LÄSVÄRT

Tänkvärt och hjärtskärande inlägg i debatten om självmord som jag hittade på Afonbladet.se

http://www.aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,2789,1005979,00.html


Det är bra att fler historier om hur det kan vara   kommer fram så vi andra   kan  förstå!

Hannah♥

Man får hålla tummarna för att allt går vägen för BRITNEY SPEARS nu också som verkar må VÄLDIGT DÅLIGT! Usch..jag tycker verkligen SYND om henne!
Läste att hon rakade av sig allt hår för att Kevin sagt att håret kunde visa spår av droger...och att hon inte kunde leva med att förlora sina barn, som ett positivt drogtest ev. skulle innebära!
Det verkar ju ha spårat ur helt "over there"....eller?!

 Bild  på  stackars Britney lånad från expressen.se
11 kommentarer
Sussi

Ja jag hoppas verkligen att hon får den hjälp hon behöver! Tror att hon har haft ett rent helvete med sitt äktenskap och media som helatiden smutskastar henne. Under tiden hon var gravid så kunde man ju läsa om hur fet hon var mm. Hallå hon var gravid! Sedan har hon ju helt klart spårat ur efter skilsmässan. Gjort massor av pinsamma saker.. Men jag hoppas iaf att hon tar sig igenom detta och satsar på det som är viktigast, hennes barn!!! Tack för en underbar blogg Hannah :)

Johanna - Utmaning

Hej! Du har blivit utmanad. Visa stolt upp dina tre favorit klänningar för dina läsare. Berätta vad det är för klänningar och var de kommer ifrån. Lycka Till!

Kram /Johanna

hannahsthlm

Sussi: Då håller vi tummarna tillsammans :) Tack själv! :-)!

Johanna: Om jag hinner ska jag göra det innan semestern :-)!

Johanna

Jag tycker också synd om Britney, hoppas hon mår bättre snart, eller att hon är på väg snart att bli det. Vart väldigt mycket om hennes sätt att leva nu och hon kan inte må så bra alls.

Emma

Jag håller verkligen med. Jag tycker det är rent hemskt att läsa vad folk tycker och tänker, att hon får skylla sig själv osv. Hur kan man säga så? Jag fattar varkligen inte det. Som att det vore okej att kasta skit på henne (och speciellt under en sån tid där hon mår dåligt över skilsmässan) bara för att hon är känd. Alla människor kan bli knäckta över en skilsmässa eller av andra orsaker, det är bara det att Britney står i rampljuset i nån slags ofrivillig livsdokumentär just nu. Nä, man ska visa respekt för människor, och speciellt när de har det svårt. Tack för en bra blogg Hannah, och jag har förresten mailat till dig på din bloggmail om primers.. :)

miggs

Jag har svårt att det sitter i själva håret, utan det är nog i hårrötterna, och dom kan man ju aldrig raka bort.. fråga mej inte varför jag vet det men.. jaja...
Undrar vart den vackra, heta tjejjen i "Im a slave 4 you" tog vägen... =(

malle

hm, brittans hår är ju till salu nu? som jag har hört så är det att hon rakade av håret för att hämnas på sin mor, som ringde kevin och bad honom hämta ungarna, för brittan var freaked out..kevin har nu tydligen gått till domstol och allt för att få all vårdnad över kidsen akut...

Emilia

Det är riktigt synd om henne. Måste vara tungt att gå igenom detta med papparazzis hack i häl dessutom.

Maria

Mmm får verkligen hoppas att det går vägen för Brittan nu, hon verkar inte alls ha det lätt stackar´n..

Kissmadrit

Very well done site! Please keep up the good work.

Kissmadrit

Very well done site! Please keep up the good work.