UPP till BEVIS

Jaha..då bler det då  Markus  och Erik  i 2006  IDOL  final.
 
Bild lånad från aftonbladet.se

Jag ska inte skriva så mycket mer just om det eftersom jag inte direkt varit super engagerad i IDOL under hösten eller haft någon solklar favorit.
(Nu hoppas jag dock att Erik tar hem det....men båda verkar  förståss vara rätt sköna killar ;)

Dock undrar jag hur fenomenet  Snygg Erik  har uppstått?
!Och... Varför det är sååå underligt att killen både kan sjunga och är snygg  .
 Skulle det  på något sätt vara en knepig combo? ^^

Är det  vanligare att  mindre vackra  personer  sjunger  bättre,skulle  utseendet  på något  slags vis påverka ens musikaliska sinne?!
Jag  tänker lite  för mycket ibland...jag erkänner...men  jag kan  verkligen bli upprörd på att många  har  fördomar som inte alls  har  någon egentlig eller logisk grund!!.

Väldigt ofta skrivs det och talas om att vackra personer  har så många fördelar  i samhället och jaaa...på vissa sätt så stämmer det garanterat. Men på flera sätt kan det  säkert vara knepigt också...att  behöva bevisa att man både är  snygg och smart och trevlig   eller musikalisk  eller vad det nu kan vara.....
Folk  förväntar   sig att man ska vara på ett  speciellt  sätt för att man har ett visst utseende...och sen är det bara  UPP TILL BEVIS .

Är du snygg får du kämpa för att folk ska ta dig på allvar och se dina  andra  sidor, är du ful så är det aldrig någon som för det tror att du är  mindre intelligent   .Det gäller förståss bara om du är lite lagom ful för annars är det också  stötande  , om någon är väldigt   ful, då blir vissa också rätt beklämda...

Och .....daaaaaaaaa....som Söta W säger när han blir  lite less på mig;)......slutsumman av detta är väll att  lagom snygg/ful    är det   ultimata  så man slipper fördomar av diverse  karraktär och kan koncentrera sig på det man är bra på.

Ja ja...skönt  för Erik   att han nu bevisat att det  faktiskt  går att vara snygg  och sjunga  och  spela piano och tom. vara trevlig=)!! .

/Hannah♥
28 kommentarer
Mia

Tur att skönhet ligger i betraktarens öga. Den som är ful för dig är säkerligen vacker för en annan, tack och lov. Men SnygErik är snygg, bara jag vore 10 år...

Mickan

Härligt att Markus och Erik gick till final. Det var de verkligen värda. Mina favoriter från första stund. :)Må bäste man vinna på fredag...

Käthe

Jag hejar på Erik! :)

hannahsthlm

Mia: Ja, jag håller absolut med om att skönhet ligger i betraktarens öga. Inlägget har en tuché av satir MEN är ändå tänkvärt enligt mig..=)

Mickan: Ja..exiting..hoppas jag har tid att kolla då=)! Nu har jag ju blivit lite insatt i det här känner jag..ha ha ;)

Käthe: Me too..=)!!

Mira

Men om vi ENBART pratar idol.... så e MARKUS BÄST!
Kraaaaaaaaaaaaaam.!

hannahsthlm

Mira: ha ha...tur att alla inte tycker liiika jämt ;) Kram!

Sandra

Markus har alltid varit en favorit, å han kommer säkert vinna det hela. Å kommentaren: Du som är så söt/snygg varför har du ingen pojkvän. Det krävs 2 för att kunna ha ett förh. å att man skulle se bra ut har ingenting med att det skall vara lättare att ha ett förh.Man skall inte behöva bevisa att man faktiskt har andra talanger än ett "snyggt" utseende. Som tur var har alla olika smaker om vem man tycker är snygg eller inte.

hannahsthlm

Sandra: Tror också att Marcus vinner MEN jag hoppas på Erik;)
Jag har inget förhållande för att jag för tillfället inte har någon plats för det. Jag tror absolut inte det är lättare att träffa RÄTT person för att man är snygg, tvärtom i vissa fall...man kanske träffar FLER om man ser bra ut men man springer minsann på många grodor innan prinsen dyker upp;) ha ha...När mina killar är lite större ska jag ta igen alla dating jag avstår från just nu, jag tycker ändå barnen är det man måste lägga fokus på när de är små=)! Ha det bra!=)

Gabbi

Tycker lite synd om erik som får stå ut med det där snygg-erik tjatet hela tiden.. han har ju trots allt sagt att det är hans sånt man ska fokusera på..

sen att han ser ut som en gud är ju bara en bonus :P

Gabbi

hans sång* skulle det ju stå.

hannahsthlm

Gabbi: Ja..det var lite det jag syftade på..man ska ju fokusera på sången (eller vad det må vara) och imagen..inte just exakt hur SNYGG någon är, och att sedan typ nästan bli hånad (även om det är med glimten i ögat;) för att man är snygg som vissa har gjort med Erik..jaa..det är ju lite... suck...tjatigt ...som du skrev....=)
Ha det bra!

Debbie

Åh, håller med dig tjejen! Har tänkt på det med, många tycks tycka illa om Erik.. förstår inte varför, han är ju så otroligt duktig på scen!

Ska iaf rösta på snyggisen som kan sjunga ;)

hannahsthlm

Debbie: Jaaa..jag tycker han fått ta lite väl mycket i media om sitt utseende som inte hör till hans sång-insatser at all...
Han är grym på scen på sitt speciella vis(och inte alls"en kopia som man redan sett" eller tråkig..enligt mig) och jag tror han kan slå minst lika brett i vårt land som Markus kan göra.
Personligen skulle jag aldrig köpa någon platta av Markus, även om jag tycker han verkar vara en trevlig figur, neej..har jag möjlighet ska jag rösta på snyggisen på fredag jag med=)!! ( fast det är ju sången som räknas ;)

8ball

is very interesting site...

Smit

Wonderful+and+informative+web+site.I+used+information+from+that+site+its+great.+

Bob

You have a wonderful website here. May God rich bless you always.m

anna wintour

du är otroligt lik Victoria Beckham borde kunna ta betalt för att synas på fester.

Vasilii

Found+your+site+in+google%2C+and+it+has+a+lot+of+usefull+information.+Thanx.t

Kim

Wonderful pages! Keep up the grat work.k

Smit

Very cool design! Useful information. Go on!d

Helga

Very interesting website. Keep up the outstanding work and thank you...3

Jersey

I consider that beside Your site there is future!:

Urii

Thanks for your project. I like this site. KEEP IT UP..g

Jones

I%5C%27m+love+this+great+website.+Many+thanks+guy2

Sveta

Excellent+site+%2D+do+keep+up+the+good+work.%3A

Smit

Looking for information and found it at this great site...e

Keno

Your site is very interesting and usefult

Elizabeth

Great Site - really useful information!k