Halloweeeeeen?=)

52049-1528

....nopp...bara jag som passar på att bjuda på en bild med både  VIT Facial Cloth-Mask   från  Loreal  och SVART Essie Lack    .=)

Vad otroligt KUL   det skulle vara om stalkern gick förbi ute JUST NU på gatan  och spanade in genom fönstret....hi hi....Jag ser helt gaaalen ut i den här masken..... skulle han förhoppningsvis aldrig mer höra av sig...men... man vet ju aldrig med endel förståss...;)!

De här maskerna är fula som få... TUR att inte Lilla E  är hemma..förra gången jag använde en mask  blev han ..jaa...inte glad=(
Vet inte var man kan köpa dem hemma i Sverige..har köpt den utomlands..men  BRA  det är de allt!
Hoppas på att jag kanske ser ut som "mig själv" till kvällen....känner mig otroligt seg idag..men det fixar sig!=)

På nagelbilden försökte jag mixa rosa/svart Essie lack  , men det blev inget snyggt... Nu är naglarna  som på MUMIE   bilden!
Dock har jag LACKAT  med ESSIE ÖVERLACK nu    också...
Svarta naglar är snyggast glansiga för en inte helt renodlad "trash look";)

See ya!/H♥annah

åhh..vill inte vara mumie mer..vad sakta 10-20 min.kan gå ibland dåååå;)!
11 kommentarer
Katarina

Haha, lite alla helgons blodiga natt! Mina tvillingkillar brukar skratta åt mig när jag lagt mask... Men visst är det skönt att få pyssla om sig själv ibland! Det är vi småbarnsmammor verkligen värda! Usch, ska ut på stan och leta vinterkängor till barnen nu, trist! Mycket roligare att köpa smink! :-)

Katarina igen...

Just det: Eftersom det är helg och jag har mer tid så passade jag på att testa en foundation jag fått prov på från Rimmel - ingen höjdare. Gjorde så att porerna såg tre gånger så stora ut. :-(

hannahsthlm

Katarina.: JA visst måste man få fixa lite ibland när man är småbarns mamma..man hinner ju inte ofta precis..så jag passar på när jag är "barnledig"..=)Ha bha..verkligen scary picture..jag veeet..men nu är masken borta iallafall=)!
Mycket trist med rimmel provet..men..jag vet..en del foundations SUGER verkligen!
Ha en bra dag på stan! kramis=)

Goddess

En mask kan göra underverk och det kan vi småbarnsföräldrar behöva som Katarina säger, men vacker i den är man inte. Grim kallar det för Döskallemasken?!!
Fick en multiprodukt i ett paket från en kompis. Det är en dagkräm, eller balm, men aha i. Den kan man även använda som mask över natten. Man smörjer bara ett tjockare lager och sover med den. Jättepraktiskt, ingen ful mask och den kladdar inte!!Är C-vitamin i också.
Har ett fuktighetsserum som man kan använda som mask över natten också. Gillar "multiprodukter"...förutsatt att de är bra.
Trevlig helg på dig :)

Vera

Snygg färg på lacket. Så snyggt nu till hösten.
Kram

Cicci

Hehe, kul bild :)!

irmeli

haha! barn är roliga. Min halvbrolla som är 10 år yngre än mig sa till mig när han var fem år:
-vad har du gjort av ansiktet? när jag var osminkad.
hihi!

sura tanten

Ja, barn kan bli lite rädda för masker av olika slag. Min dotter blev hysterisk en gång när en pojke hade ansiktsmålat sig till lejon på dagis. Riktigt fint lack.

Christine

Haha, roligt att du kan bjuda på det! =)
Men blir inte svart nagelack lite svårt att måla. Jag menar blir det verkligen täckande SVART?

Blondii

Funny bild =)

Sofie

masken ser härlig ut..ska definitivt prövas om jag spottar den utomlands =)