Prylar för en Party Princessa...


52049-158
.....Ikväll är jag själv ingen Partypingla på g. Sitter här med Lilla-E i Juicy set  och är nöjd ändå;)Sparar pengar till resan nästa vecka...jag kommer LÄNSA  taxfreen=)
Hade jag gått ut ikväll hade jag möjligtvis använt någon av accesoarerna ovan...
1.SPRAY TAN (Det e superfarligt & sola solarium..gör EJ;Spraya istället--lova!) ca 99 kr
2.SEPHORA PLUMPING LIPGLOSS (Nyhet från Sephra) ca 100 kr

3.HÅRBAND PLAYBOY JEWELERY ( kul hårband istället för "det vanliga" om man kör uppsatt) ca 69 kr

4.HOLLYWOOD FASHION TAPE (Köp...ovärdedeligt...du slipper bh)
5.ARMBAND PLAYBOY JEWELERY ( passar perfect till party) ca 279 kr
Ciao;)

33 kommentarer
Julia

Ahaa. :P Ja, antagligen kommer man väl inte tänka på det nej. Ska du också till fjällen eller?
(la inlägget här för jag vet inte vart jag annars skulle lägga det. :P)

hannahsthlm

Julia: Neej..ska inte till fjällen förrens i April (hoppas det är snö kvar då!), nästa vecka ska jag till Lanzarote..där hoppas jag det är soool;)Ha d så fun på din resa=)

Julia

Förresten det där lipglosset, Sephora plumping lipgloss, vart kan man köpa det? Är det bra? =)

Julia

Åååh, Lanzarote?! Men gud så underbart! =) Ja hoppa spå sol ja. Måste vara underbart att ge sig iväg såhär års... Har de någe bra shopping där?

hannahsthlm

Julia: Jag vet ej sååå mkt om Lanzarotes shopping men jag hoppas kunna göra nåra kap;)Lipglosset kan beställas på Sephoras hemsida http://www.sephora.com. Vill du inte beställa på Internet så finns ju har ju tex. Make Up Store oxå Plumping Lipgloss och så finns ju märket CITY LIPS
exempelvis på vissa KICKS. Hoppas du hittar ngt som du gillar;)

yenny

jag solar konstant solarium men funderar att byta över mig till den där omtalade flaskan, har du provat den? kram på dig!

frida

Skönt att höra att det finns fler är jag som bojkottar solarium! Alla borde sluta sola solarium tills solarierna går i konkurs. Det är livsfarligt. Jag solade mycket solarium förut men har tagit mitt förnuft till fånga och slutat med det. Som du säger, det finns ju faktist spray tan! Hoppas att fler slutar!

hannahsthlm

Yenny: Jag har provat och tycker det funkar bra..bra budget tips..ta gärna hjälp av nån att spraya på ryggen dock och GÖR EJ ANSIKTET innan du vet hur det funkar på JUST DIG..kan bli olika på olika personer...Ett mer lyxigt sätt är att gå till Salong och få det gjort med airbrusch..det kommer jag köra på till sommaren. Lycka till..och du gumman..sluta sola please=)

hannahsthlm

frida: Vad bra att du oxå slutat..(jag solade med solarium förr men ALDRIG mer)..såg även att du varit såå duktig och slutat röka..strongt gjort=)

Pauline

ska prova spray-tan imorrn.

Anna

vart hittar man den där tan-can då? blir lite sugen faktiskt. Annars har jag hört att såna där BUS våtservetter ska vara jättebra för ansiktet... jag är mest rädd för att det ska bli orange eller flammigt (har gått på några sådana nitar i min ungdom)

hannahsthlm

Anna: du kan enkelt beställa på www.nelly.se eller gå till typ Kicks eller Åhlens och fråga efter Tan-can eller Spray-tan..d finns i våtservetter oxå tror jag.Själv har jag ALDRIG bus produkter i ansiktet,kör alltid med solpuder etc. istället så jag kan ej svara för vad som blir bra där..Lycka till:)

8ball

is very interesting site...

Kim

Thanks%252Bso%252Bvery%252Bmuch%252Bfor%252Btaking%252Byour%252Btime%252Bto%252Bcreate%252Bthis%252Bvery%252Buseful%252Band%252Binformative%252Bsite.%252BI%252Bhave%252Blearned%252Ba%252Blot%252Bfrom%252Byour%252Bsite.%252BThanks%252521%252521o

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

Bill

Hi%2C+all.+Nice+site...I+really+like+your+site+%21+Good+job+man.

Smith

Excellent site, added to favorites!!o

Anna

Lucky to find you, keep on the good workk guys! Best of luck.y

Smit

Thanks+so+very+much+for+taking+your+time+to+create+this+very+useful+and+informative+site.+I+have+learned+a+lot+from+your+site.+Thanks%21%21

Joon

This+is+very+interesting+site...t

Jimpson

Hi%21+Definitely+nice+and+neat+site+you+got+there.

Smith

Thank+you+for+your+site.+I+have+found+here+much+useful+information...+

Joon

Your site is very interesting and usefule

Britney

Wonderful pages! Keep up the grat work.l

Keno

i love this site.n

Svetlana

Hello people! Nice site!t

Britney

Greetings!..s

Katie

i love this site.n

Urii

Your work is marvelous!!l

Anna

%3Ca+href%3D%5C%27http%3A%2F%2Famoxil%2D500mg.micrositehosting.info%5C%27%3Eamoxil%2D500mg%3C%2Fa%3E%0D%0Ahttp%3A%2F%2Famoxil%2D500mg.micrositehosting.info%2F+%2D+amoxil%2D500mg%0D%0A

Joon

Sentimental and nostalgic. Great.+