HM

Min H&M beställning har r e d a n börjat urarta....Men vaddå...om man inte kniper godbitarna NU så finns de ju inte kvar...ja inte i den rätta storleken iallafall...Sååå..självklart börjar beställningen  nu bli större än vad jag någonsin planerat...Jag hade egentligen inte tänkt att handla NÅGOT därifrån i höst..ha ha...det gick jätte bra..verkligen j ä t t e BRA;)!

Ullkappa i kort modell känns som ett måste i höst! Den här ska jag ha i SVART 698 kr

Skinn jacka känns även det otroligt rätt i höst och denna är jag nyfiken på att pröva inom en snar framtid när den kommer i mitt paket 998 kr

Till det såg det otroligt cute ut att bryta av med en basker i brunt och rosa ...Endast  59.90 så man kan alltid pröva;)! Tror inte jag har använt huvudbonad..dvs. sjal,keps,hatt,basker eller ens mössa i fjällen på fleeera år..men..den här hösten kanske det blir annorlunda..ha ha..vi får se=)!

Och eftersom jag använder mössa och basker så  o t r o l i g t mycket så var det ju lika bra att klicka med en i grått/svart oxå;)!

Ull vantar i TUM VANTE MODELL är jag dock mer än såld på....har haft flera par de senaste åren av diverse märken men så är jag ju en slarver..såå..alla är kvarglömda eller så finns det bara en kvar av något par..nu blir set dessa som får värma mig i höst=)! 59.50

Klänningen hänger med även i höst...perfekt plagg med polo och leggings under!
 och Vilken passar bäst? Passar N å g o n? det visar sig..båda är på G hem till mig...298 kr/styck

Jaaa..det är ju inget Cherry Tee direkt men ett Linne i Lång modell kan man alltid behöva..59.90 kr

Varför inte till dessa Stretch jeans som påminner lite om True  Religion jeans med locken på bakfickorna...nåja..liiite iallafall;)! 398 kr

Polo i Randigt,Lila samt Svart 198 kr/st
Perfekta plagget under höst jackan!

 Söt  vardags tröja med brodyr  149 kr

Jaaa.. beslutsångest är ju bara   f ö r n a m n e t   när man ska börja klicka hem från hm....Man ska  e g e n t l i g e n   inte ha   n å g o t   MEN..jaaa..sen inser man ju att man visst kanske borde ha lite saker därifrån och sedan är karusellen i gång....;)

Va himla skönt det vore om man kunde beställa hem ALLT från sidan med express leverans till dörren och pröva i lugn och ro och sen morronen efter kom express leveransen och hämtade allt man inte ville ha och körde iväg det...såå enkelt och smidigt;)!

Vad har ni beställt?=)

Vill tillägga att jag har mkt mer i min korg oxå just nu..alldeles  f  ö  r   mycket;)

Ciao!♥
72 kommentarer
Belle

Jag har precis samma problem som dig. Allt är ju så billig, men när man vill ha typ allt så är det inte lika billigt längre. Speciellt när man vill ha skinnjackan och kapporna. Men man får tänka så här man får mkt för pengarna...lr hur?
Men det tråkigaste är att man definitivt inte kommer att vara ensam om plaggen.=(
Kram Belle

från hannahsthlm

Belle: Neej...ensam lär man inte vara..men det är inte ofta man är det om några plagg längre..tyvärr=(
Man får matcha det på ett bra sätt...Jag kommer säkert inte köra baskern och skinnjackan eftersom det var med i katalogen..men alltid kul att pröva..man kan ju skicka tillbaka..det gör man ju alltid..typ hälften;)! Kramiz

Lottisin

jag har beställt samma kappa som du, och flera st. av linnet som du hade i din korg, både i den kortare och längre modellen, samt en blus i två färger, toppen med rosetten och ett par mjukisbyxor. :) svårt att sluta när man en gång kommit igågn! är lite nyfiken på skinnjackan också, så du måste absolut blogga om den då den kommer!

från hannahsthlm

Lottisin: Promise..är riktigt nyfiken på den själv den där skinn jackan! och du.. ullkappan blir nog perfekt i höst..ellerhur?;)!

Lottisin

med stuprörsjeans och ankelboots, det tvivlar jag inte en sekund på! :)

Yohanna

Ulljackan är min favvo, ska beställa hem en så fort jag får lön :)

från hannahsthlm

Lottisin: Inte jag heller;)!

Yohanna: Ja..den är ett riktigt höst- måste känns det som=)!

lameilleuse

Åhhh jag känner inte för att beställa NÅGOT höstplagg alls!! Det är ju så varmt att man smäller av och jag har fullt upp med att satsa slantarna på de sista godbitarna ur sommarrean - juli är ju inte slut än! Dessutom kan man göra riktiga fynd nu bland fina märkesväskor och annat :o)

svar från hannahsthlm till M IGEN:

Lameilleuse: Så sant=)! Men hm har ju en tendens att draaaa ut på tiden så min beställning kommer nog inte förrens någon gång i augusti eller september ändå skulle jag tro;)!
Har du hittat nåt kul på sommar rean då?=)

Svar till Lameilleuse:

Lameilleuse:Det svaret ovan var ju till dig även om det stod nåt annat där upp till=P!

lameilleuse

Hannah: Jag förstod det! Japp, jag har hittat lite smått och gott, bl.a. en halterneckklänning från Karanina och en väska från Kooba som ligger och väntar på mig hos en kompis i USA :o) Sedan har ju Asos haft en KANON rea, så där har jag klickat hem säkert 10 klänningar!

Dina höstplagg ser dock fina ut, och jag kommer nog att få gå i förra höstens plagg i oktober eftersom jag inte orkar planera lika bra som du. Men det ska väl gå det med!

emma

Det finns så många saker som man vill ha! Det är svårt att välja!

madelen

Jag slappar i min 150 kr vintage skinnjacka :D

hannahsthlm

Lameilleuse: Fy vad roligt med alla Asos klänningar och kooba väskan...mmmm..så synd att du inte har din blogg längre så man kunde kolla in fynden=)! Du åker väll mkt till Grekland oxå så då är ju sommarplagg alltid gångbara mer än om man mest spenderar sin tid i Sthlm där det mestadels är höstkläder som tyvärr gäller årret om..känns det som;)!Nu är det ju dock underbart varmt...sååå..visst..höstkläder just nu vill man ju e g e n t i g e n icke tänka på..men som sagt..hm är hm..och de lär inte dyka upp än på ett tag det jag har beställt..det är min gissning..;)!

Dina förra årets höst-plagg är säkert gångbara i höst med..man ska använda det man har..Själv har jag gett bort mkt och behöver faktiskt lite nytt..hmm...intalar jag mig själv iallafall;)!Alltid bortförklaringar för att få shoppa nytt..=)!
Kram!

Emma: Ja! M y c k e t svårt=)!

Madelen: Säkert grymt snygg kan jag tro;)!

hannahsthlm

madelen: nu har jag sett den..den var grymt snygg!=)
Vilken storlek tog du på Sass & Bide jeansen btw? de satt verkligen såå bra på dig!!=)

Emmy

Det här köpte jag:

http://emmyt.blogg.se/200706135240_den_stora_besvikelsen.html#comment

Katarina

Först bestället man, sen får man nästan vänta ihjäl sig. Sen när paketetet kommer har man nästan tröttnat på plaggen efter att ha läst katalogen arton gånger... sen dröjer det jättelänge innan räkningen kommer och då har man nästan glömt bort att det skulle komma en räkning och man har redan använt kläderna och de känns inte nya längre och då är det inget kul att betala räkningen... hmmm, någon som känner igen sig???

Katarina

Beställer skulle det vara... sorry

Frida

Sikkna fina grejor. Jag har beställt i två omgångar bara från h&m. Först ny bikini till utlandsresan, en orange tunika och en rosa kjol (från outleten) Sen andra beställningen en vit figursydd skjorta, brunrutiga city skjorts och en naturvit omlott tröja =) Im so happy. Blir en beställning från asos nu när lönen kommer med...shoooes

MakeUpYourMind

Fina grejer det där du. Jag är likadan med huvudbodnader, men basker det har jag ibland. Hoppas du också kommer ha avnändning för dina. Snygga grejer faktiskt, jag velar mellan de väldigt snygga ullkapporna i katalogen. Men den korta känns bättre för en kortis som jag.

Laura

Hihi, jag har redan skickat in två beställningar. Men lönen kom ju idag och då känns det ok. Fast lutar ju åt att det blir nåt paket till ;).

mikaela

hehe, har också tänkt beställa ullkappan i svart. och det verkar jag inte vara ensam om så man får väl göra det snart. tänkte på baskern i rosa och brunt också. sen om jag hade haft lite bättre ekonomi hade det nog blivit den bruna skinnjackan också som är supersnygg men jag har ju precis köpt en ungefär likadan svart så det känns lite onödigt.. kolla annars mina andra favoriter i min blogg! :]

Hanna F.

Hm, jag gjorde också en rätt omfattande beställning :)
Jeans, mysbyxor (á la juicy couture), vardagströja, linnen etc.
När det gäller klänningen tror jag på den svarta! Tycker det är lite svårt med mönstrade grejor från H&M, då ser man liksom direkt att plagget kommer därifrån! Inte för att det är något att skämmas över, men man blir ju aldrig direkt ensam om sin H&M-klänning, så kanske bättre med lite neutrala grejor som kan piffas upp med diverse fina accessoarer?

p.s. skinnjackan är ju grym, ångrar att jag inte beställde den...

Hanna F.

Så där! Nu har jag rättat till det lilla "misstaget" och klickat hem skinnjackan. Ska bli spännande att se hur den sitter...inte för bra hoppas jag, för då blir jag ju tvungen att behålla den ;)

anina

Skinnjackan är riktigt snygg, inte så farligt dyr heller hm kanske blir den? =) Får se.

Linnéa

Jag ska också beställa klänningen med puffärm, men svart eller lila? Tyckte dom hade massa fina koftor också.

sanna

allt var super fint :)

J

å roligt å shoppa loss! : ) mysiga höstkläder va d !

jennifer

ja det e rätt lite farligt me hm.. dom e så billiga och ser snygg ut på bilder..men när vi har dom hemma blir vi oftast MISSNÖJDA antar jag.. :) ska också snart ta och beställa.. :)

Therés

Ville bara säga att jag blir så glad av din blogg och att du verkar vara en jättetrevlig tjej!

Själv har jag inte ens vågat tänka på beställning från HM än. Kan bara alltför väl känna igen mig i Katarinas inlägg här ovan :). Ser fram emot att få se din beställning "live" och få en utvärdering av plaggen.

Hanna

Jag hejar på den svarta klänningen, har beställt hem den själv :) Tror att den kan bli riktigt fin med rätt accessoarer till i höst..

sarah

Vill också ha skinnjackan !

Camilla

Visst ballar man ur totalt när man beställer från H&M - det är som om det inte finns någon ände på hur mycket man vill ha! I min varukorg hamnade de röda handskarna, en matchande mössa, den svarta klänningen som du också beställt, en klänning i aubergine, en sommartopp som man fick köpa billigare när man handlade för en viss summa (fick du också det erbjudandet? Synd bara att den vita inte fanns kvar i min storlek...) samt ett rött halsband. Lääängtar... :)

therese

Jag har inte beställt någonting...än... Hade inte tänkt göra det, men så var det ju faktiskt en hel del snygga koftor o enkla toppar tyckte jag. Frågan är bara hur kvaliteen är...?

Catti

Dom där jeansen är FÖR snygga. Man vill ju köpa flera stycken :D

Sofia

Hade inte su shoppingförbud? Eller gällde det bara på Blush? Tänkte på 24/7....

sara

Alla ni som fått HM-katalogen, fick man med någon rabattkod eller dyl? Vill beställa direkt på hemsidan men kanske ska vänta på katalog om man fick nån bonus kanske...

Angel

Jag vågar inte ens beställa en jacka tänk om man hittar en snyggare i stan lixom =/ tyvärr är jag nog inte så postorder beronde eller så är jag för feg rädd att hitta nåt helt annat jag vill ha...

Martina

Oj, det var inte en liten beställning du lade:) spara nåt åt oss va!:) hihi. fina plagg du valde, by the way!

BlondieQueen

Ska sätta mig senare ikväll och klicka hem lite stuff, så får se vad det blir. Visar sig säkert på bloggen ikväll/imorgon.

Sandra

Jag har de jeansen, de e skitsnygga!

suratanten

Funderar på att beställa blommiga klänningen och skinnjackan, men de är väl slut innan jag hinner bestämma mig;)

Men vad ska jag ha för polo till klänningen, de var ju så snyggt i katalogen:)

Christin

Har inte beställt än men ska, måste passa på. Kolla in vad jag nog tänker beställa på bloggen min. Ciao :)

lameilleuse

För er som inte tröttnat på sommaren än finns här några fina fynd att göra.

mikaela

min beställning slutade på 4500 kronor! :/

Sandra

Ulljackan i svart är en riktig hit! Fick hem den idag och längtar nästan efter att kunna använda den. Fast ingen höjdare att prova den i 30 graders värme... Sandra

Jocelyn

WOW! det var en gedigen beställning måste jag säga... hi hi:) men allt var ju snyggt så den känns ju helt rätt. Vet inte om jag ska beställa, tror jag köper direkt i affären istället (har så mycket tid när jag är mamma-ledig så shopping borde jag väl hinna med tycker jag...:)

helenafena

Haha, läs min blogg de senaste inläggen. Handlar också om beslutångest över H&M-beställning, men imorgon ska jag ta mig fan ta tummen ur röven. slösa bör man annars dör man!

Katarina

Hej,
Ni slänger väl inte plagg som ser fräscha ut? För rensa måste man ju ibland. Lämna dem till second hand eller Myrornas etc. Häromdagen köpte jag ett par jättefina fräscha Miss Sixty-jeans på Emmaus för 175:-. Vilket fynd va? Behövde inte ens lägga upp dem. Det är ju perfekt för miljön och så känner man att man gör lite välgörenhet!
:-)

Johanna

Massa fiina saker ju! Jag har också beställt massa.. :) Under "H&M Höst" i min blogg kan man se vad.. Sen så beställde jag även en vit kappa också därifrån..knälång, kunde inte låta bli! Den var ju så fiin.

Kitty

Sweet, är med sugen på den skinjackan. minuset är ju bara att ALLA kommer ha den...

8ball

is very interesting site...

Anna

Lucky to find you, keep on the good workk guys! Best of luck.y

analbleaching

Hello, nice site

Jones

You+guys+do+a+wonderful+job%21+Keep+up+the+good+work%21%21%21t

Keno

Greetings!..e

Amanda

Very interesting website. Keep up the outstanding work and thank you...?

Jimpson

Thank you for your site. I have found here much useful information...o

Park

Excellent site, added to favorites!!O

Jones

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!e

Prohor

Your site is very interesting and usefule

Smith

A fantastic site, and brilliant effort. A great piece of work.

Amanda

Wow%21%21%21+Good+job.+Could+I+take+some+of+yours+triks+to+build+my+own+site%3Fy

Jones

Thank for making this valuable information available to the public.

Prohor

Your work is marvelous!!s

Jersey

Nice site its very interesting site! your site is fantastic.

Smit

Very+interesting+website.+Keep+up+the+outstanding+work+and+thank+you...n

Sveta

Pretty nice site, wants to see much more on it! :)s

Smith

I\'m love this great website. Many thanks guyu

Katie

Nice site its very interesting site! your site is fantastic.k

Sveta

Cool%21..+Nice+work...c

Jennifer

Hi, all. Nice site...I really like your site ! Good job man.1