Vinn en julklapp!

image3470 
Gosh! Stressigt...men vem har inte det den här veckan? ;)
 Har dykt upp lite saker här i julstöket så jag hinner inte skriva så mycket nu...lessen men det kommer bli bättre! :-)
 Du har dock chansen att  vinna en julkappsbag  här innehållandes ovanstående.
Vinnaren drar jag på Onsdagkväll och julklappen postas på Torsdag så hinner den fram till jul!

Skriv bara en kommentar varför just DU vill vinna julklappen  !
Glöm inte att lämna mejl eller bloggadress!

Kram Hannah♥
20 kommentarer
erica

hejsan.. har inte fått paketet med sminket jag vann ännu.. hänt något? mvh erica

Anna

Vad kul med en tävling! Jag skulle vilja vinna priset för att det är så kul med lite vardagslyx! Boken skulle jag ge till min syster som bor i London så att hon får läsa lite och inte glömmer bort svenskan! Kram Anna

elin

brukar inte vinna någonting trots att jag försöker vara med i så många tävlingar som möjligt. kul med en liten vinst nu när julen kommer:)

Käthe

Därför att det var länge sedan jag läste ut en hel skönlitterär bok. :)

Emma

Jag vill mest bara vinna för att de är roligt

Debbie

Va roligt med en tävling! Fast jag skulle nog inte bli en bra vinnare, jag läser bara kurslitteratur och byter varken schampoo eller deo om ingen tvingar mig ;)

Tiina

Efter denna vecka i skolan skulle jag då behöva muntras upp. Så grymt mkt i skolan så jag håller på att avlida känns det som. Men efter regn kommer solsken... eller hur hannah? ;)

Lina

jo, jag är världens planeringsfreak och är alltid ute i god tid med allt, dessvärre lever jag med en pojk som är raka motsatsen. Han har inte köpt en enda julklapp och jag håller på att bli tokig över hur lugn han är fast det bara är en vecka kvar till jul. Jag känner mig jättestressad över hans situation även fast det är hans problem. Därför vore det kul att tänka på något annat dvs vinna något?

Lene

Jag vill vinna julklappen för jag tycker att jag är värd den:) Jobbar heltid och pluggar samtidigt och nu går all ledig tid åt till att göra julgodis och handla julklappar!

Lotta

Hej Hannah, underbart med en tävling så här inför julen!
Paketet är en PERFEKT julklapp till min lillasyster som jag ej köpt något till ännu... Nybliven brunett är hon och dessutom ÄLSKAR hon Helen Fieldings böcker men den här har hon inte läst.
Så snälla Hannah hjälp mig, jag blir knäpp av alla julklappsbestyr...Kramis Lotta

evans

Varför ska jag vinna? För att vi vuxna i släkten har bestämt att vi inte ska köpa några julklappar till varandra. Eftersom jag har barnasinnet kvar drömmer jag i hemlighet om några små julklappar i alla fall:) Dessutom har jag slut på mitt braiga brunettschampo och böcker älskar jag!

Kristina

Varför jag ska vinna?
Jag har haft en ganska jobbig termin i skolan, speciellt dom sista veckorna. Jag har haft en massa prov och även lite bråk i skolan, proven har jag klarat av skitbra och bråken har jag fullständigt struntat i. Så.. jag tycker att jag förtjänar den :)..

Carro

jag skulle verkligen behöva det där just nu, läser dubbla kurser på universitetet och känner mig otroligt uppstressad! Skulle behöva det där för att lugna ner mig och ta en skön hemmakväll.

Lina

Det är riktigt körigt att få studentekonomin att räcka till alla julklappar så vore trevligt med lite lyx till sig själv :) Det skulle pigga upp i vintermörkret.

Malin.E

Hejsan! Jag vill vinna, för att jag vill det.Det känns bra att vinna något i bland.
Malin

Angel

Är man sjuk 5 dagar innan Jul är man lagom nere,att du dessutom lottar ut mitt favorit schampoo som luktar aningens jul gör ju det hela ännu bättre då jag saknat den.

Att ha det gott

Som tröst för att min försäkringskassa är så elaka och inte ger mig sjukpeng

Nina

Tack för goodiebagen den kom idag!
Kram.

Minna

Jag tänker inte skriva om hur synd det är om mig, det är synd om alla, och alla har det jobbigt ibland. Livet går upp och ner, så är det med det. Jag skriver ärligt att jag vill vinna detta eftersom jag vill ha sakerna i!

hannahsthlm

erica: Du borde ha fått det i veckan iaf..hoppas det dykt upp ! :-)

Anina: Va bra! :-) Kramis