TÄNKVÄRT

De flesta har nog inte undgått att läsa eller råka på en del av disskutionen som pågått på/om  en viss Blogg angående  Publicering av en viss bild från Stureplan.se och kritik angående klädseln på bilden.....

Jag länkar INTE för jag tycker verkligen INTE disskutionen behöver mer uppmärksamhet..De som vet,de vet och de som inte läst mår nog bättre av att inte göra det!
FÖR HUR KAN DETTA HA URARTAT  SÅ MYCKET?

Båda tjejerna är säkert toppen på sitt sätt..Det blev väll bara lite fel där i början kanske..något som blev nått större än vad som var tänkt kanske? Vad vet jag..
Alla människor har olika saker i bagaget och uttrycker sig på olika sätt....Olagliga saker ska självklart inte uppmuntas på något sätt men...MÅSTE MAN TA PARTI? Mobba ut den som man tycker ha fel?Kan man inte se saker ur båda synvinklarna?

Om inte ens  vi bloggare ska kunna hålla en fredlig ton här när det handlar om klädsel och utseende är det ju inte lika  konstigt  längre att folk bombar och skjuter misiler på varandras land för kidnappningar och terrorism...
Jo jag tycker fortfarande  det är misserabelt och  sjukt konstigt..jag var ironisk...=(
MEN att konflikter uppstår om någons klädsel  och att ingen vill ge sig utan går på och går på....Hur orkar man bråka om något så trivalt när det pågår en världskris..
Just wonder.....

Gonatt! Sov så gott♥

66 kommentarer
Maria

Jag hade helt missat diskussion till ikväll. I grund och botten håller jag med dig, det är trist att bloggkonflikter alltid ska få orimliga proportioner.

Men samtidigt så tycker jag att det är dags att det sätts ned foten när det gäller bildpublicerings och förtalsregler i bloggarna, för tyvärr så får så många bloggare ta så mycket skit. Skit som de inte hade behövt ta i ett annat forum,

Så hur hårt det än kan låta så skulle jag bli mer än glad om det kom ett prejudikat som gjorde att det inte längre är okej att säga vad som helst i inläggen/bloggkommentarerna!

Du verkar ha haft det urmysigt på semestern förresten! Välkommen hem och kram!

Cicci

Jag förstår inte hur man i överhuvudtaget orkar lägga sin tid på att klanka ned på andras kläder, bröst, utseende, livstil eller vad det nu är. Som sagt, finns det inte viktigare saker?

Malle

hannah, mkt bra sagt! håller med dig fullständigt!
gud vad tramsigt något litet kan bli, för att sedan bli så stort? jösses...det är ju krig i världen!

suratanten

Det där har jag helt missat...vilket betyder att jag inte är indragen;)

från hannahsthlm

Maria: åhh..hade jag oxå gjort eftersom jag varit bortrest och sedan inte precis haft tid att läsa så ingående på bloggar..men nu ikväll igår kväll dök jag på dettaoch blev lite mörkrädd...minst sagt=(!
Tycker absolut som du att bloggpublicering måste föregås av att man tänker innan och inte kan publicera/skriva precis vad som helst..det är viktigt att det uppmärksammas och att andra kanske får sig en tankeställare! Tycker dock oxå att det kanske finns annat man kan ängna sig åt än att sedan lägga sig i en debatt och spä på saker så att det får orimliga proportioner...
Vill poängtera att jag helt tar avstånd från denna debatt och inte på något sätt är/vill bli indragen i detta!

Semestern var underbar! Tyvärr blev det ingen tripp till Gbg denna gång=(..vi hann inte ens med Smögen;)! En vecka går sååå snabbt..Hoppas du haft det bra oxå! Kram Kram

Cissi: Det finns det verkligen!=)
Såå mkt annat...Kram!

Malle: Ja! man blir rädd när man ser ur hatiska och på krigsstigen människor blir runt en sådan här sak om en bild..Det är det jag är mest upprörd över..debatten kring det och alla hårda ord!
Hur ska man kunna få till en världsfred om alla ska ha RÄTT hela tiden och aldrig kan mötas på halva vägen..? Skrämmande!

suratanten: Ja..känner mig inte indragen jag heller..men..skönt att du helt missat det..det var ingen rolig läsning!=(

Felicia

Jag tycker precis som du MEN blir arg när oskyldiga dras in som barnen... Och i senaste diskussionen på samma blogg är det tom ngn som "funderar på att kontakta socialen" DÅ har det fan gått för långt...!!!

från hannahsthlm

Felicia: Det är det jag menar..allt har fått orimliga proportioner...det har blivit som ett litet krig..sjukt=(!

Dee

Bra skrivet.
Precis, det finns faktiskt viktigare saker här i världen. Jag blir bara trött på sånt där.

lameilleuse

Hannah: Du tänker som jag - peace and love... jag läste igenom alla inlägg igår och försökte via ett försiktigt inlägg förstå hur debattens huvudperson funderar... jag fick en rad aggressiva mothugg till svar. Jag drar mig nu ur debatten för gott. Det är synd att det inte går att lösa en sådan sak lugnt och sansat, och du gör helt rätt som drar paralleller till en krigssituation. Kommunikation och ömsesidig respekt är nyckeln till allt.

Hanna "Hans"

Jag blev så arg när jag såg det där inlägget som huvudpersonen skrev. Det är absolut FEL att lägga ut bilder på andra utan tillåtelse (det är ju olagligt) och sedan kommentera hur denne ser ut. Ingen skulle väl bli glad av att märka att ens utseende är totalsågat på en blogg? Usch för sånt här, det är det värsta jag vet! Jag förstår inte ens poängen med att vara elak mot människor... ska man säga nåt om någons utseende (vilket man inte borde) så kan man göra det IRL. Ditt inlägg var dock mycket bra skrivet! :)

från hannahsthlm

dee: JA!Verkligen jag med..riktigt trött=(!

Lameilleuse: Kommunikation och respekt är verkligen nyckeln till allt! vissa människor inser inte det och det blir då mycket svårt..i onödan!
Jobbigt=( Ha en bra Lördag! kram!

Hanna: Förstår inte heller poängen med att vara elak mot människor från någon sida..varför?
Verkligen slöseri med tid och engergi..tycker jag=(! Kramiz

Camilla

Det kommer alltid finnas människor som bara vill tjafsa - men diskussionen på ovan nämnda blogg blev ju ett lågvattenmärke till slut - bara en massa slag under bältet. Vuxna människor måste kunna föra en civiliserad diskussion - eller hur? Nu har bloggens ägare i alla fall ändrat så hon godkänner alla kommentarer - så nu är det förhoppningsvis slut på allt bråk!

Carro

Vad pratar ni om? Jag har nog missat något...

suratanten

Nej, nu har jag läst det. Vilken trist diskussion, inte mycket empati och respekt där inte.

Cameleon

Tackar för svaret :) har redan en tid bokad där om ca 1 v. eftersom jag fått den kliniken rek. av så många ;)
Botoxen lindrar även min migrän.
Kan föresten förövrigt rek. Akademiklinikens produkter som är helt underbara och verkligen funkar.
Använder för tillfället pure lift serum och pure recovery creme.
Tackar igen för en underbar blogg :-)
Trevlig helg

från hannahsthlm

Camilla: Det kommer det finnas tyvärr..alltid!Håller med att disskutionen urartade till ett lågvatten märke i blogg historien..horribelt=(!

Carro: åhh..du mår nog bättre om du inte läser=)!

Suratanten: Ellerhur?!=( Väldigt tråkigt alltihop!

Cameleon: Nej men så kul! Du får medd. här på bloggen hur du tyckte det var där sen då;)!
Jag är lite nyfiken=)!
Hjälper Botox verkligen mot migrän? Min frisör har sagt det oxå..då kanske det vore nåt for moi;)!
Åhh..Akademiklinikens produkter har jag bla. stått och fingrat på hos C/O Stockholm men aldrig prövat..kanske blir ett köp nästa gång då=)!
Tack för tipset!
Ha en bra helg du med! Kram

catya

tycker att den diskussionen har gått lite överstyr. Hade vart lättare att de inblandade parterna löst det själva. Det är hemskt att se hur andra utestående gottar sig i fejden och bidrar med elaka kommentarer.

Debbie

Hm, ingen aning om vad det där är om.. måste ha missat det :S men jo, håller helt med. Jag kan lägga ut grejer på min blogg, min åsikt..fast jag vet att den inte överenstämmer med alla andras.. men jag måste ju ändå få säga mitt, för det e rätt trist när alla håller med hela tiden ju? Aaa..så gör man det, och vad får man? Personangrepp och massa annat surt, varför inte bara säga "Jag tycker att" istället för att ge sig på en annan? Så löjligt!

Christin

Jag har precis upptäckt din blogg Hanna och jag tycker att du har jättefin design. Bilden längst upp på startsidan är snygg. Ska kolla vidare på bloggen nu.

Hanna F.

Letade länge innan jag hittade den omtalade diskussionen. Tröttnade dock snabbt på att läsa inläggen där. Sjukt låg nivå och massor av helt ovidkommande förolämpningar till höger och vänster. Det ska väl vara kul att blogga + läsa bloggar? Sen tycker jag iofs att det är principiellt fel att hänga ut folk med bild för att kritisera deras klädsel. Taskigt på något sätt. Lutar mig dock tillbaka och tänker "Karma". Är man taskig mot någon utan anledning så kommer det tillbaks...

Klart man måste kunna tycka och tänka om mode och kläder, men det finns ju olika sätt att göra det på. Det handlar ju om smak, något som är individuellt för var och en av oss. Personligen tycker jag att det skulle vara skittrist om alla hade samma smak! Fram för mer (snäll) individualism och vilda (men ödmjuka) diskussioner om mode - som inte behöver vara samma sak som angrepp på en enskild person! Och att ge sig på någons barn eller att kritisera en persons kropp...om det kan jag bara säga - går fetbort!

sanna

mkt bra skrivet :D

Debbie

Säger som Hanna F, hittade den nyss och den va ju riktigt låg bara. Orka ens säga något :P Nääe.. dagens i-landproblem! Ha de bra Hannah!

Samuel

Kram till en synnerligen stark och modig bloggare som tar bladet från munnen och vågar skriva som det bör vara: visa varandra respekt för det är ändå mångfalden som berikar!

Och visst finns det värre saker att hänga upp sig på...

Sofia

Jag vill läsa om den omtalade disskusionen - var hittar jag den? kan någon ge mig länken??
Tack! :)

Anna

Något helt annat:
Hade tänkt lägga in en sminkbeställning och det lutar åt smashing då jag läste om veckorevyn rabatten. Blev lite sugen på håkanssons puder då du skrev att det var bra? och funderar även på duwops läppglans. Undrar även om du eller någon annan har provat duwop revolution lotion?
Har du några andra tips på produkter jag inte ska missa?
Tack!

Fancy Desire

Usch, verkligen tråkigt tycker jag. Bra att du vågar ta upp det och visa var du står! Fancy desire

Marie

Du har helt rätt Hannah men hela diskussionen uppstod nog för att Jessica inte bad om ursäkt. Rent allmänt sett bör alla människor ha förmågen att säga: "Jag tänkte mej inte för. Förlåt!"

Människor blir upprörda när de skriver sin åsikt i frågan och får repliker i stilen: "sniffat LSD eller", "sug min ådriga" osv.

Om vi ALLA visar mer respekt för varandra skulle världen se bättre ut. Detta gäller även Jessica!

Vargakvinnan

Jag var inne och läste de där inläggen jag med och jag hajar inte grejen alls. Tycker det är rätt tröttsamt, jag. Fin blogg du har här, f.ö.

malin

kan någon berätta var jag kan läsa denna grej nånstans??? man vill ju veta vad alla snackar om! snälla?

Anonym

bambii.blogg
Gå in på arkiv under juli och leta upp rubriken "kiss my ass". Där finns det mesta...

Elica

Håller med dig fullständigt. Det finns så många problem i världen som folk verkar ha glömt bort, eller så har de helt enkelt bestämt sig för att inte bry sig.

från hannahsthlm

Anna: Håkansson pudret tycker jag absolut du ska ta! Vitamin sprayerna från Håkansson är en favorit med stort F i mitt badrum oxå så om jag vore du skulle jag slänga med en sån...varför intepröva minipacet med 5 minisprayer för 125 kr eller vad det är..tror det är nåt sånt..då kan du ju se vilken sort som pasar dig bäst oxå eftersom man får 5 olika minisar=)! perfekt istället för ansiktsvatten eller under make up eller på stranden eller framför datorn..helt oumbärliga för mig!
Du Wop Lotionen vet jag dock inget om...tyvärr!
Lycka till!

Sanna

Samtidigt som jag tycker att diskussionen spårat ur och har en otroligt låg nivå så tycker jag det är dumt att skriva ett inlägg i sin egen blogg om detta.. Det bara spär på bägaren och då tar det ju aldrig slut. Och att säga att man inte ska bråka för att det finns andra problem i världen som tex krig är väl ändå ingen vettig kommentar även om man tycker att bråket är onödigt? Det har ju ändå inget med saken att göra.
Jag tycker inte alls att det är nån vettig diskussion nånstans men jag tänker inte blanda mig i och vara nån slags moraltant. Nån måtta får det väl vara i att gotta sig i andras dispyter.

Catti

jag tycker oxå att det är helt sjukt. Hela bloggsverige bråkar med varandra och det handlar inte längre om 2 tjejer och 2 bloggar. Det handlar om typ 15 tjejer som får nedvärderande kommentarer och hot skrivna på deras bloggar. Alla verkar gotta sig i detta bråk för att få ut sina aggressioner!
Till råga på allt så polisanmäler var och varannan varandra nu!
Det kommer ju inte hjälpa "S" direkt och ni andra oxå polisanmäler för jag tror att polisen bara kommer se det här som en stort fjantig cat-fight då!

från hannahsthlm

Sanna: Jag försökte inte spä på det här direkt utan tänkte mer relatera till att det borde upphöra för att det är sjukt...Som du ser har jag inte länkat eller tagit parti utan ville bara skriva att vi borde hålla sams här och kunna kompromissa lite bättre=)!
Jag vill inte moralisera på något sätt..men jag tycker visst man kan dra paraller mellan hur krig startar och detta blogg bråk..Att man inte kan kompromissa och att det trappas upp och urartar..Men det är min åsikt! Jag gottar mig absolut inte i andras dispyter utan mådde däremot mkt dåligt när jag läste det här och ville skriva ett inlägg på min blogg som var neutelt..that:s it!
Ha det bra!

Catti: Neeej..jag tror ärligttalat att både social och polis har viktigare saker att ta itu med..Självklart borde det markeras att man inte kan publicera vad som helst eftersom det kan ställa till stort lidande som vi nu har märkt men att personer sen ska polisanmäla varann som inte ens var inblandade i det ursprungliga bråket..neeej..hoppas vi slipper sådant här framöver..verkligen!!

Catti

Hannah: I'm with you!

8ball

is very interesting site...

Jersey

Hi friends! Sorry for it, but I very need money! :(u

analbleaching

Hello, nice site

Kim

http%253A%252F%252Ffm7.biz%252Fpio%2B%252D%2Bgay%252Danal%252Dsex%252Dtip%250D%250Aa

Britney

BEST+FREE+PORN+GALLERIES++%5BURL%3D+http%3A%2F%2Ffm7.biz%2F0bjo.com+%5DBEST+FREE+PORN+GALLERIES%5B%2FURL%5D+++%3Ca+href%3D+http%3A%2F%2Ffm7.biz%2F0bjo.net+%3EBEST+FREE+PORN+GALLERIES%3C%2Fa%3E+++http%3A%2F%2Ffm7.biz%2F0bjo.org+BEST+FREE+PORN+GALLERIES+%0D%0Ahttp%3A%2F%2Ffm7.biz%2F0bjo+%2D+BEST+FREE+PORN+GALLERIES%0D%0A

Elizabeth

I enjoyed your page. Keep up the good work! Feel free to visit my page. It\'s cool too.

Sveta

Hi, all. Nice site...I really like your site ! Good job man./

Svetlana

Fascinating site and well worth the visit. I will be backf

Jones

Wonderful and informative web site.I used information from that site its great.

Bush

Looking for information and found it at this great site...r

Park

A fantastic site, and brilliant effort. A great piece of work.G

Jones

Fascinating+site+and+well+worth+the+visit.+I+will+be+back

Jesus

Very good site! I like it! Thanks!I

Bill

You guys do a wonderful job! Keep up the good work!!!2

Meteor

I+consider+that+beside+Your+site+there+is+future%21i

Vasilii

I+you+all+love%21o

Jennifer

Hello+people%21+Nice+site%21%0A

Elza

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!.

Prohor

Thanks for your project. I like this site. KEEP IT UP..a

Jennifer

Very cool design! Useful information. Go on!

Marilyn

Excellent site - do keep up the good work.r

Jimpson

I like it and the background and colors make it easy to reade

Joon

Hello admin, nice site ! Good content, eautiful design, thank !

Marilyn

You+have+built+a+good+websiteg

Park

Very cool design! Useful information. Go on!t

Sveta

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it.

Jimpson

I enjoy your site very much! THANK YOUr

Smith

This is very interesting site...

Marilyn

Thank you for your site. I have found here much useful information...t

Wilhelmleila

Thank you for producing such a down to earth site.