Lockig...

image2301

...har passat på att gå till söta Sandra  på  Salong La Diva     idag.
Lilla-E är fortfarande hemma...så han fick följa med.
(Förrutom att han höll på att ha ner deras nypyntade påskfönster så gick det bra!han är ju van vid salonger osv. det lilla livet ;)
Buuut... nu kan väl inte kopporna smitta längre? Vad tror ni? Han har ju haft dem i snart två veckor...

Sandra lockade mitt hår så fint, jag får aldrig till det så..trots diverse locktångar!
Får ni?!..Tipsa gärna om ni har något tips som är enkelt med effektivt!

Hannah♥
19 kommentarer
Fröken SötSur

Nej, jag tror absolut inte att de smittar längre:) Vad fin du blev med lockigt hår. Själv har jag precis köpt en plattång;)

Linda

Fin du är i lockar! Lockar är fint. Jag kör med vanlig locktång och massa spray, men det är klart det faller alltid ner lite allt efter dagen/kvällen går.

Anonym

Fröken SötSur: Neeej..det borde inte göra det..ellerhur?! Åhh..plattång är oxå bra att ha och enklare att hantera än locktång..tycker jag =)!

Linda: Tack söta! Ohh..ja..lockar ÄR grymt fint. Som du skriver håller de ju inte alls så länge som man önskar..får pröva med massa spray nästa gång jag ska göra själv!
Kom just på att jag har mina nya lock-sprayer från Shockwaves..de ska ju funka med locktång! Måste prövas snaaaart!=)

hannahsthlm

Ovanstående svar var självklart från mig...konstigt det där..när avs. faller bort utan man gör något..den bara hoppar iväg när man skickar ..strange:P!

Käthe

Supersnyggt hår!!!

Linda

hörde att de smittar som mest innan det bryter ut?

malle

det som är så drygt för min del är att lockarna förvsinner lika snabbt som de kommit dit, trots massa hårspray å allt vet vad :P

anna

Åhh vad fin du blev i håret! Jättesnygga lockar =)

Johanna

Guu så läcker du blev! Jag älskar lockar, men får inte till det heller. Min frisör tipsa om att ta en smal plattång och vira runt håret.. Men det krävs lite övning..fast det såg enkelt ut när hon gjorde det =)

nollåttan

hm....krama i mousse när håret är blött, eller krama in ett riktigt dundermedel från TIGI som heter curl rocker, kommer ej ihåg namnet - curl booster gel??? jag brukar bara låta håret självtorka då jag har självlockigt. tack för tipset....det blev faktiskt H&M jeans!

Beautybible

locka med en plattång! Vira håret runt tången och dra långsamt nedåt. Fråga din frisör att visa dig annars, de brukar kunna konsten Det håller grymt länge även på de mest svårlockade hår, som mitt egna!

Angggelica

Jag har naturligt lockigt, men har ändå tips!
Locka bara topparna på 60% av alla slingor du lockar och dra ut dom lite när du lockat klart.
Kram från Angelica

Elsa

Eftersom jag är lat ;)så tvinnar jag upp mitt hår likt en svinrygg och sätter fast dem med en klämma mitt på huvudet när jag ska sova. Då ser det naturligt lockigt ut sen på morgonen:))

Anna

Jättefint! Du passar bra i lockar! Jag brukar snurra mitt hår till en knut och fukta det lite och när jag släpper ut det är det lockigt! har iofs lite självfall naturligt. Anna

hannahsthlm

Tack söta för alla tips..ska testa=)!

therese

Jag brukar få väldigt fina lockar när jag använder pappiljotter eller vad det heter, iaf. sådana som alla gamlingar har;) Nackdelen är ju att man inte kan visa sig medans dem sitter i.

Rouge

Hjälp så söta lockar! ;)

hannahsthlm

Rouge: hi hi..tack=)!

Loookamerica

Thanks for your hard work,the info ,links , and rescourses are an asset to our business.