Sista Minuten..

52049-896
Bild hämtad från Ving Resors webb (det är INTE vi på bilden=)


Help! Har precis betalt vår sista minuten....endast några knapptryck sedan...kan hamna i slott eller koja..Help!...=)
Jag som aldrig brukar boka sista minuten...men min kompis har is i magen..hon säger det kommer bli great..vad tror ni?! =O
Vad har ni för erfarenhet av SISTA MINUTEN?TELL ME PLEEASSEEE!

Vi åker med ALWAYS/VING om ca 2 veckor till BULGARIEN ! (har aldrig varit där förrut men det ska tydligen vara billigt och barnvänligt iallafall...Mallis är vårt favvo barn resemål annars=)

Nu väntar lunch i SICKLA KÖPKVARTER....Hörs i eftermiddag!
Ha en adorable dag!

Kram /Hannah♥

uppdatering:ohhh..Have too run..Svarar på kommentarer ikväll! Ciao
72 kommentarer
Maria

Jag åkte till Dominikanska Republiken förra året på sista minuten. Vi tog till och med utan hotell så vi fick leta när vi kom fram.

Men vi hamnade på ett kanonhotell och hade det billigt och mysigt :)

Anonym

Jag har åkt sista minuten 3 somrar i rad och alltid varit nöjd även om det varierat ganska mycket från år till år (det har ju ganska mycket med tur att göra). Våga chansa, det har aldrig varit katastrofalt och man tjänar verkligen mycket dollars på det :)

hotspot

Och ovanstående var jag...

Bohemica

Du är utmanad, läs mer i min blogg!

Kalle

Hallå BULGARIEN!!! Det är ju typ krig där,varför kan du aldrig lyssna på mig.Men de lungt åk med ungarna till Afganistan på en två veckors,eller varför inte tåg luffa till Bagdad med en extra weekend i mogadishu/Somalia.
Samma som när din mor blev sur på mig för att ni inte fick åka till Egypten,typ två veckor senare var det massa turister som dog av en bomb.Det är ju inte så att ni sen säger tack Kalle för att du varnade oss.Men det blir väl såhär när Sofis värld känns viktigare än nyheterna.
Allt för att din polare inte har någe cash! ?
Det går ju inte att åka till kanarieöarna som typ är byggt för att svenska barnfamiljer ska kunna vara säkra,nej nej! Men ta me AK 5:an
See you in kosovo.

Litenjag

Jag var till Bulgarien -98, tror jag att det var. Sunny Beach. Jag tyckte det var hur bra som helst. Visserligen är det inte lika modernt som andra mer etablerade resmål, men billigt varmt och fint är det. Lycka till!

Anna

Hejhej. Hur mycket fick ni betala för sista minuten till Bulgarien?? E det till SunnyBeach ni ska? Jag funderar oxå på att dra dit, men har inte kollat upp än =)

jennifer

jag har åkt med sistaminuten 2 ggr.. jag fick tur med hotell o så.. tror ni får också tur.. det är inte riktigt högsäsong än.. håller tummarna för er.. en drel hotell kan va lite kass när man åker sistaminutens resa!!

Cicci

Modigt! Jag är för feg för att åka ospec. Men det blir säkert superbra. Bulgarien ska väl vara mktbarnvänligt, eller iaf vissa delar! Skönt!!

mikkan

men se upp,det vimmlar av Fejksaker och kopior ;) men ha en trevlig resa :D

Tessan

Hej hej!
Har åkt sista minuten flera gånger och aldrig blivit missnöjd. Speciellt inte om man bokar resan så sent som möjligt. Jag har fyra gånger fått bo på lyx hotellen för att det har funnits lediga rum där, det är ju inte många som gärna betalar 4-5 tusen extra för att ha en hårfön på rummet! =) Lycka till och ha det underbart på resan!

Evelina

åkte sista minuten med Ving till Kreta och hamnade på 4stjärnigt hotell med pool nära stranden och med bra förbindelser till stadslivet:)

Frida

Jag har haft det super varje gång! (:

suratanten

Shit! Jag har aldrig åkt på någon "sista minuten" resa. Hoppas det blir bra, det blir det säkert ;) När ska ni åka?

Gloom

Äh, det värsta som kan hända är att ni träffar Risto Stoichkov...

Johanna

Har bokat en sista minuten, till Turkiet för 6 år sedan (!). Det vart bra! Hamna på fem stjärnigt hotell. Vart nöjd!
Hoppas eran resa blir bra!! Det tror jag.
Vill också åka bort..

Var också i Sickla idag, satt på Waynes o åt lunch där. Tror jag såg dig..kanske..gå med en vän. Om du hade dina röda vans på dig =).
Kram!

Stina

Jag var i Sunny Beach -99 och det var väldigt slitet, och fanns inte så mycket förrutom sol och bad. Men väldigt vackra stränder! Och billigt! En middag kostade då runt 50kr - fast det var ju sju år sedan. Den riktiga turistinvationen hade inte startat än.
Det alltid gått bra när jag har åkt på sista minuten resor, det enda negativa var att vi en gång var tvugna att byta hotell efter 1v. Då förlorande man en semesterdag.

adeline

Jag var i Bulgarien, Sunny Beach, förra sommaren. Superfina stränder och billigt. Dock är tempot väldigt högt dygnet runt med festande ungdomar o.s.v. Men det var mysigt, hoppas ni får det bra :)

Persita

Jag åkte med sista minuten till Bulgarien förra sommaren tror jag det var till Sunny Beach, hamna ¨på hotell mitt i Sunny beach me massa polar, barer & resturanger i hotellet, helt klart prisvärt!

Dontclick

Jag, mamma och mormor åkte sista-minuten till Kreta, hamnade på Kretas finaste hotell med room-service dygnet runt, pool ja, You name it! I en vecka, fullkomligt GREAT :D

Emilee

Vad avis jag blir. Vill också åka utomlands till den härliga värmen! Hoppas ni får det superbra :)

Thèrése

Sista minuten resor är i regel bra! Det oscpecade hotellen brukar ofta vara 3,4-5 stjärniga eftersom det oftast är där det finns rum kvar! Jag har åkt sista minuten ospec 3 gånger och alltid hamnat på ett av de bättre hotellen! Hoppas ni får det lika bra!

Kalle

Ok! Det finns säkert värre ställen än Bulgarien,never been there!.
Varför inte åka till något mer turistvänligt ställe,Bulgarien ligger ju typ på balkan!
Det är alltid så här,om jag tycker en sak så måste man tydligen göra det motsatta!
Ska åka till Bratislava nu,ska bara hälsa på röda kmeerna i Kambodja först,har hört att det finns ett jättemysigt förintelseläger där,all included!!
Typiskt tjejer,det är liksom bara att ringa och boka något men du har ingen aning om vart planet landar.Sen har du typ varit duktig ?
Yallah Yallah

Kalle

Åk till Södertälje istället,här finns allt du verkar söka!

Diana

Min erfarenhet är att man när man åker ospec. så hamnar man på riktigt fina hotell fast waaay från centrum. Är man "bara" ute efter sol och bad så verkar det vara en god affär och speciellt med barn är det väl skönt att hamna på ett lite lugnare ställe! Ciao!

Mia

Nja, jag är inte lika positiv till ospec. som andra verkar vara. Det är ju OK när man är ung och åker utan barn men sen tycker jag man ska vara lite försiktig. Boendet har ju mycket större betydelse när man har barn med sig. Att man skulle hamna på 5 stjärniga hotell verkar vara lite "gammal" info. Så var det förr men knappast idag. Mitt råd är att du lägger till en slant och får specat hotell. För barnerns skull.
Sen bör du vara beredd på mycket "röj" i Bulgarien precis som någon skrev. Det har mer och mer blivit ett ställe för UNGA ungdomar som vill iväg och festa...med allt vad det innebär.

Laura

Bara för att lugna herr "hysteri" ;) här ovan så är det inte krig i Bulgarien. Landet är ju t.o.m med i EU. Så definitivt inget resmål som behöver undvikas av säkerhetsskäl. Varit där när jag var yngre och har vänner som rest dit både i år och ifjol och alla har varit endast positiva.

Mia

Är Bulgarien med i EU??? Nopp, tror knappast det.

Mia

Följande länder är medlemmar i EU: Belgien,
Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike.

Kalle

Jo men snart är Turkiet och Irak också med i EU.
Men en Rave semester med ungarna blir nog kanon.Jag kan ge din polare en tusing om det är det som fattas!
M V H Herr hysteri :)

Mia

Lugn och fin nu :-) Irak ligger inte i Europa...

Kalle

Är det sant!
Jag menar bara att bara för ett land är med i EU så är ju inte det någon garanti för att allt är frid o fröjd.
Sista minuten=alla de obokade platserna som ingen vill åka på,av någon anledning ?
Har varit i Estlands och Amsterdams förorter så jag vet vad jag pratar om.Det är ingen lek,tro mig.
Dock utan barn.
Det är skillnad på typ krig och krig!
Nu måste jag sluta blogga,have a nice trip.

Svar från hannahsthlm

Tack för era åsikter i ämnet!
Blir nog bra det här! =)
Det är varken krig eller party vi kommer hamna i (lågsäsong för båda=),vi har lagt till en slant för att INTE hamna på ruckel så jag hoppas det blir något OK hotell med pool iallafall!
Kramis!

Svar från hannahsthlm

Anna: Vi betalade ca 8000 för 3 personer till Bulgarien med tillägg för bättre hotel än ordinarie sista minuten samt alla tillägg som försäkring och flygskatt etc.

Bohemica: Jag antar utmaningen så snart jag har tid! Kul=)!

Suratanten: Vi åker den 2 juni.

Svar från hannahsthlm

Johanna: Åhh..så du var oxå i Sickla!=) Det var mig och en av mina kompisar jag lunchade med du såg! Kram!

Mia

och AC hoppas jag? Trötta varma barn som inte sover på nätterna är ingen hit...
Om det är lågsäsong för party vet jag inte. Då går du nog helt på svenska förhållande och det finns ju fler människor som åker till Bulgarien..

hannahsthlm

Mia: Ja självklart finns det fler än Svenskar som åker MEN Always/Ving kallar det för lågsäsomg fram till den 8 Juni..de flesta skolor etc. i Europa har inte slutat än så det lär inte vara en över invasion av ungdomar...men sen frammåt slutet av Juni DÅ är det säkert det!
AC vet jag inget om, men jag tror det finns på alla medelklass hotell..annars får vi väll byta hotel på plats om det skulle kännas helt fel,jag är ganska tuff på att förhandla så det ska nog ordna sig! ;) Ha det bra!=)

Emma

det blir nog bra. Bulgarien är barnvänligt en nackdel är om det spelas högmusik på kvällarna från klubbar om ni kommer i närheten av de..

hannahsthlm

Emma: Ja..vi hoppas på det bästa=)! Hoppas såklart vi slipper hög musik nattetid..men vi sover som stockar var vi än är såå..det blir nog bra!=)

Miss Kga

Åh va skönt!! Jag har åkt sista minuten o ospec de sista ggr:na bla till sunny beach Bulgarien o har alltid blivit helnöjd!! Hoppas ni oxå får det toppen...på den milslånga stranden i solen:)

frida

jag och mitt ex var där du ska för ett par år sedan. vi åkte ungefär samma tid på året som du ska. det var hur lugnt som helst. inget party, bara slappa, sola, bada och äta! ni kommer nog få en skön semester! det kanske inte är världens vackraste ställe, men hey ni får garanterat SEMESTER! Jag kan tänka mig att det är barnvänligt där, iaf eftersom ni åker på lågsesong. hade ni åkt i juli hade det säkert vart annat.. ha det bra! Kram!

hannahsthlm

Miss kga: Låter great=)! Hoppas på det bästa!

Frida: Jaaa..juli/aug hade nog inte varit någon hit med barn...Kul att du var nöjd med din semester där! Har oxå förstått att det kanske inte är dövackert som vissa andra resmål..men som du skriver,det är ju SEMESTER=)! Kram!

lalis

Jag och killen var i Sunny Beach i slutet av förra säsongen. Sista minuten. Regnade och var 13 grader när vi kom dit. Kändes risigt först med mängder av porrklubbar MEN hotellet var okej, går man "promenaden" längs med stranden så var det super OCH missa absolut inte Nessebar som ligger ca 4-5 km från Sunny. Världens mysigaste medeltidsby, med på FN:organet UNESCO:s lista över världens natur- och
kulturarv. Vi var där flera gånger, underbart! (Gamla nessebar, ute på udden)

hannahsthlm

Lalis: åhh..lät ju inte så upplyftande med vädret och miljön i Sunny Beach precis (även om Nessebar lät fint=) Vi ska dock inte till Sunny Beach utan Golden Sands på Varna kusten.
Kanske kan åka på en busstur till Gamla Nessebar ändå om tid finns! Kram!

lalis

Om tid finns så bör ni absolut åka dit! Vädret blev bättre och så var det ju i slutet av säsongen också!

irmeli

Oj, Den här kalle verkar ta din resa personligt:)

Iallafall. Jag har rest ospec. en gång...vi hamnade på tvåstjärnigt. Det var läckande dusch. Men vi hade så bra grannar och hotellägaren var trevlig och vi hade jättenära till havet...50 m. Vi hade det härligt. Men att ha med barn där hade jag inte velat!

Lycka till...Det handlar mycket om tur tror jag och vart man reser. Åker du till dominikanska t ex så får du typ bara bra hotell. Där finns ju bara i princip all inclusive hotell. Bulgarien verkar ha mycket taskiga hotell och det är ett riktigt partyställe att resa till, då kan ni verkligen ha otur och hamna på kackerlackshotell (som jag i cypern en gång när jag var 16 hihi).

8ball

is very interesting site...

Elza

Hi%2C+all.+Nice+site...I+really+like+your+site+%21+Good+job+man.p

Elza

Great Site - really useful information!t

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

Svetlana

Very+interesting+website.+Keep+up+the+outstanding+work+and+thank+you...%2B

Jesus

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP. excellent site i really like your stuff.w

Amanda

Very good web site, great work and thank you for your service.e

Smith

Pretty nice site, wants to see much more on it! :)o

Bush

Very interesting website. Keep up the outstanding work and thank you...

Nicole

Just serfed in. Great site, guys!w

Jesus

Wonderful and informative web site.I used information from that site its great.

Jennifer

Hi, all. Nice site...I really like your site ! Good job man.t

Jimpson

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!.

Hillari

Hello%2Badmin%252C%2Bnice%2Bsite%2B%2521%2BGood%2Bcontent%252C%2Beautiful%2Bdesign%252C%2Bthank%2B%2521u

Vasilii

Hi! Definitely nice and neat site you got there.

Elizabeth

Greetings%252521..a

Bob

I consider that beside Your site there is future!T

Sveta

Hello+admin%2C+nice+site+%21+Good+content%2C+eautiful+design%2C+thank+%21d

Britney

Very cool design! Useful information. Go on!

Jones

It\'s a great and valuable site!+

Marilyn

You have built a good websiter

Unknown

Hello! It is interesting site. Keep working!

auto insurances quote
discount auto insurances

Thanks!

Lastdaytelaf

Greetings from Arlington, Texas! Nice site!

Nicklasedel

NICE SITE WELL DONE