Hoppsan...

52049-2148
.....Kan någon  förstå hur cute  Lilla-E skulle vara i dessa  Burberry boots   ? Tror nog inte det!

Det "värsta" är att de bara finns upp till stl 32  ..så ska han ha dem är det  bråttom    .
Han växer ju i raketfart den lille vilden!!

Hur som haver vet jag inte om jag har överdriven  lust att lägga   1625 kr  på dem just nu....Finns iallafall att klicka hem på    Barnborgen  för intresserade!

Där finns även baby Dior flaskorna   för er som undrade var man kunde få tag i dem i Sverige!

Hannah♥
16 kommentarer
Anonym

Hej.Vill bara säga att du har en super bra blogg, å sen skullle jag vilja fråga om man får? har du så naturligt vackra läppar eller har du fyllt dom? kram kram lina

Käthe

Oj, vilken rolig butik. Tack för tipset! :))

hannahsthlm

anonym Lina: Tack tack! Sen till din fråga..utan att verka otrevlig på något vis..men hur är det relevant för min blogg? =)

Käthe: Jaaa..helt underbar :)!!

till Lina

..det betyder Ja.

hannahsthlm

skrivet av "Till Lina": Varför skulle det göra det?
Jag tycker inte det är relevat att fråga någon annan om utseende eftersom jag aldrig skulle göra så själv!:) Förstår du poängen i det hela?

Lina

Förlåt det var inte menat så..har själv gjort det å undrade bara vart du gjort det om du nu hade det. Är lite avis på människor med stora fina läppar då man själv inte har det naturligt..sorry, no hard feelings??

Sessan

Tycker inte det är konstigare att berätta om sina "förbättringar" hos skönhetsdoktorn än med cremer. Jag är också nyfiken!

Sessan

sjukt dyra skor föressten, fast snygga!

hannahsthlm

Lina: Absolut! Jag blir inte alls arg eller så men jag tycker alltig är så otroligt utseende fixerat..ibland blir man lite trött bara :)!

Sessan: Ja..skorna är sjukt snygga och sjukt dyra :) Sen tycker jag det är ganska stor skillnad på att gå till doktorn eller använda olika ofarliga cremer..faktiskt :)!

MF

Hjälp vilket pris, lille vilden kommer ju som du säger växa ur dem jättefort! :P Såg att du verkar ha bra koll på nätshopping, och jag undrar vad du har för erfarenher när det gäller mangos Webshop mangoshop.com :) Leverans, är det säkert att betala med kort och så?

Lovisa

Ganska komiskt hur du kan uttrycka dig "att allt är så utseendefixerat" ang. en fråga som är ställd i vänlig ton. Hela din blogg handlar ju för guds skull bara om yta.. (???!??!?!)

hannahsthlm

MF: Har inte shoppat från Mango.com så levernas tiden vet jag inget om, men jag kan näst intill garantera att det är säkert att betala med kort! Handlande mkt på Mango när jag bodde i Paris och de har underbara kläder!!

Lovisa: HELA min blogg handlar inte om yta ;)

NÅ?

nå? har du gjort det eller inte? tell us!

Voxoslo

I love this page.

jfjd

hahah...fy fan va fula skor. Sen det här med huvudersonens plastläppar: NEEEJ, det är ingen större skillnad, det är ju resultatet man vill åt och vad gör man inte för att inte se så snygg ut som möjligt, sen att huvudpersonen inte vill stå för att hon har grävt i käften gör det ju bara ännu mer patetiskt! over and out!

Anonym

..förresten ser det extremt löjligt ut.