Här har vi då finally vinnarna!

 
Grattis till Nina som vann min ihopmixade Goodiebag från VR Minglet.

 
Grattis även till Linda  som vann den senaste Linda Lej  tävlingen.
Rätt svar på frågorna ser ni nedan:
 
 Vad är Linda Lej ´s mål?
1. Linda Lej vill skapa design som vuxna vill ha men inte får. Endast liten upplaga produceras för att skapa unika kläder, kvaliteten är dock hög och trendig. Kunderna kan även vara med och påverka designen.
 
2. Mitt  favoritmärke inom makeup är Dior.

Mejla mig på [email protected] så tar vi alla detaljer via mejlen.
Stort Grattis än en gång! :-)
10 kommentarer
Lina

Det är gött, det värsta är att jag har saker på g som kommer hem... Måste få plats!!!! Ska ta tag igen med det. Ska bara....

hannahsthlm

Lina: Ha ha..jaaa.."ska bara" är en klassiker ;)! Lycka till!

Nina

Hej Hanna,
Jag har två frågor med stora frågetecken framför. Det känns som att jag kan hitta de svaren hos dig.
1) Jag tänker spruta in restylane i läpparna men vet inte om jag ska göra det eller bara köpa en plumper ( jag har tunna mkt läppar) . Dina läppar är mkt fina, så jag undrar om du sprutat nåt i dem? Tror du att too faced lip injection extreme kan förstora läpparna?

2) Du har långt och färgat men frisk hår, vad använder du för hårinpackning? :)

Vore mkt tacksam för svar
Kram

Maddis

Min kommentar till sk. lipplumper och andra produkter som ska "förstora" läpparna är:Var FÖRSIKTIGT!!!Fick en sådan genom jobbet som var av ett "budgetmärke" och det testet slutade på akuten med en kraftig allergichock och ett allvarligt astmaanfall.Ganska logiskt egentligen om man tänker efter,det är ju något i dessa produkter som ska framkalla en reaktion och skapa en svullnad.Så är man allergisk eller det minsta känslig ska man vara ytterst försiktig med dessa produkter!Jag har dock testat dyrare varianter av lipplumpers utan att reagera det minsta så satsa på kvalitée är mitt tips ang. dessa!Å vet du Hannah vad jag ska på om ca. 1 månad???!!En nyhetskväll med Dior där vårens lanseringar ska presenteras,du kanske vill hänga med...;-)?Jag har redan börjat drömma om goodiebagen...=)

Designtjejen

Hej Hanna!
Nu har jag utmanat dig :-)
Hoppas att du har haft en trevlig helg!

BEAUTYCAVE

Ja nu blev det lite ordning bland makeupen iallafall=)

Sabor

Ha en fin måndag!

Nina

Min måndag är räddad! Tack vad glad jag blev.
Kram.

hannahsthlm

Nina: Too Faced Lip plumper tycker jag är helt ok för det låga priset. Dock är lip plumpers rätt obehagliga att använda enligt mig då läpparna likosm sticker och fryser en aning, men det kan ju vara övergående. Har inte fått ngr biverkningar av allvarligare sort iallafall. Anledningen att det sticker etc. är ju att de innehåller starka ingredienser och ofta någonslags menthol för att det ska ge en svullen effekt. Du kanske ändå ska pröva en sådan innan du går på restylane. Restylane är inte farligt om man gör det i läpparna, vissa kan reagera men just i läpparna brukar det inte bli allvarliga reaktioner. Det kommer mkt nytt på marknaden hela tiden inom den fronten och det bästa är att fråga en klinik som KAN, kanske boka en konsultation på Stureplanskliniken som är "experter" på restylane? Min erfarenhet är att mkt av det restylane man sprutar in äts upp av kroppen eftersom det alltid försvinner,vilket inte enbart är negativt om man tex. skulle vara missnöjd.. kanske behövs en speciell restylane lip produkt..som skrivet..hör dig för på ngn klinik som är BRA! De kan ge dig råd i ämnet!
Inom hårinpackningar rek. jag Keraste, de är super.inpackningar som räcker länge! :-)

Maddisen: Åhh..vad trevligt med Dior-eventet :-)! Vilken tur du har! Självklart skulle jag vilja hänga med om jag har tid..du kan ju slänga iväg ett mejl när det närmar sig ;)!!Goodiebagen lär ju vara ngt alldeles extra, förstår att du drömmer om den redan :-)!

Designtjejen: Ska kolla in utmaningen, har fått tre nu..kanske är samma? ;) Hoppas du får en fin kommande weekend! :-)

BEAUTYCAVE: Så bra då :-)! Det kan man behöva!

Sabor: :-)

Nina: Va kul :-)! Ska posta ditt paket så snart jag hinner med goodiebagen, senast i helgen ,då borde den ´vara framm till jul! Kra´m!

Tagemargrethe

Very interesting & professional site. You done great work.