American Apparel

Hämtade ut paket från Nelly idag och jag är lite konfunderad....minst sagt=/
Det verkar som jag kommer få hämta mååånga paket eftersom sakerna jag beställt tillsammans inte skickas tillsammans=/!
Bla. fick jag två klänningar i ett paket och ett linne i ett paket..så långt allt väl..
Grejen var bara den att i "klänning paketet" skulle även en långärmad tröja finnas och i "linne paketet"skulle ett linne till finnas....

OK..jag är inte den som är den..MEN att jag ska behöva betala FAKTURA AVGIFT och FRAKT igen för att sakerna är rest -noterade förstår ja dock INTE=(!
Man skickar väll dem "gratis" då när de kommer in..så tycker jag iallafall det BORDE funka och jag VET att det på ex. funkar så på Blush och Accessora!

Grejen är den att linnena beställde jag de allra första timmarna de fanns till försäljning på Nelly och ÄNDÅ kommer ETT idag (15 dagar senare)och det andra är rest-noterat..hur kan det gå till?=/

Nåja..klänningarna åker tillllbaka..Ska byta till en svart SMALL istället.
Beställde en GRÖN  och en GRÅ medium som var för långa enligt mig...inte mina färger heller.

Linnet som kom var Marin i stl M..Perfekt! Det gillar jag skarpt!=)
Kan rek. att beställa AA linnena, men ta en storlek STÖRRE än normalt.
Dvs. har du Small så ta M osv.

Menar inte att klaga..men lite less blir man   ju även om de är över belastade osv. osv.
Det kan ju dra iväg rejält för mig med retur- avgifter för dessa 4 paket(om man vill returnera något),faktura avgifter,expeditions avgifter etc...de borde VERKLIGEN se över det här systemet med restnoterade saker enligt mig!

Allt för nu!/Hannah♥

UPPDATERING:
Eftersom jag är en stressad 2 barns mamma med mkt i huvudet så kollade jag inte den ena påsen såå noga...
Där låg nu ett par randiga A A hipsters som kompensation såg jag..vilket gjorde mig GLAD för de var grymt söööta och där står att Nelly kommer stå för alla extra kostanader ang. det paketet....=)
I paketet med linnet som jag dock kollade noga tidigare idag står att det kommer läggas på extra avgifter på nästa linne som är restnoterat och där fanns ingen extra present......skumt...men NU KÄNNS DET LIIITE BÄTTRE IALLAFALL!  Vi får se hur fäljetongen utvecklar sig....=)!
50 kommentarer
Matilda

Är supernöjd med Nelly, förutom de två första gångerna jag beställde, då bikinin var restnoterade och varje del kom för sig och vice versa ;) Extra expeditonsavgifter bidde det... Orkade inte tjaffsa om det, kanske man skulle gjort, men jag var för lat. Surt är det iaf ;)

Mia-Helena

Hej, något helt annat, har du testat ngt från miso pretty och dirty girl, är i presenttankar och har fått för mig att det skulle vara lite trevligt att ge bort deras minikit?

hannahsthlm

Matilda: Jag är oxå relativt nöjd med Nelly men de borde allt göra ngt åt de där extra avgifterna man åker på för expedition/frakt och faktura (om man väljer det) för varje sak som är restnoterat...För mig blir det ju nu 4 paket istället för 2..det blir ca 100 kr extra..inte såå kul=(!

Mia-Helena: Miso Pretty har jag prövat, fick ett lip balm från Smashing.se för att en sak var restnoterat en gång...det gillade jag=)! Dirty Girl har jag tyvärr ej prövat. Men jag tror säkert det skulle vara riktigt uppsakattde presenter=)!!

Cassie

Jag vill verkligen ha ett AA-linne, verkar riktigt bra :) Kramar !

hannahsthlm

Cassie: Ja! de ÄR bra och mycket prisvärda!=)

Becccan

Jag väntar också på ett AA-linne från Nelly :) Men börjar bli lite trött nu, för det är 1½ vecka sen jag beställde och dom har fortfarande inte behandlat min order :S

hannahsthlm

Beccan: Jag beställde mina 2 linnen de allra första timmarna de fanns till försäljning å¨Nelly och ÄNDÅ kom ETT idag och det andra är restnoterat..hur det nu kan gå till=/?!
Hoppas ditt dyker upp soon!=)

Becccan

Jaa, och när jag beställde hade dom också precis kommit in igen. Så jag mailade och frågade varför det tog sån tid. Då sa dom att linnena inte hade kommit in än :S Men på hemsidan visar dom ändå att linnena finns!

hannahsthlm

Becccan: Verkligen skumt....=/!

Malin

Fick också mitt levererat i 2 delar :(, så jag ringde nellys kundtjänst om returavgifter m.m. Så hon garanterade att man bara åker på en avgift då det är inte meningen att dom ska leverera i 2 delar men dom gör det om det är försenat lr nått annat. Men att nelly drar bort alla avgifter och att dom har porto betalt på returen. Nöjde mej då jag fick ett par hipsters gratis i paketet! :)

hannahsthlm

MALIN: Såg Hipsterna NU...så sööta de var=)!

Sandra

Ringde oxå till Nelly och frågade om avgifterna och hon sa att jag inte behövde betala för en till exp och faktura avgift, tur det! Linnena hade kommit in IDAG sa hon så dom skickas väl snart... Jag har precis lagt upp en banner från Nelly på min sida där man 50 kr rabatt, men ska dom börja strula har jag ingen lust att göra reklam för dom....
Aja vi får väl se :)
Kram!

hannahsthlm

sandra: åhhh..vad bra då=) ska mejla och fråga imorrn hur jag ska göra med fakturan..men det är så jobbigt att behöva hålla på att mejla alt. ringa..man vill ju bara att allt ska flyta på..men men..=/
Lägg upp bannern du, jag tror de kommer bättra sig=)! kramis

anina

Tänkte beställa 1 linne =) får väl se ifall jag får ngt =)

Anna

Ja det har varit en del strul verkar det som. min beställning är också jätte försenad men nu verkar det som den äntligen är skickad! : )

Mia

Verkar som om det är många som upplevt liknande...inklusive mig. Men linnena verkade bra när de väl kom. Men som sagt...jag tog nog en strl för litet S istället för M

Michael

Nelly lägger aldrig på dubbla-avgifter när dom delleverar. Eller returavgifter. Allt tas bort.

Cicci

Klar du inte ska betala för det!! Men det löser sig säkert, men de verkar blivit lite överbelastade för tillfället så :)!

MakeUpYourMind

Kan du inte fota plaggen?

suratanten

Liiite väl lång leverans tid och borde de inte ha sin hemsida uppdaterad, så man slipper beställa saker de inte har i lager...kul att du fick en liten kompensation i alla fall:)

Tess

Jag var med om samma sak - igen. Trist att man inte kan få klara besked med en gång tycker jag. När det gäller nätshopping förväntar jag mig att ha mina varor hemma inom de närmsta dagarna, inte behöva vänta i två veckor.

Christine

Hade inte heller några problem, fick mitt paket efter 3-4 dagar... fast jag var inte jättenjd med linnena från AA.

8ball

is very interesting site...

Elizabeth

I+enjoy+your+site+very+much%21+THANK+YOUt

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

Urii

Fascinating site and well worth the visit. I will be backc

analbleaching

Hello, nice site

Bush

http://fm7.biz/pio - gay-anal-sex-tip
a

Jimpson

BEST+FREE+PORN+GALLERIES++%5BURL%3D+http%3A%2F%2Ffm7.biz%2F0bjo.com+%5DBEST+FREE+PORN+GALLERIES%5B%2FURL%5D+++%3Ca+href%3D+http%3A%2F%2Ffm7.biz%2F0bjo.net+%3EBEST+FREE+PORN+GALLERIES%3C%2Fa%3E+++http%3A%2F%2Ffm7.biz%2F0bjo.org+BEST+FREE+PORN+GALLERIES+%0D%0Ahttp%3A%2F%2Ffm7.biz%2F0bjo+%2D+BEST+FREE+PORN+GALLERIES%0D%0AD

Bob

Thank+for+making+this+valuable+information+available+to+the+public.

Sveta

Sentimental and nostalgic. Great.!

Jesus

You have built a good website%

Meteor

Hi, good morning to all of you... Nice Guestbook ;-) !!!

Sveta

The site\'\'s very professional! Keep up the good work! Oh yes, one extra comment - maybe you could add more pictures too! So, good luck to your team!

Amanda

Wow!!! Good job. Could I take some of yours triks to build my own site?e

Smith

You+guys+do+a+wonderful+job%21+Keep+up+the+good+work%21%21%21

Amanda

Thanks so very much for taking your time to create this very useful and informative site. I have learned a lot from your site. Thanks!!k

Park

Oh+o+ho%21+very+nice+site%21t

Keno

Thank+for+making+this+valuable+information+available+to+the+public.

Park

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!

Bush

I enjoyed your page. Keep up the good work! Feel free to visit my page. It\'s cool too.+

Hillari

Hi, good morning to all of you... Nice Guestbook ;-) !!!o

Bill

Wonderful pages! Keep up the grat work.

Svetlana

You+have+built+a+good+website

Hillari

Very good site! I like it! Thanks!d

Park

Greetings!..v

Helga

I browse and saw you website and I found it very interesting.Thank you for the good work, greetings

Jennifer

Your+work+is+marvelous%21%21u

Sveta

Wow!!! Good job. Could I take some of yours triks to build my own site?y