för min del. Kanske är lyckligt lottad...? Eller bara ovanligt trist?! Hoppas du får en trevlig resa iaf ;-)

hannahsthlm

Sessan: Tack söta :-)! alla har väl olika behov och definerar lycka olika. ALLT handlar inte om pengar men ju mer år som går i ens liv dessto mer handlar tyvärr om pengar...det tycker iallafall jag man märker!Jag är dock inte särskilt besatt av just pengar utan mer friheten som kommer av dem! Sen kan man ju resa billigt och bo billigt men ha det bra ändå..såklart !
Kram!

Hanna

sött smink!