Give Me A Swedish Shopbop

52049-2176
Åhh..jag vill så otroligt gärna ha ett  europeiskt  Shopbop   .
Denna gång var det inte lika farligt   att surfa in där men jag kan tänka mig framåt Mars/April att det är   livsfarligt med alla kommande sommarkläder....

Det här ovan i collaget kan jag tänka mig:
 Grå Juicy Couture klänning med ficka   $128
   Bruna Juicy Couture Leggings med knappar  $ 88
 Brun C&C California dress med 3/4 arm  $84

Ha en fin Fredag!♥
Hannah
16 kommentarer
Amanda

Shopbop har så mycket fint! Synd att det inte finns någon svensk motsvarighet, och att man åker på tull om man beställer därifrån! Trevlig helg! =)

hannahsthlm

Amanda: Jaaa..det är verkligen såå synd=(
Ha en underbar helg du med! :-)

Sandra

Hej! Jag har just provat ögondropparna =) blev lite röd i ögonen av dem konstigt nog, men det försvinner nog snart...har rätt känsliga ögon så :) Vet du hur lång tid det tar innan resultatet kan synas?
Kram!

hannahsthlm

Sandra: Jaa..alltså resultatet borde ju synas på direkten...Du kanske är lite överkänslig mot ngt av innehållet? Läs på förpackningen för all info=)!
När du prölvar nästa gång kanske det går bättre..det kanske blev ngn överreaktion..berätta hur det går och kom ihåg att ta pytte lite i varje öga! Kram!

Maria

Ja, Nelly ska väl få in Juicy Couture snart, men jag håller med, det skulle vara härligt och farligt med en europeisk variant av ShopBop :) Ha en fin början på helgen nu! Kram!

nollåttan

faktiskt, de har mycket fint och med dollarkursen blir det inte så farligt dyrt. men nej, tull är aldrig kul och det känns mindre skoj med kortköp overseas.

sofia

Kan vi göra en namninsamling för alla dem som vill att Shopbop ska kunna skicka till Sveriga utan alla dyra tullkostnader? Fast det kanske inte går..

anina

Jättefina kläder!

ha en fin kväll.

Kelly

ja...jättefina :) ha en trevlig helg :)

annika

heej, behöver (eller vill ha...) ny concealer och löspuder genast. Tycker du fortf Diors puder är bäst? Vilken concealer är bra, förutom ysl - den har jag redan. Har du testat Rubinsteins Magic concealer el Lancomes Effacernes (el nåt liknande).

Anonym

heej, behöver (eller vill ha...) ny concealer och löspuder genast. Tycker du fortf Diors puder är bäst? Vilken concealer är bra, förutom ysl - den har jag redan. Har du testat Rubinsteins Magic concealer el Lancomes Effacernes (el nåt liknande).

annika

ojdå, blev visst dubbelt...

Emilia

Jättefina grejer ju :)

Fröken SötSur

Shopbop är sjukt bra! Jag tycker de kan ha en europeisk version också:)

Apropå måndag och bloggkvällen, så tänkte jag komma. Hoppas vi ses där! Ha en underbar helg!

hannahsthlm

Annika: Ja..jag tycker Dior:s loose powder är det bästa! Sen rek. jag även Dior silver penna concealer framför YSL..testa den!=) H R Magic concealer är inte lika bra enligt mig..iallafall inte på mig!

Fröken söt sur: åhh..kuuull..då ses vi förmodligen då!=) Ha en toppen helg du med!

Till alla: Jaaa..fram för ett svanskt shopbop NU ;)!!

Jimragne

Wonderful and informative web site. I used information from this site its great.