Listan på Makeup du inte behöver....

52049-492

1. MAYBELLINE Dream Matte Mousse
Är en alldeles för pudrig och kompakt foundation, min åkte i soptunnan på en gång!
2.CLINIQUE Clarifying Lotion 2
Sämre och starkare ansiktsvatten får man leta efter...Det yttre lagret på huden bli helt förstört och du
luktar verkligen sprit efter användning!
3.NIVEA VISAGE Gentle Eye & Lip Make Up Remover
Tar inte bort din ögonmake, man får gnugga och hålla på i eeeevigheter,lägger sig sedan som en fet hinna runt ögonpartiet....usch!
4.ISADORA Express Star Gloss
Klistrigt och mycket klibbigt gloss som man lätt kan leva utan!
5.DERMALOGICA Color Corrector Ljus ton
Ska användas för att blandas med din foundation för att få en ljusare nyans...Min foundation blev alldeles för kompakt och produkten har endast används en gång..superdålig!
6.ISADORA Fruity Amazing Glaze
Mycket dåligt och kompakt läppglans som jag absolut inte kan använda,har endast används en gång.
7.NIVEA VISAGE Freshen Up Toner
Fruktansvärt ansiktsvatten som innehåller mycket mineraloljor och annat tilltäppande för huden,
gör allt annat än fräschar upp,lägger sig som en äcklig hinna på huden!
8.NIVEA BEAUTE Stay Real Powder
Ett alldeles för kompakt puder, är inte alls transparent och "finmalet",blir tjockt , klibbar och smälter när huden blir varm,äckligt!
9.MAYBELLINE Volum Express Turbo Boost Mascara
Panikköpte denna mascara en gång när jag skulle handla Lancomes Hypnose och den var slut och jag var stressad inför en partykväll...Kunde dock ej använda den utan fick  köra på mina "reservmascaror" jag hade hemma...Att denna mascara på något vis skulle kunna jämföras med Hypnose är helt taget ur luften..Klumpar och blir alldeles FÖR mycket mascara på borsten....resultatet blir "spindelben"...usch!
Jag såg riktigt scary ut ...Slängdes omgående!

Jag har fått önskemål om en lista med "Makeup produkter from Hell"...och här är alltså mina "Big nO nO"
som jag inte rekomenderar någon att testa!
OM  det är någon som har dessa produkter och gillar dem så kom ihåg att det här är bara mina åsikter och dessa produkter fungerar absolut inte på mig eller för mig att använda när jag lägger makeup på  andra...MEN kanske de är jättefina på dig?!

Nästa vecka  kommer listan på hudcremer som gör allt annat än underverk för din hy..håll utkik!

Ciao!
80 kommentarer
yenny

skit kul haha! good work :)

Emilee

Lägg till Lorea'l Volume Shocking Mascara. Den sämsta mascaran jag provat ever!

christine

Hmm, har haft Clinique's clarifying lotion no 2 ett tag nu, tycker den är okej. kanske något stark. men kan du tipsa om någon bra till ett hyfsat pris(clinique är ju inte i samma prisklass som typ dior o ysl, utan lite mer prisvärt), som är mer snällt mot huden? Har märkt nu på sistonde att huden blivit lite sliten, kanske lite mkt alkohol. men jag har märkt att för snäll, billig lotion bara suger =) Vore snällt om du kunde skriva det iafl, om du vet någon!

christine

ooh, kom på att jag har så mycket dåliga erfarenheter från vissa produkter, så jag ska nog också göra en sån lista inom en snar framtid..haha!

hannahsthlm

Yenny: Thank u=)!

Emilee: ohh..den har jag inte prövat,men jag tror dig..får lägga till den oxå!=)

Christine: Alltså det där är ju supersvårt eftersom just ansiktsvatten/face mmist finns för så många hudtyper! Men en enkel regel man ALLTID kan köra på är :Välj en alkoholfri! Även om du har fet hy...alkohol torkar bara ut.
Du kanske kan testa Cliniques Clarifying Mild eller Clarifying 1 nästa gång som säkerligen är bättre för hyn än 2:an om du gillar Clinique! (kolla om de är alkholfria)Annars kan jag rek Katarina Håkanssons Vitamin Spray som kan användas som ansiktsvatten (finns olika sorter) och säljs på c/o sthlm...sååå bra..kostar ca 220 kr..jag kan inte leva utan mina..har orange mist,passionfruit mist och rose!
Gör en lista du oxå på make up from Hell..skulle va kul!=)

anina

Vilken bra lista :) Ska bli kul att läsa om hudcremer.

Janju

Perfekt! Utbudet är så stort så de är alltid svårt att välja men nu vet jag i alla fall vad jag ska hålla mig undan ifrån. Har du tips på någon riktigt bra hudvårdsserie?

Natali

ja vissa av produkterna har jag provat...o jag håller med...mousse foundation är skit...isadoras amazing glaze bljak!! Niveas eye make up remover...smetar bara ut sminket runt ögonen. Åååå jag längtar efter listan om hudkrämer...håller tummarna för en lista om fuktkrämer till ansiktet också..(eller det är kanske det du menar med hudkrämer?)

anina

Föresten kom på att dendära mousse foundation är mysko i disco ljus, min kompis såg helt vit ut i ansiktet... varning!

hannahsthlm

anina: Tack!=) Hudkräms listan kommer snart...

Janju: Ja..håll dig undan från produkterna på listan..riktigt slöseri att lägga pengar på dem!!
Jag kan varmt rek. Katarina Håkanssons produkter för rengöring och återfuktning! Som jag skrev här ovan i ett annat svar så är hennes VITAMINSPRAY helt adorable! Säjs på c/o Sthlm. Annars har Philosopy jättebra produkter, säljs bla på cowparfymeri.se! Elizabeth Ardens VISIBLE DIFFERENCE dag och natt kräm är mina senaste fynd från Taxfreen...tycker de produkterna är jättebra oxå! Lycka till=)!

Natali:Ja precis, det är en lista på "fuktcremer from hell" som kommer snart..det var det jag menade=)! Håll utkik..kram!

Angelica

Håller helt med om Maybelline mascaran.... att de får sälja den!!!!!

Li

Jag tycker Isadoras Express Star Gloss är helt ok faktiskt. Men smaken är ju som baken.
Maybellines Dream Mousse har jag hört av många att den ska vara bra och den fick Cosmos Beauty Award. Jag fick ett prov med i en tidning och blev helt orange...
All time sämsta ansiktsvatten tycker jag är från Loreal's Pure Zone. Den luktar som att man skulle kunna ta bort nagellack med den... Har testat Clinique Clarifying Lotion 2 också och den är rena aloe veran jämfört med Loreals.

hannahsthlm

Angelica: Ja..den borde total förbjudas!;)

Li: Ja..alla tycker ju olika=)!Pure Zone har jag icke testat..men jag kan tänka mig att det är horribelt! Jag är väldigt petig med foundation och det finns säkert de som tycker Dream Mousse är fab, men JAG gillar den INTE..=)Såna där prov i tidningar brukar det ALLTID vara hemska färger på...dålig marknadföring men de får skylla sig själva..Ha en bra dag!=)

suratanten

Niveas eye & lip make-up remover är verkligen kass. Har också prövat samma fast för vattenfast make-up, den är ännu sämre.

tessan

hmm..på mig funkar dream matte muosse perfekt. Men är ju olika. Har fdu något förslag på någon annan? är makeupstores lr face egna bra?

Vanja

Kunde du inte varnat mig innan jag kö´pte dream muosse? Den är sämst :( tips på nån annan bra? :)

v

Oh va härlig läsning,..
big No No är roliga att läsa..
gillar dock att se vilka som gör feta underverk bättre, men de lär ju komma fler sådana ?!
ha de bra//=)

christine

mmm, klart. jag har typ torr till mormal hy. ska prova den där då. bara det att jag bor ju inte i sthlm, kanske kan höra med min kusin om hon kan köpa den =) tack för tipset!

Moa

Håller med om Maybelline mascaran, det värsta va att mina ögon började klia som SATAN när jag använde den. Usch! :/ Dream Matte är däremot bra om man grundar med en bra fuktkräm och applicerar den rätt. :)

Annie

Trodde ju att du skulle no-lista allt jag har i mitt badrumsskåp, men... näpp! Inte en enda av dessa prylar har jag "gått på". Gött! Däremot undrar jag vad du säger om Dermalogicas hudprodukter. Använder Shiseidons just nu o de är på väg att ta slut. Vad sägs? Ska man satsa på rengöring, peeling, ögon- och hudcreme från Dermalogica istället? Och i så fall... varför. Vad gör de som inte andra gör?

hannahsthlm

suratanten:oh la la..ännu sämre..what a nightmare=)!

tessan: Men det är ju superbra att du är nöjd..självklart är det ju olika på olka personer det där=)!Make Up Stores foundation rek jag INTE, däremot har Face några bra. Gå dit och be om provburkar och pröva hemma, min favorit är annars Dior Pure Light, helt fabulous!

Vanja: En bra primer (Smashbox) och sedan Dior Pure Light från Eller Eclat Satin från Dior. De är superbra!

hannahsthlm

V: Tack!Jarå..dont worry..det kommer fler listor..både på bra & dåliga produkter..promise=)!

Christine: Ja du kan ju prova en vitaminspray och se vad du tycker, de är jättebra för hyn!=)Annars börja använda vilket ansiktsvatten som helst utan alkohol...bara inget superbilligt märke..de innehåller oftast mer mineraloljor som täpper till huden! Då är det värt att lägga några tior mera tycker jag iallafall..Lycka till=)!

Moa: Kul att du gillar Matte Mousse, det är ju lite olika det där=)!

Annie: ha ha..skönt att jag inte gjorde det då=)!(listade nåt du ägde)
Alltså..grejen är den att jag aldrig blivit riktigt "hooked" på Dermalogicas produkter. Men det är ju väldigt många hudvårdsalonger som lovprisar dem och även många vänner till mig (och säkert till dig oxå). De har ju MÅNGA produkter och mitt tips till dig är att ta prover på de du är intresserad av innan du shoppar upp dig på en hel serie! De finns även minikit (reseset) från Dermalogica som kan va smarta att köpa och prova på! Brukar innehålla en liten rengöring, kräm, serum osv. och finns för olika hudtyper.Dermalogica är ju skonsammare på det sättet att de inte innehåller så mycket parfym/mineraloljor och inte är djurtestade...Prova ett litet kit eller be om prover och se om det är värt för dig att byta! Lycka till!

Paulina

CLINIQUE Clarifying Lotion 2 använder jag. Är set där ren fakta eller sådan du tycker själv?

hannahsthlm

Paulina: OK. Ren fakta är att man alltid ska använda ansiktsvatten UTAN alkohol. Clinique Clarifying Lotion 2 innehåller mycket alkohol..därför tycker jag att man ska undvika den eftersom det är dåligt för huden..Men om du gillar den och tycker den funkar bra för dig så ska du självklart fortsätta att använda den=)!

lameilleuse

Håller med om Cliniques rengöringsprodukter - håller mig borta från dem, det är som att tvätta fejan med absolut vodka!

Paulina

Ojdå, jag som precis köpt en ny. Den funkar dock för mig. Men det är klart man ska tänka mer än så

Musica latina

[URL]http://www.musica-latina.anticoit.org[/URL] http://www.musica-latina.anticoit.org

Meteo

Luogo interessante, buon disegno, lo gradisco, signore! =) http://www.meteo.cascata.org

Azzurra

Buon luogo, congratulazioni, il mio amico! http://www.azzurra.genovka.org

poesia

http://www.poesia.pstoria.org

wallpaper

http://www.wallpaper.pstoria.org

hentay

http://www.hentay.pstoria.org

testi

http://www.testi.amoreamore.org

roma

http://www.roma.amoreamore.org

musica

http://www.musica.su0ereva99.org

meteo

http://www.meteo.su0ereva99.org

liberi

http://www.liberi.mi7lan46.org

musica mp3 gratis

http://www.musica-mp3-gratis.mi7lan46.org

pompini

http://www.pompini.mi7lan46.org

firewall

Luogo interessante, buon disegno, lo gradisco, signore! =) http://www.lukxi.org/firewall

luciano

http://www.italyi.org/luciano

medici

http://www.italyi.org/medici

8ball

is very interesting site...

casa

http://www.erotixv36.org/casa

ferrari

http://www.erotixv36.org/ferrari

sesso

http://www.erotixv36.org/sesso

Jimpson

I+consider+that+beside+Your+site+there+is+future%21k

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

[3!]realit

Very interesting.

[3!]santan

Very interesting.

Jersey

Nice site... Cool guestbook...r

Kim

Great site. I will bookmark for my sons to view as well!!!

Smit

Fascinating site and well worth the visit. I will be backo

Anna

Wonderful+and+informative+web+site.I+used+information+from+that+site+its+great.

Jooni

Great Site - really useful information!

[3!]mento

good site

Meteor

It%5C%27s+a+great+and+valuable+site%21R

Sveta

Hi, all. Nice site...I really like your site ! Good job man.l

Jones

Very cool design! Useful information. Go on!c

Jesus

Excellent site, added to favorites!!

[3!]mento

While site keep Good work

hydrocodone

Good Site .Nice work.

Jones

Very+cool+design%21+Useful+information.+Go+on%21E

Jersey

You+guys+do+a+wonderful+job%21+Keep+up+the+good+work%21%21%21%2B

Elizabeth

This is very interesting site...t

Britney

Wow!!! Good job. Could I take some of yours triks to build my own site?

Jones

Excellent+site+%2D+do+keep+up+the+good+work.n

Britney

Thank for making this valuable information available to the public.e

Svetlana

Very good site! I like it! Thanks!N

Hillari

Thank for making this valuable information available to the public.+

Nicole

Wow!!! Good job. Could I take some of yours triks to build my own site?2

Bill

Greetings!..s

Sveta

The+site%5C%27%5C%27s+very+professional%21+Keep+up+the+good+work%21+Oh+yes%2C+one+extra+comment+%2D+maybe+you+could+add+more+pictures+too%21+So%2C+good+luck+to+your+team%21

Antonio

Very nice site! Good work. http://www.sessit.port5.com

Antonio

Very nice site! Good work. http://www.sessit.port5.com

Antonio

Very nice site! Good work. http://www.sessit.port5.com

.....

hey, maybelline moussefoundation funkar skitbra på mig. Jag inte fatta att du slämger produkter efter att användt dem så lite. JÄVLA SLÖSARE....!!!

Reidarkaroline

Very nice and well designed web site. Great content and a fascinating read, keep up the good work and looking forward to more in the future.