Que?

Varför syns inte inläggen jag publicerar på "huvudsidan"??
Strange...

Uppdatering: Okey..nu syns de bara för jag skrev så ;)! Ha ha..:-)
12 kommentarer
malle

hello
Jag vet inte om du Hannah, som har stor koll på det mesta, också har koll på anti-cellulite krämer. Vet att du kan det mesta och har inte direkt sett dig blogga om sånt med jag frågar dig ändå utifall:
vet du ngn bra kräm till sånt? som du kan reko? :)
tack på förhand

Käthe

Man får klicka på "uppdatera" intensivt. :))

hannahsthlm

Malle: tyvärr tyvärr så har jag inga bra tips på lager ang. anti-cellulite krämer...jag har faktiskt aldrig använt någon..fast det kanske jag borde..förståss;)!
Vet att det bästa dock ska vara någon tvål och vante som man skrubbar med som man köper på hälsokosten ,tror jag, det ska vara det effektivaste..då får man igång blodcirlulationen som orsakar dem från början.Cellulite cremer från olika märken som man bara smörjer på kan nog funka kosmetiskt för stunden men gör nog ingen nytta på lång sikt mer än en vanlig hudcreme..Men fråga gärna i någon butik eller på hälsokost!=)

Lycka till!

Käthe: verkligen...:)!!

anina

jag vet jätteskumt på bloggen idag med =)

maria

Bloggen krånglar ju en mass nu igen.. tar år och dar efter att man har publicerat som de kommer upp på bloggen.

Magnus

Mohahahahahahhahaahahaha. Ehh, va? Syns jag på bloggen, syns jag på bloggen!? Nej, nu har ni hunnit stänga ner, vad var det där egentligen?

jÄännii

Åh jag såg en liten bild på en sida. Tyckte att det var så likt dig, speciellt nar den var i miniformat :D men det var ju ngn annan! Ganska likt va?http://www.flickr.com/photos/79871978@N00/465016683

Jonna

mina gjorde inte de heller.. frä!
J

Malin

Jag har okcså haft problem idag...tråkigt =(

Estelle

Haha bra där :)

krusee

dom syns efter ett tag.

Martinalma

Your website is extremely interesting