FREE BASE

Jag, som de flesta som bloggar, gör det för att vi tycker det är roligt och för att vi kanske har något att bidra med...eller inte=P...man kan ju egentligen blogga om precis vad som helst och det är ju faktiskt  inget tvång att blogga!=)

Jag tycker man ska blogga precis så mycket som man själv vill och kan .
Jag tycker aldrig man ska känna sig pressad eller försaka något för att hinna blogga extra mycket...
Jag sitter ofta uppe på nätterna och försöker få ihop en del inlägg och svara på kommentarer eller mejl och ibland hinner jag helt enkelt inte med...ibland hinner jag massor...det varierar!

För er som vänter på Foundationspecialen  så är jag lessen att jag inte hunnit med, jag vill inte lova när det kommer nya inlägg  i ämnet men det kommer..var så säkra=)
OCH...jag kommer även på önskemål fortsätta med annat smink som  rougespecial  och  mascaraspecial  .
Men det kommer när jag har tid....jag hoppas och tror att ni förstår min ståndpunkt i det hela!
Jag skriver alltid inlägg (nästan)varje dag även om det vissa dagar inte blir så mycket...men jag gör mitt bästa=)!

Nu ska jag natta Lilla-E...... Ha en trevlig kväll!/Hannah♥

Glöm inte bort mina AUKTIONER HÄR....en del är märkesgrejer till  verkliga tiptop priser pga. att det inte passar JUST mig..men det är snygga /bra grejer;)!
62 kommentarer
Johanna

Självklart ska man blogga när man vill och kan.. Inte känns sig jäkatde. Jag tycker du uppdaterar bra, har man inte all tid i världen så har man inte.
Och yes, det var nog mig du såg på Waynes i sickla =). Min pojkvän jobbar och äger det stället ;). Så jag brukar vara där, :).

hannahsthlm

Johanna: Hi hi..då såg jag inte i syne;)! Var lite stressad idag annars hade jag kommmit fram och sagt hej=)!
Jag känner också att man måste sätta en gräns för hur stort ansvar man kan ha för bloggen. Det är självklart viktigt för mig att mina läsare här på bloggen ska vara nöjda men mina vänner, barn etc. måste alltid gå före så jag hoppas att fler är lika förstående som du med att jag inte alltid kan uppdatera så ofta som jag skulle önska eller alltid hinna skriva de inlägg jag skulle vilja.... Ha en bra kväll!=)

Christine

Nej man kan ju inte dedikera sitt liv till bloggen och massa människor som man egentligen inte känner. Jag bloggar när jag har tid och känner för det och känner ingen direkt "plikt" att uppdatera oftare. tycker du ska göra precis vad du vill, så sällan uppdaterar du ju inte =)

Johanna

Absolut, jag förstår! Jag läser din blogg varje dag. Och om du inte hunnit med ett visst inlägg så väntar jag :). Du gör ett bra jobb med din blogg! Ha en trevlig kväll du mee, kramis!

Malin

Jag försår alldes, läser din blogg jätteofta och tycker den är jättebra =) jag bloggar också när jag känner för det och det brukar bli en eller ett par gånger om dagen.

kerstin

Ja, absolut. Man ska ju ha roligt - det är huvudsaken. Bra sagt!!!

Sessan

Klart man ska blogga när och hur ofta man vill och om vad man vill, det är ju på fri basis s a s :-)

Katarina

Det är ju en fritidssysselsättning och inte ett yrke att blogga så du måste såklart få bestämma själv hur mycket tid det ska ta. Jag tycker du gör ett kanonjobb! Vet precis hur det är att ha barn och jobb som tar tid. Ha en finemang dag! :-)

sura tanten

Ja, det är jobbigt det där. Jag kan känna mig pressad att hinna svara på kommentarer och det tar ju en sån jäkla tid. Jag vill, men tiden räcker inte till.

cizzi

nej man lär ju ha ett vanligt liv också =)

Therés

Klart man inte kan ägna sitt liv åt att sitta vid bloggen, man har ju trots allt ett alldelens verkligt liv med.

Nä, en hobby ska det ju vara som man ska utföra i den ork och omfattning så att det fortfarande är roligt.

Ha en bra helg!

Moa

Grattis! Du har kommit vidare bland dom 11 finalisterna i min Date Star tävling!
Nu är det upp till dig hur du ska skaffa dig röster för att vinna! Medela kompisar, starta 'kampanjer' på din blogg.. Allt är tillåtet. Rösta på sig själv är dock väldigt ego, inte sant? Läs mer på http://happypill.blogg.se/271006113817_datestar_finalisterna.html#comment

Ditt tävlingsnummer är: 2

Kram
Moa

Frida

Usch, det skall egentligen vara självklart att man inte "behöver" blogga - det är ju bara en fritidsintresse. Men jag förstår hur du känner.

Lotta

Läser endast 3 bloggar regelbundet och din är en av dom - det är väl bra betyg!?! Fortsätt i samma stil du! Jag har också 2 barn och jag vet hur det är... Tycker att det känns mest sunt att du inte hinner uppdatera varje timme...
Röstade förresten i Datestartävlingen ovan, på nr. 2, den var väl din???

Madde

Vilken fin blogg! Snygg design :)

hannahsthlm

Johanna: Tack sötis=)!

Christine:Tack=)! Neeej...jag vet ju själv att man vill läsa uppdaterade bloggar och att de kommentarer man själv skriver ev. hos någon ska bli besvarade så det är väll lite den devisen jag försökt/försöker ha här på min blogg! DOCK kan det vara svårt att hinna med och när det känns mer som en plikt än något roligt så bör man nog ta en eller två dagars vila..som jag gör nu..typ...;)!

Malin: Tack=)!

Kerstin: Ja..visst är det meningen att det ska vara roligt och det är ju därför jag bloggar..men just nu måste jag vila en dag eller två från att skriva inlägg...jag har mycket annat att foKusera på!Men snart är jag igång igen..=)!

Katarina: Tack=)! Precis ..det är ju inte ett yrke och ingen kan ju egentligen kräva av en att man ska göra vissa saker även om man kan ha önskemål, självklart =)!...Har man inte små barn så fixar man det nog enklare, men jag har många som kräver min uppmärksamhet irl (du vet med all sannorlikhet hur det är=)så..nu ska jag inte blogga på en dag eller två=)! Hoppas du har en bra helg! Kram!

Sura tanten: precis!=) Jag tycker du är beundransvärd verkligen med dina inlägg som alltid håller hög kvalitet =)! Trevlig helg!

Therese: Ja..så är det ju..du har alldeles rätt =)!

Moa: Tack sötis=)!

Frida: Jaaa...jag vill ju blogga absolut men just nu är det lite mkt bara och jag måste prioritera lite annat och "vila lite" en dag eller så..sen blir det kul igen=)!

Lotta: Tack raring=)! Vad glad jag blev när jag läste din kommrntar!
Snällt att du röstade på min Date star oxå...yes..nr 2 det är jag det ;)! Kram & Trevlig helg!

Madde: Tack tack=)!

Sara

Jag gillar din blogg, den är så mysig! Man hittar alltid tips på skönhetsprodukter där!

Debbie

yeeah!! Såklart man bloggar för att det e kul (: men ibland står det still och man vet inte vad man ska skriva, då får man helt enkelt ta en paus tills man kommer på nått ;)

hannahsthlm

Sara: Tack=) Fina auktioner ;)!

Debbie: Ja..jag har en del jag vill skriva just nu också men jaa...jag behöver vila lite känner jag och snart börjar det nog klia i bloggfingrarna igen;)! Ha en underbar Lördagkväll=)!

malle

klart man ska blogga som man vill, hur mkt man vill, när man vill...och framförallt; när man kan. =)

Godisen

Hej hej, man kan inte få se större bilder på auktionerna eller? Rosa linnet ser sött ut, men man ser ju inte så bra? =)

hannahsthlm

Malle: Ja...det borde självklart vara så och jag ska försöka få det att vara mer så framöver..men det är svårt att hitta balansen=)! man vill självklart att alla som läser bloggen ska vara nöjda och jag älskar att skriva men vissa perioder måste man nog tänka mer på sig själv och sin familj och sina vänner men jag säger absolut inte att jag kommer sluta skriva eller blogga för det kommer jag inte =)! Jag bloggar när jag kan och jag hoppas att alla kan och vill acceptera det ! Hoppas du har en bra helg!=)

Godisen: ja..rosa blusen är grymt söt =)! jag kan inte ladda upp större bilder på tradera tyvärr.. men om du mejlar mig på : [email protected] så skickar jag bilder i original format =)! MVH hannah

Christin

Ja visst man ska blogga när man vill och kan :) Jag gillar din blogg! :)

Anonym

Christin: Tackar =)!

Mia

Klart du ska blogga utan att känna press, kommer spana in din blogg lika ofta som vanligt. Har själv precis börjat blogga å tycker det är riktigt kul, men annat i det verkliga livet prioriteras så klart först. Ha det gott

hannahsthlm

Christine: ovanstående Tack i kommentaren var från mig..förstår inte varför avsändaren faller bort ibland fast man har den automatiskt..men men;)!

Mia: Blogga är grymt kul=)! men ibland måste man prioritera annat...jag är snart tillbaka me nya inlägg=)! Kram!

8ball

is very interesting site...

Prohor

Oh+o+ho%21+very+nice+site%21e

Bush

Your work is marvelous!!r

analbleaching

Hello, nice site

Park

http%3A%2F%2Ffm7.biz%2Fpio+%2D+gay%2Danal%2Dsex%2Dtip%0D%0Aa

Hillari

Your site is very interesting and usefulm

Jennifer

I\'m love this great website. Many thanks guym

Amanda

Hi friends! Sorry for it, but I very need money! :(o

Kim

This site is really superb!!! Thank you for you work! Good Luckm

Britney

Thanks so very much for taking your time to create this very useful and informative site. I have learned a lot from your site. Thanks!!2

Prohor

It\'s a great and valuable site!.

Jones

Hi, all. Nice site...I really like your site ! Good job man..

Jimpson

Cool%21..+Nice+work...+

Bob

Excellent site, added to favorites!!

Britney

This+website+is+Great%21+I+will+recommend+you+to+all+my+friends.+I+found+so+much+useful+things+here.+Thank+you.

Nicole

Just+serfed+in.+Great+site%2C+guys%21f

Bill

Fascinating site and well worth the visit. I will be backr

Sveta

Just%2Bserfed%2Bin.%2BGreat%2Bsite%252C%2Bguys%2521w

Marilyn

Your guestbook is example of middle-class guestbooks. Congratulation! I?ll show your site and guestbook to my friends.h

Elza

Thanks+so+very+much+for+taking+your+time+to+create+this+very+useful+and+informative+site.+I+have+learned+a+lot+from+your+site.+Thanks%21%21

Elizabeth

Hi, all. Nice site...I really like your site ! Good job man.

Hillari

Great site. I will bookmark for my sons to view as well!!!r

Urii

I like it and the background and colors make it easy to read+

Jooni

i love this site.e

Hillari

Hi, good morning to all of you... Nice Guestbook ;-) !!!n

Bush

I enjoy your site very much! THANK YOUn

Nicole

This website is Great! I will recommend you to all my friends. I found so much useful things here. Thank you.s

Jesus

Hi, all. Nice site...I really like your site ! Good job man.t

Amanda

The site\'\'s very professional! Keep up the good work! Oh yes, one extra comment - maybe you could add more pictures too! So, good luck to your team!d

Kim

I\'m love this great website. Many thanks guy+

Elza

You have built a good websitea

Bob

Excellent site, added to favorites!!t

Anna

Your guestbook is example of middle-class guestbooks. Congratulation! I?ll show your site and guestbook to my friends.o

Nicole

Thank you for your site. I have found here much useful information...+

Sveta

Your work is marvelous!!c

Jimpson

I like it and the background and colors make it easy to reado